Balizs Benedek

Szakember az NB I-es fizetésekről: Ár-érték arányban ez perverz Szakember az NB I-es fizetésekről: Ár-érték arányban ez perverz

A Hertha BSC másodedzője mesélt arról is, mi lehet Szoboszlai Dominik jövőképe.

5 órája

Megjelent a lista, ez a 62 termék lesz benne az online árfigyelő rendszerben Megjelent a lista, ez a 62 termék lesz benne az online árfigyelő rendszerben

Íme a kormány legújabb „csodafegyvere”.

7 órája

Hármas karambol miatt teljes útlezárás van az M1-es autópályán Hármas karambol miatt teljes útlezárás van az M1-es autópályán

Baleset volt Szarvaskő közelében is.

8 órája

A Kyiv Independent az írja, az ukrán vezérkar jelentése szerint Oroszország csak az orosz útlevéllel rendelkezőket evakuálja a megszállt Herszon régió elárasztott településeiről. 

A vezérkar arról is beszámolt, hogy Oroszország erőszakkal kilakoltatja otthonukból azokat a civileket, akik életben maradtak az árvíz sújtotta megszállt településeken, hogy orosz katonákat helyezzenek el a helyükön.

 

A The Kyiv Independent a közösségi oldalán osztott meg egy videót arról, hogy Herszonban az állatmentési erőfeszítések folyamatosak.

A felvételen az látható, amint egy macska biztonságban eljutott a mentőhajó felé, aztán az önkéntesek kiemelték a vízből, és szárazra törölgették.

 

A zaporizzsjai atomerőmű utolsó működő reaktorát biztonsági okokból „hidegleállásba” helyezték a Kahovka-gát összeomlása következtében fellépő árvíz miatt – írja a Sky News.

Az oroszok által megszállt erőmű – Európa legnagyobb atomerőműve – hat reaktora közül ötöt már korábban leállítottak.

Az Enerhoatom, Ukrajna nukleáris ügynöksége közleményben tudatta, hogy a folyónál lejjebb lévő gát átszakadása után „nem leselkedik közvetlen veszély” az erőműre.

Az ügynökség szerint a lépést a telephely közelében történt lövöldözés is indokolta, amely károkat okozott a felsővezetékekben.