Marcell
19 °C
32 °C

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Az egész úgy szar, ahogy van Az egész úgy szar, ahogy van

Keressük az ország legsusnyásabb, legelhanyagoltabb területeit, amik MÁV-tulajdonban vannak, vagy a vasút mellett közvetlenül. Ki lesz, aki rendet tesz egyszer ezeken a helyeken?

augusztus 9. 15:46

Véget ért a migránsos kampány, jöhet a migránsos kampány Véget ért a migránsos kampány, jöhet a migránsos kampány

Bakondi György az EP-kampány legfőbb témájáról beszélt.

augusztus 8. 08:52

Kormánygépet venni nem kell félnetek jó lesz Kormánygépet venni nem kell félnetek jó lesz

Vajon sikerül a magyar honvédségnek katonai szolgálatba állítania egy civil fapados flottát? Ha a csapatszállításra vett repülők nem felelnek meg a katonaságnak, muszáj lesz a kormánynak lépnie.

augusztus 8. 07:21

Gyerekek és a Queen? Ebből csak sikeres együttműködés jöhet létre.

És valóban, a Facebookra egy videót töltöttek fel, amint gyerekek a We will rock you kezdőtaktusaira pattogtatják a kosárlabdát. Ha minden igaz, Veszprém megyei fiatalokról van szó (valóban, a balatonfüredi Radnóti általános iskoláról van szó). Érdemes megnézni.

 

A Balaton élővilága gazdag és változatos. A Gardenista.hu három videót is közzétett, amelyeken kamerával lebuktak a víz alá, és csodálatos látvány tárul elénk. Ebből szerintem a legérdekesebb az első.

 

A második mélyebb vizekbe merészkedik, a harmadik pedig a befagyott Balaton jégpáncélja alá megy. Na jó, ez is tökéletes, csak kevesebb az élet benne. Gondtalan nézelődést kívánunk.

 

A jó Arnold a napokban többször is tiszteletét tette Budapesten, az Instagramján pedig elérhető közelségbe hozta követőinek a várost. A hétvégén például a Parlamentnél bringázott. Hétfőn viszont olyat látott, amit korábban még nem: egy vízibuszt. Ezen a járművön aztán csodálkozott is egy nagyot. A végén meg még be is szól szegény járműnek.