Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Bakró-Nagy Ferenc

szerkesztő-operatőr Videó

Kerékpárok/gitárok száma3/5

Macskaujjak száma a háztartásban18 :(

Repült kilométerek125 934

2017-ben úszott méterek (20)21 800

Borzasztóan szerettek volna válaszolni a titkosszolgálati vezetők az ellenzéknek Borzasztóan szerettek volna válaszolni a titkosszolgálati vezetők az ellenzéknek

Kósa 1300 milliárdjáról, Márki-Zay Péter állítólagos lehallgatásáról tájékozódott volna a nemzetbiztonsági bizottság. Egy nüanszon múlott.

március 20. 16:48

Aki nem megy el szavazni, azt személyesen rúgom seggbe Aki nem megy el szavazni, azt személyesen rúgom seggbe

Miközben zajlott a diáktüntetés az Operánál, megkérdeztünk a tüntetőket, hogy mit tartanak a választás tétjének és hova adják majd le a voksukat. Annyi kiderült, hogy tíz ember tízfelé fog szavazni.

március 16. 08:18

Olvasónk áprilisban Londonból szeretne szavazni, ehhez próbált regisztrálni. Sophie üzeni, ha valaki hasonló cipőben jár, vagyis Angliába vagy Észak-Írországba kérné a szavazólapját, akkor ne Angliánál, vagy Észak-Írországnál keresse, és ne is az Egyesült Királyságnál. A megoldás Mozambik és Namíbia között van: Nagy-Britannia és Észak-Ír E.K.

Képernyőfotó 2018-03-18 - 11.26.47.png
Fotó: Sophie / Olvasónk

A tüntetőkkel együtt minket, újságírókat is igazoltattak a rendőrök a Rákóczi úton. Az egyik rendőr azt mondta: ők azt az utasítást kapták, hogy mindenki adatait vegyék fel. Szabálysértési eljárás indul, ha a kamerafelvételek alapján kiderül, hogy mi is lementünk a járdáról, és akadályoztuk a forgalmat az úttesten. 

Nekiláttak a rendőrök a Rákóczi úton az ott maradt kb. százfős csoport oszlatásának. A technika a következő: rendőrsorfallal hermetikusan körbevették az embereket, se ki, se be nem engednek senkit. Ahogy már korábbi tüntetéseken is látni lehetett, ilyenkor egyenként igazoltatják és engedik ki az embereket a gyűrűből. Ez történt a februári diáktüntetés végén is.