Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Bohus Péter

A mentősök szerint már a hívásnál szidalmazták őket, ezért kellett rendőr is Csenyétére A mentősök szerint már a hívásnál szidalmazták őket, ezért kellett rendőr is Csenyétére

A megfélemlített mentősöknek pszichológusra lehet szükségük, válaszolt a mentőszolgálat.

tegnap, 15:40

Csenyétén a mentők megvárták a rendőrt, mielőtt bementek volna a romatelepre, a beteg meghalt Csenyétén a mentők megvárták a rendőrt, mielőtt bementek volna a romatelepre, a beteg meghalt

A polgármester a saját kocsijával vitte ki a mentőkhöz a holttestet.

tegnap, 13:35

Nem kapta meg a menedékjogot, megölte finn barátnőjét, majd öngyilkos lett egy férfi

A menedékkérelem elutasítása lehetett az ok, ami miatt a férfi mészárlásba kezdett.

tegnap, 10:47

Szögezzük le a legelején, autópályán forgalommal szemben haladni rendkívül veszélyes. Persze a politika világa más terep, abból ugyanis nem valószínű, hogy emberhalál lesz, ha valaki csak hülyeségeket beszél. De még így is figyelemre méltó, ha egy politikus azt a politikai közösséget idiótázza le szívszorító őszinteséggel, amelynek maga is része. (a linken 6:23-tól)

novák.png

Ezt tette Novák Katalin államtitkár, aki az M1 reggeli műsorának vendége volt. A családpolitika volt terítéken. Az államtitkár arról beszélt, hogy az ENSZ-ben "Magyarországként" gyakran "egyedül érezték magukat". Miről van szó? - teheti most fel a kérdést magának a gyanútlan hallgató. Én speciel érteni vélem, hogy Novák mire gondolt, mert egyrészt a tavalyi év a családok éveként vonult be a legújabbkori magyar politikatörténetbe, így eleget hallhattuk, milyen fontosnak gondolja az Orbán-kormány a családok segítését, de Novák mégis úgy érezte, inkább egy közismert viccel világítja meg a kérdést, és a magyar kormányt ahhoz az autóshoz hasonlította, aki szemben a forgalommal halad az autópályán, és amikor bekapcsolja a rádiót, ott éppen arról beszél a hírolvasó, hogy vigyázat, egy őrült autós halad az autópályán szemben a forgalommal, mire maga elé motyogva azt mondja, csak egy? Hát az összes!

Kicsit így érezték magukat a magyar kormány tagjai az ENSZ-ben, mintha mindenki szembejönne, folytatta Novák, de szerinte kiderült, hogy mégsem így van, és hogy mentse a helyzetet, hozzáteszi, mi megyünk a jó irányba, és már az Egyesült Államok is ebben az irányban halad (családközpontú politikát folytat), hovatovább már 35 ország is rácsodálkozott a családok segítésének fontosságára, már ők is fel mernek szólalni ezen értékek mellett, mondta.

A legendás vicc tehát mostantól új befejezést kapott: a szembejövők rájönnek, valójában ők haladnak a rossz irányban. 

Ba dum tss

A Mindeközben már Facebookon is elérhető! Kövess minket, mi már itt vagyunk!

 

(a 444.hu nyomán)

Olvasónk, Endre Új-Zélandon tartózkodik, a saját erkélyéről nézegeti, hogy mi történik 1500 kilométerre tőle, Ausztráliában, ahol az évszázad bozóttüze okoz katasztrofális helyzetet. Az alábbi képeket is ő küldte, hogy lássuk, milyen volt a kilátás alig egy hónapja, és milyen most. Csúsztatni tudja a képet.

Fotó: Olvasói fotó

Az indianai Joslyn és Jaxon Tello szerencsés emberek, ők azok, akik a jövőben bármilyen buliban el tudnak majd mesélni egy jó sztorit. Ők ketten ugyanis ikrek, de míg Joslyn 2019-ben született (december 31., 23:37-kor), Jaxon (fél órával később) már 2020-ban. Így - azok véleményétől függetlenül, akik szerint az új évtized majd csak jövőre kezdődik - nemcsak hogy nem ugyanabban az évben, de nem is ugyanabban az évtizedben látták meg a napvilágot. Amúgy mindketten koraszülöttek, eredetileg február közepére voltak kiírva, írja a CNN. Köszönik, jól vannak.