Klára
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Bakró-Nagy Ferenc

Kerékpárok/gitárok/robogók száma7/5/5

Macskaujjak száma a háztartásban18

2020-ban repült kilométerek5996

2020-ban úszott méterek500

Kibeszélő: Csend legyen vagy pezsgő élet a belvárosban? (podcast változat) Kibeszélő: Csend legyen vagy pezsgő élet a belvárosban? (podcast változat)

Forrnak az indulatok a bulinegyedben, miután minden korábbinál szigorúbb csendrendelet lépett életbe. Miről van szó? Hogy élhetik ezt túl a vendéglátósok? Kibeszéltük.

július 3. 14:14

Kibeszélő: Csend legyen vagy pezsgő élet a belvárosban? (a teljes adás) Kibeszélő: Csend legyen vagy pezsgő élet a belvárosban? (a teljes adás)

Forrnak az indulatok a bulinegyedben, miután minden korábbinál szigorúbb csendrendelet lépett életbe. Miről van szó? Hogy élhetik ezt túl a vendéglátósok? Kibeszéltük.

július 3. 14:12

Csend legyen vagy pezsgő élet a belvárosban? Csend legyen vagy pezsgő élet a belvárosban?

Forrnak az indulatok a bulinegyedben, miután minden korábbinál szigorúbb csendrendelet lépett életbe. Miről van szó? Hogy élhetik ezt túl a vendéglátósok? Kibeszéljük.

július 3. 11:09

Még csak egy hónapos, de már 210 centiméter magasra nőtt az a Rothschild-zsiráfborjú (Giraffa camelopardalis rothschildi) ami a Nyíregyházi Állatpark zsiráfházában született. A képen Hegedüs József állatgondozót láthatjuk, amint cumisüvegből, tehéntejjel eteti az apróságot.

Nyíregyházán közel húsz éve nevelnek Rothschild-zsiráfokat és előfordul, hogy egy-egy fiatal anya eleinte nem tudja gondozni borját, ezért a park munkatársai már rutinnal rendelkeznek a zsiráfok mesterséges táplálásában.

Olvasónk, Márió a XIII. kerületben lófrálva szúrta ki az alábbi macskalakótelepet:

115930028 10222577963375302 857727997537064208 n
Fotó: Márió / Olvasónk

A csinos kockaházakat belakó cicák ízlésük szerint választhattak a lapostetős paneljellegű, illetve a sátortetős otthonok között. Hogy mindenki tiszteletben tudja tartani a tulajdonviszonyokat, illetve a feladott csomagokat is megkapják a cicák, a házakat 33/A, 33/B, illetve 33/C házszámmal is ellátta építőjük.

Hasonló megoldást, csak inkább sorház-jellegűt Szardínián láttam, Cagliari parkjában:

cicc
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Index

Ön mit gondol a lakótelepről?

  • 1581
    Jó ötlet, így nem keveri el a postás a feladott macskapakkokat
  • 1493
    Remélem, nincs messze tőle a cicabuszmegálló!
  • 913
    Az oltásukról is gondoskodjon a lakótelep vezetője!

bosszu.png

Még július elején történt, hogy a 6 éves amerikai Bridger Walkert és kishúgát megtámadta egy őrkutya. A bátor kisfiú önfeláldozóan védte testvérét, akit a támadás visszaverése után felkapott és biztos helyre juttatott. Bridger arcán és fején a sebeket 90 öltéssel varrta össze a sebész, az esetet pedig nagynénje tett közzé instagramján.

 

A sztori hamar szárnyra kelt, és a gyógyulófélben lévő srácnak nem más üzente meg, mekkora hősnek tartja, mint maga Amerika Kapitány:

 

Később a Bosszúállók másik sztárja, Vasember is videót küldött neki, és arra kérte, a szülinapja előtt keresse meg, ugyanis egy különleges ajándékkal várja majd: