Elemér
-4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Ághassi Attila

A győztes pólócsapatból egy világhírű mérnök is útnak indult A győztes pólócsapatból egy világhírű mérnök is útnak indult

Az 1936-os tornán nem a gólkülönbség, hanem a gólarány döntött, ami Magyarországnak kedvezett a németekkel szemben.

3 órája

Felsorakoztak, és fejet hajtottak a győztes magyarok előtt Felsorakoztak, és fejet hajtottak a győztes magyarok előtt

A kardcsapat 1936-os győzelmét az újonc, Rajczy Imre hozta, aki a háború után Argentínába távozott.

tegnap, 05:03

A legboldogabb, egyben a legszomorúbb édesanyának nyert olimpiát A legboldogabb, egyben a legszomorúbb édesanyának nyert olimpiát

Lőrincz Márton birkózó az 1936-os olimpia döntőjében a Hargitára gondolt. Megmutatta, mi a székely virtus.

február 27. 05:05

A horvát Alen Halilovic a Barcelonában nevelkedett, most a Heerenveen játékosa, és a hétvégén volt két nagyon pontos lövése. Az első a büféablakon jutott be, a másodikból gól lett a den Haag ellen. A meccs 2-2 lett, ő egyenlített.

Ez a nyílegyenesen a büfébe tartó labda.

63 labdát fogott eddig Andreas Palicka és Mikael Appelgren az eddigi öt meccsen, a magyar duó 51-nél tart. A német Löwenben is klubtárs a két kapus, általában jól szokták egymást segíteni. A magyar válogatott viszont nehézséget okozhat nekik, mert maximum az öt itt lejátszott meccs alapján tudnak felkészülni Nagy Bencéből vagy éppen Rosta Miklósból.

A fogadóirodák eddig igazi underdogként tekintettek a magyar csapatra, Dániát hat góllal, egy hete Izlandot és két napja Szlovéniát egyaránt három góllal látták jobbnak, amíg el nem kezdődött a meccs. Most a svédekkel szemben azt mondják: egyenlő a két csapat.