Fülöp, Evelin
15 °C
27 °C

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

A két Bihari utcai tömb maga a no-go zóna A két Bihari utcai tömb maga a no-go zóna

Ahonnan mindenkit kilakoltatnának. Sokan kapnak még egy esélyt a kőbányai önkormányzattól, vannak viszont, akikre az utca vár. És nem ők a balhés hátralékosok.

május 24. 15:03

Nagy Béla lett az V. kerületi ellenzéki közös jelölt Nagy Béla lett az V. kerületi ellenzéki közös jelölt

Az MSZP, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd és a DK is őt támogatja.

május 22. 10:43

A szájon át lélegeztetés sem segített, a gyerek apja szerint az állatpark is felelős Zara haláláért A szájon át lélegeztetés sem segített, a gyerek apja szerint az állatpark is felelős Zara haláláért

Még mindig nem csillapodnak a szurikátahalál miatt a kedélyek. A fél ország bosszúért kiált, a gyerek apja szerint az állatpark is felelős. De ki hibázott, és hol? Ha aranyosnak látja a szurikátát, mit fog szólni a prérikutyához?

május 16. 13:47

A napokban írtam meg az 1 forintos csekk történetét, amelyre amúgy nagy számban kaptam olvasói leveleket, amelyben mindenki megírta a maga egyforintos, sőt 0 forintról kiállított csekkjének a történetét.

IMG 20180518 145210[1]

De most térjünk vissza Tiborra, aki nem az a hanyag típus, ezért annak rendje és módja szerint besétált a postára, hogy befizesse az egy forintot.

„Sikerült befizetnem az 1 Ft-os csekket! :-) 5 Ft-ot kellett adnom a postán a pénztárosnak. Mivel a visszajáró 4 Ft volt, így felkerekítve 5 Ft-ot kaptam vissza".

Ilyen az, amikor a világ olybá tűnik, mintha csak arra lenne, hogy szívasson minket.

Tibortól kaptuk az emberi hülyeség határtalan című remekművet, amit az Elmű küldött  késedelmi kamatként. Látszik, hogy nagy bajban van a cég, mert kevés a pénze, és közben meg fogalma sincs, hogyan folyik ki az ujjai közül.

elmü

Szandra küldte csütörtökön, hogy az ablakából kinézve Újpesten milyen kilátás fogadta.

image (4).png