Natália
1 °C
7 °C

Érdektelenségbe fulladt a pólósok rendkívüli közgyűlése

2018.09.26. 10:56

Ahogy arról szeptember elején mi is beszámoltunk, Kemény Dénes hivatalosan is bejelentette a lemondását a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) éléről, de hiába vállalta az eddigi alelnök, Vári Attila az elnökjelöltséget, a szövetség szerdai közgyűlésén mégsem sikerült megválasztani őt – olvasható az MVLSZ honlapján.

A szövetség elnöksége szerda reggel 7 órára hívott össze rendkívüli közgyűlést, amelyen megválasztották volna az új elnököt, de erre 

annyira kevesen mentek el, hogy végül érvénytelennek bizonyult.

Az alapszabály szerint a rendkívüli közgyűlés akkor lett volna határozatképes, ha a szavazati joggal rendelkező képviselők fele, plusz egy képviselő jelen van.

Ennek hiányában megismételt rendkívüli közgyűlésre lesz szükség, ami vasárnap délelőtt tízkor lesz majd, és az alapszabály értelmében a megjelentek számától függetlenül határozatképes lesz majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?