Mátyás
3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Bődey János

A legkisebb megye a legnagyobb turullal A legkisebb megye a legnagyobb turullal

Hatalmas székesegyház, bányászvárosok, Szent István és rengeteg madár: Komárom-Esztergom megye a magasból.

február 16. 12:34

Kecskemét, a szecessziós paloták parkja Kecskemét, a szecessziós paloták parkja

Ebben a városban egymás mellett áll a gyermekdalok Cifrapalotája, egy mesekastély gimnázium és az ország talán legszebb Iparos Otthona.

2019. december 4. 05:04

Ki hányat ismer fel a Magyar népmesék rajzfilmfiguráiból a kecskeméti mesekertben? Ki hányat ismer fel a Magyar népmesék rajzfilmfiguráiból a kecskeméti mesekertben?

Szőke bajszos sárkány, kék ruhás vitéz, kakasháton lovagló sündisznó: Kő Boldizsár az egyik legszebb magyar játszóteret építette meg egy lakótelep mellé.

2019. november 27. 05:09

Rózsa Magdolna, szociális munkás és szépségipari szakember annyira felháborodott a hajléktalanrendeleten, hogy kitalálta, ő is tesz valamit, hogy jobbá tegye a nehéz sorsú emberek életét. Felkereste az Utcajogászokat, akikről tudta, hogy péntek délutánonként ingyen jogi tanácsadást tartanak, és megkérdezte, mit szólnának, ha egy székkel a közelükben letáborozna, és a jogi tanácsadás mellett ingyenes hajvágást is kapnának a hajléktalan emberek - írta a hajvágáshoz készített event Facebook-oldalán. Itt írta azt is, hogy szuper volt az esemény, ott készítettük ezeket a képeket.