Emília
18 °C
26 °C

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Budapestre jöttek dolgozni, kiborultak az itteni állapotoktól a borsodi romák Budapestre jöttek dolgozni, kiborultak az itteni állapotoktól a borsodi romák

Az egyiküket bárddal kis híján megölték, a kórházban hagyták a sérültet mosdatlanul feküdni.

7 órája

Kötelezettségszegési eljárás indult a Stop Soros miatt Kötelezettségszegési eljárás indult a Stop Soros miatt

A most elfogadott törvény és a menekültszabályozás miatt főhet a magyar kormány feje.

9 órája

Szabadstrandon elhagyott horgászhorog fúródott egy anyuka lábába Szabadstrandon elhagyott horgászhorog fúródott egy anyuka lábába

A lellei horgászok szerint minden meg van beszélve. A nő az egészségügy útvesztőjébe került.

10 órája

Egy kirgiz etnofesztiválon minden van, amitől az ember úgy érzi, hogy hirtelen visszament az időben ezer évet. Korabeli jelmezben lovasok, íjászok, sasászok és persze nézelődők.

Az Iszik-köl tó partján rendezett fesztivál legizgalmasabb és legsokkolóbb része azonban egy programon kívüli esemény volt, szirti sas támadt rá egy nyolcéves gyerekre, és ha nem ér oda időben a segítség, akár tragédiába is fordulhatott volna az esemény. De aztán a lány épségben kikerült a sas alól, bár feltehetően nem könnyen felejti el ezt a napot.

 

Két gyereket is cápa támadott meg New York közelében elterülő Long Islanden. Annak Fire Island nevű tengerparti részén játszott a vízben a 12 éves lány és a 13 éves fiú, ahol a támadás történt. Egy cápafogat már a parton vettek ki a fiú lábából, ezt továbbküldték azonosításra, hogy megtudják, pontosan milyen állat követte el a támadást.

 

A lány derékig érő vízben állt, amikor maga mellett észrevett egy uszonyt, majd fájdalmat érzett a lábában, és észrevette, hogy vérzik. Mindkét gyerek megrémült, és a vízi mentőkhöz futottak, akik ellátták őket, gyorsan fel fognak épülni.

A támadás azért hír, mert azon a részen nagyon ritka a cápatámadás.

Csak a sofőr volt azon a buszon, amely előzőleg fesztiválozókat szállított Madridban. A csuklós busz első része a semmi felett lebegett, akár a Jurassic Park második részében, amelyben a lakókocsis terepjárót a hátsó rész tartotta a szakadék felett.

bus.png

A felüljáró alatti úton a rendőrök leállították a forgalmat, amíg a tűzoltók a buszt el nem szállították a helyszínről.