Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Egy hónap múlva kiderül, megint „tévémentes” lesz-e a kampány Egy hónap múlva kiderül, megint „tévémentes” lesz-e a kampány

Négy éve botrányos előzmények után a kereskedelmi tévék inkább nem kértek a hirdetésekből.

14 órája

Együtt buszoztak, mielőtt a 17 éves agyonszúrta a 19 éves lányt Együtt buszoztak, mielőtt a 17 éves agyonszúrta a 19 éves lányt

A hazaengedett gyilkos bevallotta tettét, öngyilkosságra készült. A szülei akarták bevinni a rendőrségre.

15 órája

A pápa éppen Chilében jár, a fővárosban, és Santiagóban a pápamobillal tett is egy tisztelet kört. Nem is akárhogy, hiszen nem bújt golyóálló üveg mögé, így esett, hogy valaki valamilyen textil darabbal, esetleg törölközővel arcon dobta.

A pápa viszont nem ijedt halálra, csak odapillantott, ahogy az anyag a vállára hullik, majd leesik a földre, ami még érthető is lenne, viszont a pápa mögött lévő testőr nyugodtsága komoly kérdéseket vet fel. Úgy tűnik, csak a szemével védi őszentségét.

 

Gyönyörűen beterítette kedden Debrecent a hó, a behavazott táj nem véletlenül vonzotta oda a művészeket a Debreceni Egyetem előtti parkba, ahol óriáspöcsöt rajzolt a hóba egy kreatív csapat.

debi.png

Az Időkép webkameráin visszanézhető az alkotás folyamata, ami megörökítette a társaságot, amely kedden, nem sokkal éjjel fél 11 után jelent meg az Egyetem téren. Hogy aztán 12 órával később jöjjenek a munkások, akik letakarították a falloszt az érintett részen.

Via

A New York állambeli Ausable folyó meghökkentő változását mutatja be az alábbi timelapse videó.

 

 Az Egyesült Államokban 2018 brutális időjárást hozott.