Aliz
6 °C
14 °C

Aradi László

Ha a grönlandi jég elolvad, akkor elég nagy bajban leszünk Ha a grönlandi jég elolvad, akkor elég nagy bajban leszünk

A NASA nagyszabású klímakutató projektje Földünk legnagyobb szigetének olvadozó jegét kutatja. Ezt a gyönyörű, de vészjósló munkát mutatják be képeink.

november 11. 15:22

Befásítottuk a legsivárabb fővárosi utcákat Befásítottuk a legsivárabb fővárosi utcákat

Kietlen, poros, élettelen utcában lakik? Nézze meg, milyen lenne, ha lenne benne néhány fa!

október 22. 19:20

10 éve indult, ma is nyögjük a hatásait 10 éve indult, ma is nyögjük a hatásait

2008. szeptember 15-én ment csődbe a Lehman Brothers, amivel kezdetét vette az utóbbi évtizedek legpusztítóbb gazdasági válsága.

szeptember 15. 08:26

Ez sajnos nem egy tűzijáték képe, hanem a Palesztin területről kilőtt rakétákat elfogó légvédelmi rendszer rakétái. Ahogy arról ma reggel is beszámoltunk, fokozódott a palesztin-izraeli konfliktus.

Hanem csak egy ködös reggel a németországi Kronbergben, ahol a felkelő nap és a köd ezt a futurisztikus látványt produkálta ma reggel.

Az indiai nomád pásztorok nagy távolságokat járnak be, hogy élelmet és vizet keressenek a bivalyaiknak. A képen látható hölgyet a Kutch régióban fotózták le. A hagyományőrző pásztoroknál a férfiak legeltetnek, a nők pedig főznek, vizet hordanak, vagy épp vajat köpülnek. 

Ezek az ékszerek már ősidők óta részei a mindennapi életnek. Az indiaiak már az Indus völgyi civilizációban, 2500 évvel Krisztus születése előtt is különböző ékszerekkel díszítették testüket. Ez az ékszerviselés azóta átalakult, és a vallásos, illetve hagyományőrző népek között maradt meg viszonylag változatlan formában.