Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Érdektelenségbe fulladt a pólósok rendkívüli közgyűlése

2018.09.26. 10:56

Ahogy arról szeptember elején mi is beszámoltunk, Kemény Dénes hivatalosan is bejelentette a lemondását a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) éléről, de hiába vállalta az eddigi alelnök, Vári Attila az elnökjelöltséget, a szövetség szerdai közgyűlésén mégsem sikerült megválasztani őt – olvasható az MVLSZ honlapján.

A szövetség elnöksége szerda reggel 7 órára hívott össze rendkívüli közgyűlést, amelyen megválasztották volna az új elnököt, de erre 

annyira kevesen mentek el, hogy végül érvénytelennek bizonyult.

Az alapszabály szerint a rendkívüli közgyűlés akkor lett volna határozatképes, ha a szavazati joggal rendelkező képviselők fele, plusz egy képviselő jelen van.

Ennek hiányában megismételt rendkívüli közgyűlésre lesz szükség, ami vasárnap délelőtt tízkor lesz majd, és az alapszabály értelmében a megjelentek számától függetlenül határozatképes lesz majd.