Tibor
2 °C
8 °C

Bika Gabriella

Nem marad fedél nélkül Kim Kardashian Nem marad fedél nélkül Kim Kardashian

Mindenki megnyugodhat: 18 milliárd forintos otthonában marad a sztár.

március 6. 13:43

Antoine Griezmann és gyermekpszichológus felesége, Erika Choperena harmadik gyermeke a mai napon megszületett. A születésnapokat illetően érdekesen alakultak a dolgok a családban. Az FC Barcelona támadójának mind a három gyermeke ugyan azon a napon érkezett. 

Tavasszal nem lesz hiány az ünneplésből, hiszen a három csemete mellett Griezmann felesége márciusi születésű. Griezmann a csapat mai edzését is kihagyta, hogy felesége mellett tudjon lenni, amikor a kis Alba megérkezik a családba. 2019-ben Amaro, 2016-ban pedig Mia születését ünnepelhette a világbajnok támadó ezen a napon.

 

Puskás Peti nemrég eljegyezte kedvesét, Dallos Bogit, és most közös vállalkozásba fognak. Mivel az elmúlt időben a koncertek és fellépések száma megcsappant, így a felszabaduló időt igyekeztek kreatívan eltölteni. A pár a győri Brady Bar társtulajdonosa lett.

A közös vállalkozásuknak otthont adó város mindkettőjük szívéhez közel áll, hiszen Bogi győri születésű, Peti pedig a tavalyi évben több mint fél évet élt ott.  

 

Annyit elárultak, hogy nagy változtatások előtt állnak. A dekor megújul, hangsúlyos lesz a fenntarthatóság, az ital- és étlap kapcsán vega és vegán irányvonalban gondolkodnak, valamint kultúr- és zenés programok várják a vendégeket.

Az Egyesült Királyságban nyáron már ismét a fesztiváloké lehet a főszerep. A brit miniszterelnök hétfői bejelentése szerint, mivel jól haladnak a lakosság beoltásával így nyár elején a zárt szórakozóhelyek, pubok és a fesztiválok is újraéledhetnek téli álmukból. 

A Reading és a Leads zenei fesztiválok már jelezték egy posztban mennyire örülnek, hogy ismét visszatérhetnek a mezőkre . A fesztiválokon többek között  Post Melone, Stormzy és Liam Gallagher várja a bulizni vágyókat. Mindkét fesztiválon ugyan azok a felépők lesznek, viszont augusztus végén két külön helyszínen fogják megtartani.