Klaudia
-4 °C
2 °C

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Maguk ugyanezt csinálják, mint Soros, csak Mészárossal és az Eliosszal Maguk ugyanezt csinálják, mint Soros, csak Mészárossal és az Eliosszal

A fideszes Pócs János hazalátogatott a Jászságba, hogy kényelmes kampányeseményt tartson. De váratlanul szembe találkozott a valósággal. Mi kell ahhoz, hogy ne legyen álszent a kampány?

március 10. 22:25

Nem Elios-, nem Tiborcz-, hanem Orbán-ügy Nem Elios-, nem Tiborcz-, hanem Orbán-ügy

Miért lehet jobban látni Szolnokon, mint Kecskeméten? Hogy tudhattak a pályázati előkészítők egy évvel a kormánydöntés előtt a pályázatokról? Ilyeneket kérdezett az Országgyűlés árnyékbizottsága.

március 7. 15:01

Kussolhatunk, mert elvágják a torkunkat Kussolhatunk, mert elvágják a torkunkat

Hogyan kerülnek idegenek a mátyásföldi Ikarus Parkba, ahol minicsata követte a helyi polgármester és a fideszes képviselő sajtótájékozatóját? Fény derült a titokzatos Kis Géza szerepére is.

március 6. 18:27

A Comedy Central brutális reklámmal sokkol és aktivizál a választásokra. Biztos van, aki nem a célcsoportja a reklámnak, hiszen Gáborról szól, aki finoman szólva is egy bunkó geciláda, de kétségtelen, elgondolkoztató. 

Gábor, a hangos szomszéd, a tolakodó a tömegközlekedésen, a gyerekgyűlölő rohadék. És elmegy szavazni. Nézze meg, nevessen vagy háborodjon fel!

 

A múlt héten a DK-s Oláh Lajos kiderítette, hogy kik tépkedik a választókörzetében a a plakátjait. A nyomok Ferihegyre vezettek, ahol megtalálták az osztrák rendszámú furgont, amelyet a tépkedő egy ottani kölcsönzőtől bérelt.

Az eset napvilágra kerülése után írt nekem az autókölcsönző cég, amely a rongálással kapcsolatban azt írta, hogy "semmilyen formában nem támogatja az etikátlan, vagy akár törvénysértő magatartást!" Ezért a bérlővel a bérleti szerződés felmondását kezdeményezték, illetve a bérautót visszakérték. A cég hangsúlyozta, hogy nincsenek politikai preferenciái, " minden ügyfelet egyenlően, ugyan azon a színvonalon kíván kiszolgálni és kezelni párttól, vallástól és etnikai hovatartozástól függetlenül!"

Az Együtt igyekszik könnyedre humorosra venni a választási kampányt, úgyis túl sok a befeszülés manapság. Az eddigi videóikból látszik, hogy reklámosok segítik a kampányt, volt itt már Orbán Viktor papírmasé, most pedig új sorozattal jelentkeztek.

A videó a tévékből ismert reklámokat utánozza, amelyekben orvosságot, fogkrémet, vagy valamilyen más, egészségüggyel kapcsolatos terméket hirdetnek  álorvosok, akiket mindig valamilyen német néven említenek, és mindig valamilyen rendelőintézet steril háttere előtt köpenyben magyaráznak lendületesen.

Juhász politikusdoktor a gerincről beszél. Gondolom, itt már lehet sejteni, hogy egy erősen áthallásos reklámmal fogunk találkozni. És mi tagadás, Dr. Juhász élethűen hozza a karaktert, így felmerül, hogy ha majd esetleg véget vet politikai karrierjének, lesz hova átnyergelnie.