Emőke
-4 °C
9 °C

Ághassi Attila

rovatvezető Sport rovat

Leekens kihízelegte magát, most már mutasson valamit Leekens kihízelegte magát, most már mutasson valamit

A belga szakember 2017. januárban győzött legutóbb, most itt a nagyszerű alkalom, mert a válogatott ellenfele a 2016. június óta nyeretlen Kazahsztán, amit még Pintérrel is 3-0-ra vertünk. Karaktert, kisugárzást, szenvedélyt szeretnénk.

5 órája

Kifüstölnek egy korosztályt: áskálódás, bomlasztás Kifüstölnek egy korosztályt: áskálódás, bomlasztás

Az egy év után elküldött tornakapitány, Sóvágó Lajos kipakolt. Magyar Zoltán elnök nagy hibának nevezte, hogy idehozta őt Angliából. Egy biztos, az olimpiai bajnok Berki Krisztiánra is hatott a feszültség.

16 órája

Négy ausztrál nővér csinált nagy reklámot a szörfnek

És persze maguknak is, de állítják: tehetségesek.

tegnap, 09:11

1943. március 21-én született Gyulai István, aki atlétaként szerepelt az 1964-es tokiói olimpián, később a Magyar Televízió riportere lett, 2006-os halálakor pedig a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) főtitkára volt.

Gyulai István (jobbra) Ferge László idomárhajtóval a Kerepesi úti ügetőpályán 1975-ben
Gyulai István (jobbra) Ferge László idomárhajtóval a Kerepesi úti ügetőpályán 1975-ben
Fotó: Sárdy Péter / FORTEPAN

Műkorcsolyát és teniszt közvetített az atlétika mellett, nevét jelenleg nemzetközi atlétikai verseny mellett újságírói díj is őrzi.

Fia, Miklós a magyar szövetség elnöke, Márton pedig a főtitkára.

Áprilisban lesz 10 éve, hogy a magyar jégkorongválogatott Japánban megnyerte a B-csoportos világbajnokságot Ukrajna előtt. (Csak a történeti hűség kedvéért: a másik hatosban Ausztria lett a legjobb.)

A hősökről dokumentumfilm készült - a Sport1-en mutatják majd be áprilkis 17-én -, ebből itt van egy 15 másodperces jelenet, amelyikből kiderült, hogy a magyar kapus, Szuper Levente megtartotta azt a korongot, amelyikkel az ukránok ellen játszottunk a legfontosabb, 4-2-re megnyert meccsen.

A kedvenc szurkolóm a hétvégéről, akit a Fenerbahce-Galarasaray rangadóról örökített meg a fotós. Nem volt gól a meccsen, de érdemes sokáig nézni ezt a képet, különösen a szegecseket.

fenerdrukker