Hella
16 °C
28 °C

Ághassi Attila

rovatvezető Sport rovat

Két potya és egy gigantikus Real-gól hozta a 13. BL-trófeát Két potya és egy gigantikus Real-gól hozta a 13. BL-trófeát

A Mainzból igazolt német kapus, Karius míg él megemlegeti a 2018-as BL-döntőt. Elképesztő gólokat kapott. Bale ollózása varázslatos volt, jobban nem sülhet el egy csere. Szalah gyors sérülése a legrosszabbkor jött a Liverpoolnak.

tegnap, 22:38

A Liverpool előnye lehet, hogy szinte minden a Real mellett szól A Liverpool előnye lehet, hogy szinte minden a Real mellett szól

140 százalékot nyújt majd Ronaldo, mert az ilyen meccsek éltetik. A másik oldalon Szalah készül a csúcsra. 88 gólt lőttek ketten a szezonban, és mégsem biztos, hogy róluk szól az esti Bajnokok Ligája-döntő. Csak a bíróról ne szóljon.

tegnap, 11:02

Hosszú versenycsúcsot úszott, majd posztolt egyet Hosszú versenycsúcsot úszott, majd posztolt egyet

És megköszönte az úszásnak, hogy mellette van.

tegnap, 08:55

Egyértelmű a liverpooli fölény a nézőtéren, a városban is inkább a piros mezeket lehetett látni.

Ahogy bezáródtak az ajtók, rázendítettek a dalokra, és most volt először olyan utam, hogy nem lehetett hallani, mit mondanak a légikísérők. Amikor az egyikük a kijáratok számát mutatta, a bal és a jobb kezével is négyet mutatott. Megszólalt mögöttem az egyik Pool-fan, elfogadja ezt az eredményt estére is.

Csütörtöktől Egerben rendezik a fallabda országos bajnokságot. Ilyen impozáns környezetben talán még sohasem gyűlt össze a mezőny, a meccseket ugyanis a Dobó téren megépített pályán rendezik.

Facebook, Magyar Fallabda Szövetség
Facebook, Magyar Fallabda Szövetség

A nagy esélyes, Krajcsák Márk is ott lesz.

A döntőket vasárnap rendezik.