Az Emmi menti meg az egri pólócsapatot

2020.05.13. 22:24

Az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága felajánlotta segítségét a megszűnés szélére került egri vízilabdacsapatnak, ezt maga az érintett, vagyis a ZF-Eger osztotta meg a honlapján. 

Kedden derült ki, hogy főleg egy NAV-vizsgálat miatt fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Kft., és minden alkalmazottának felmondott. 

Az új fejlemények fényében viszont azt írják, hogy

az elnökség úgy határozott, hogy célul tűzi ki az Egri Vízilabda Kft és az Egri Vízilabda Klub megmentését és úgy a női, mint a férfi csapatunk OB-I-ben való szereplésének további feltételeinek megteremtését.

A klubot 2018 őszétől irányító Szécsi Zoltán korábban az előző vezetést okolja a kialakult helyzetért, azt állítja, az általuk hátrahagyott problémákat próbálta megoldani az elmúlt időszakban. „Én elmentem a falig. Most itt mondhatjuk, hogy alkalmas vagyok-e vagy nem, ez egy abszolút szubjektív történet. Az, hogy kudarcot vallottam, abszolút objektív történet. Hogy meg lehetett volna-e ezt menteni? Szerintem már nem” – összegezte a történteket.