Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Barakonyi Szabolcs

Lopott szépség és magány a bárpult mögött Lopott szépség és magány a bárpult mögött

Horváth Győző évek óta fényképezi a pult mögül a Kisüzem közönségét, és a legváratlanabb pillanatokban kapja el a szórakozni járó emberek legőszintébb vagy legmagányosabb arcait.

3 órája

Amikor a diáklányok még derbit rendeztek az iskolaudvaron Amikor a diáklányok még derbit rendeztek az iskolaudvaron

Hatalmas fotóadomány érkezett a Fortepanhoz. Tízezer, bolhapiacokon és lomtalanításokon talált negatív. Balaton-part, árokba dőlt kocsi és csínytevések filmszalagon.

tegnap, 09:57

Barkácsország barkácsdivatja: ez volt az Ez a divat Barkácsország barkácsdivatja: ez volt az Ez a divat

Az ország egykor egyetlen divatmagazinja 1949-től 1993-ig működött. Eleinte a konfekciódivat népszerűsítése volt a fő cél, a háziasszonyok a korabeli csináld magad-ötletek miatt vették, de a szocializmus végére nemzetközi színvonalú lappá vált. Válogatás a Fortepan-kiállítás divatképeiből.

október 7. 20:00

Márki-Zay Péter százfős csoporttal ünnepelte meg hódmezővásárhelyi polgármester-választási győzelmét a Kossuth téren, ahová támogatói dudaszós konvojjal érkeztek az eredményváróról.

Tudósítónk helyszíni beszámolójával hamarosan jelentkezünk.