Vilma
3 °C
11 °C

Antalics Ádám

Kézilabda Bajnokok Ligája: a Veszprém kiütötte a Kielt Kézilabda Bajnokok Ligája: a Veszprém kiütötte a Kielt

Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám a második félidőben állva hagyta riválisát a magyar csapat.

december 2. 20:23

Karakas Hedvig: Évekig küzdöttem, hogy idáig eljussak Karakas Hedvig: Évekig küzdöttem, hogy idáig eljussak

Az Európa-bajnok cselgáncsozó az Indexnek adott interjúban beszélt a sérülésekről és a koronavírusról is.

november 30. 20:32

Így teltek Diego Maradona utolsó napjai Így teltek Diego Maradona utolsó napjai

Orvosok, barátok és családtagok próbáltak javítani az istenként tisztelt klasszis állapotán.

november 26. 15:47

A Real Madrid brazil válogatott támadója, Vinícius Júnior meghívót kapott a nemzeti csapat soron következő két vb-selejtezőjére. A spanyol fővárosból így először Rióba, majd a Venezuela elleni hazai meccs helyszínére, Sao Paulóba repült. A mérkőzésen végig a kispadon ült, amelyet követően Sau Paulóból visszarepült a csapattal Rióba, onnan pedig az Uruguay elleni idegenbeli találkozó helyszínére, Montevideo városába.

ViníciusJúniorhiábautazottközel21ezerkilométert,egypercetsemjátszottabrazilválogatottban
ViníciusJúniorhiábautazottközel21ezerkilométert,egypercetsemjátszottabrazilválogatottban
Fotó: Gabriel Bouys / AFP

Az uruk ellen sem kapott azonban lehetőséget Tite szövetségi kapitánytól, így alighanem csalódottan kellett gépre szállnia Montevideóban, amely aztán visszarepítette Madridba. A Marca kiszámolta, a játékos összesen kb. 20.700 kilométernyi távot tett meg - egyetlen játszott perc nélkül. 

Összességében bármennyire szerettem volna, hogy nyerjünk, igazságos döntetlen született. A meccs utolsó negyedében a szerbeknél volt a labda és a fizikális előny, nem tudtunk nyomást gyakorolni rájuk a hajrában. Voltak helyzetek itt is, ott is, így jogos az 1-1-es végeredmény. Így is 8 pontunk van, jól állunk a csoportban, ráadásul Szerbia ellen négy pontot szereztünk, egyszer sem tudtak legyőzni minket, ami remek eredmény.

Több jel is arra utalt, amit meccs előtt mondtam, hogy a szerbekre egyébként jellemző magabiztosság most hiányzik belőlük, nincs top állapotban ez a csapat. Most már mindent egy lapra feltéve próbálkoznak, bár mindkét együttes posztra cserélt, játékrendszert nem váltott. Loic Nego érdekes a belső középpályán, kicsit mintha idegenül mozogna ott, Sigér helyét pedig Nagy Ádám vette át középen, ettől függetlenül továbbra is a széleken van a hangsúly, rengeteget kell dolgozni ott a játékosoknak. Mindkét csapatban benne van a gól, főleg a pontrúgások veszélyesek, ha lesz következő találat, az szerintem eldönti az összecsapást.