Tovább »

Szavazzon, melyik Magyarország legjobb épülete!

Öngyilkos bürokraták, sportoló szerzetesek és Puch pártpénztárnok kedvenc háza. Ön döntheti el, ki kapja a legjobb idei épületért járó közönségdíjat. Nézzen sok képet, aztán szavazzon!

Tovább »

Ámuljon a jövő Budapestjén!

Mit tenne a várossal, ha Ön lenne Budapest főépítésze, vagy még inkább mindenható diktátora? Ámuljon velünk a Szeretem Budapestet mozgalom és a fővárosi építészkamara ötletpályázatának első tíz helyezettjén, aztán szavazza meg, hogy melyik terv kapja az Index közönségdíját!

Tovább »

Osztályozza le a Gyurcsány-kormányt!

Tudja a kedves olvasó például, hogy kicsoda Petrétei József? És ki a magyar külügyminiszter? Mi a feladata Baráth Etelének és Kolber Istvánnak? No és a kettejüket koordináló Nagy Sándornak? Erőltesse meg a memóriáját, és osztályozza le a minisztereket. Már ha rájön, mit csináltak az elmúlt egy évben!

Tovább »

Szavazzon Budapest lakótelepeire!

A Havanna olcsó, de messze van. Gazdagrét már Gorbacsov nejének is tetszett. A József Attila Sztálin halála miatt tűrhető. Az Index összeállításából kiderül, hogy már Ferenc József idején olyan lakótelep épült Budapesten, amilyenről a Kádár-rendszer munkásosztálya nem is álmodhatott.

Tovább »

Maradhat vagy monnyon le?

Az Index csokorba szedte azoknak a kormánypárti és ellenzéki politikusoknak a nevét, akiknek ebben a ciklusban lett volna okuk a lemondásra. Nullától ötig szavazhat arra, hogy mennyire tartja súlyosnak az esetet.

Tovább »

A Nagy Szar

Olvasni sem mindig jó. Van, hogy olvasni egyenesen rossz, és ezt az élményt a rossz könyvek váltják ki. Mi tehát a legrosszabb könyvet keressük, azt a könyvet, amelyet Magyarország legjobban utál.

Tovább »

A legszexisebb politikusnő

Híres diktátor unokája és egyben Playboy-modell, fanszőrzetébe céglogót borotváló sakkbajnok, otthon Led Zeppelinre gyúró keménykezű miniszter. Most valamennyien ploitikusnők. Szavazzon a legszexisebbre!

Tovább »

Budapesti épületek

Az Index olvasói páncélököllel rombolnák le a Kálvin Centert és a Lehel téri piacot. Finta József és a teljes modern élmezőny legeslegrondább darabjának az egykori Volga szállót tartják, míg a fővárosnak éppen új szimbólumot kereső mester közönségkedvenc műve a Zsarupalota.

Tovább »

Minden idők legjobb számítógépes játéka

Kedves olvasók, tudják, mi érdekli Önöket? A kukac. Igen, Önök szerint a Worms minden idők legjobb számítógépes játéka. Mármint azok közül, amelyeket mi is esélyesnek tartottunk a címre.

Tovább »

Veszely Gyulát az elnöki székbe!

Váratlan népi akció, nehézsúlyú politikusok a porban, a rock and roll egyesíti a nemzetet: komoly meglepetésekkel zárult köztársaságielnökjelölt-jelötválasztó játékunk.

Tovább »

Az Év Izéi (2004)

Melyikünkben nem rejlik, valahol egészen mélyen, egy bőr fotósmellényben szunyókáló kis Vitray Tamás, aki már a harmincadik percben mérleget von, aztán dacosan tovább durmol? Indul az Év Izéi szavazás, ahol eldönthetik, mi volt az év zsírleszívása, magyar filmje és politikai botránya, ki volt 2004 miniszterelnöke, spiclije, és terhes pornósztárja.

Tovább »

Megvan az 50 legirritálóbb magyar

Lassan ki lehet bogozni a makraméba csomózódott idegeket: végéhez ért az Index, a Penthouse, a Színes Bulvár Lap és a Danubius rádió 50 legirritálóbb magyar játéka.

Tovább »

A 2004-es Eb csúnyaválogatottja

Nagyon örültünk annak, hogy éles szemmel és rossz májjal lettet, görögöt, angolt, svájcit és spanyolt is választottak a keretbe, hiszen még mindig hemzsegnek az efféle világversenyeken a gyönyörű sztárokat felvonultató modern foci kerékkötői, a csúnya játékosok.

Tovább »

Lúzerkormány 1990-2003

Mit mondana erre Vitár Róbert, ha mi magunk is alig tudunk megszólalni? Köszönjük a magányos klikkolóknak, a gondos mérlegelés után becsületesen egyszer kattintóknak, a bal egérgombot totálkárosra csattogtató lelkeseknek, a szervezetten voksolóknak - akik például a Polgári Körök elektronikus hírlevelében találták meg a felhívást - vagyis az összes játékosnak, hogy véleményt nyilvánítottak a tévéhíradók lúzersztárjairól.
hirdetés