Dezső
11 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Ághassi Attila

Könnyes találkozás 44 év után: Horváth megszabadult terhétől Könnyes találkozás 44 év után: Horváth megszabadult terhétől

Az Amerikából hazatérő Horváth József találkozott Kozma Mihállyal, akinek súlyos sérülést okozott.

tegnap, 15:16

Doppingvétségen értek, jobb nem történhetett volna Doppingvétségen értek, jobb nem történhetett volna

A kajakos Dudás Miklós 34 hónapos eltiltása alatt megtanulta megbecsülni, mit jelent élsportolónak lenni. Állami ösztöndíját visszafizeti, a tisztaság ezt kívánja. Volt, amikor megtört, nagykabátban feküdt az ágyban, és sírt a tévé előtt. Tavalyi vb-érme után idén újabbat akar. Interjú.

május 21. 23:52

Lanzafame a magyar válogatottságról beszél Lanzafame a magyar válogatottságról beszél

Marco Rossi hozta a Honvédhoz az olasz csatárt, de van egy kis bökkenő a válogatottsághoz.

május 21. 14:49

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság remek infografikát osztott meg arról, hogyan erősödtek a nemzetek az olimpiákon.

Amint látható, 1948-ban kerültünk vissza a legjobb tíz közé, és azóta stabilan őrizzük ezt a pozíciót.

Az NDK be tudott férkőzni a 10 legjobb köz, ami önmagában elég figyelemre méltó, bár azóta egy kicsit árnyalta a képet a dopping.

vlcsnap-2019-05-15-12h45m31s497.png

A visszavonulását pénteken bejelentő Nagy László úgy érezte, tavaly szerencsét hozott a Győrnek, reméli, idén is így lesz. A Siófok sikerére is kitért, és azt mondta, hajrá magyar kézilabda. „Ne sirass meg még egyszer, elérzékenyültem már pár napja. Bízom benne azért persze, hogy ott leszünk a döntőben, és a Barcelona, korábbi csapatom lesz az ellenfél.”

Ambros Martín szombaton arra kérte a győri szurkolótábort, hogy szurkoljanak a győrieknek. Most azt szeretné, ha fele-fele arányban buzdítanák a csapatokat a döntőben. Martín magyarul beszélt. De persze nem fog meglepődni, ha ez nem így lesz. A Győrt jó csapatnak tartja, nagy meccset vár.