Diána
11 °C
22 °C

Antalics Ádám

Türelmet és szeretetet kér a női kéziválogatott új kapitánya Türelmet és szeretetet kér a női kéziválogatott új kapitánya

Golovin Vlagyimir nem készül drasztikus változtatásokra, de kulcsszerepet szán a fiataloknak.

szeptember 13. 10:02

A ráadásban mentettek pontot a lengyelek Anglia ellen A ráadásban mentettek pontot a lengyelek Anglia ellen

A magyar válogatott szempontjából nem túl jó eredmény a döntetlen.

szeptember 8. 23:02

Eldőlt, játszhat-e Szalai Ádám Andorra ellen Eldőlt, játszhat-e Szalai Ádám Andorra ellen

Megjöttek a válogatott kötelezően előírt tesztelésének eredményei.

szeptember 7. 16:51

A második félidő első 20 perce inkább a labdabirtoklásról szólt, bízom benne, hogy a mérkőzés végén a fölényünk további gólokban is megmutatkozik majd. A helyzetek megvannak, de egyelőre kimaradtak. Andorra továbbra is feltolta a védelmi vonalát, nagy területek vannak mögöttük, ezeket kellene kihasználni a hajrában.

Jó látni a labdavesztések utáni visszatámadásainkat, többször is visszaszereztük a labdát a támadóharmadban. Szembetűnő a pontrúgásaink sokszínűsége is és jót tett a csapatnak Szalai Ádám visszatérése, újra van igazi vezér a pályán. Az andorraiak a kapott gólok után feljebb tolták a védekezésüket, ezt is jól használtuk ki, a mögöttük kinyíló területekre jól indultunk be és többször mögéjük kerültünk. Összességében pozitív volt az első 45 perc, remélem, hogy a durva belépők ellenére a játék lassításával próbálkozó vendégek a második játékrészben sem tudják majd megtörni a csapatunk lendület.

Öröm látni, hogy Andorra ellen is megtelt a Puskás Aréna. Az első perctől nagyon jó felfogásban, agresszívan lépett pályára a magyar csapat, ahogyan hazai pályán kell. Remek volt a büntető előtt Sallai Roland beindulása, ahogyan Szalai Attila indítása is, szerencsére tettek róla a fiúk, hogy ne csak a lelátón, hanem a pályán is fieszta-hangulat uralkodjon!