Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Bozsó Ágnes

Egy család, amely 9 évig pincében élt, teljesen elzárva Egy család, amely 9 évig pincében élt, teljesen elzárva

Senki nem érti, miért. A holland rendőrök egyre többet tudnak, mégis egyre homályosabb az ügy. Egy családi jóbarát farmján voltak, hozzáfértek az internethez, kimehettek a kocsmába.

október 17. 22:49

Csúszik a választás vége Alsószentmártonban Csúszik a választás vége Alsószentmártonban

Egyelőre nem tudni miért csúszik a szavazás vége.

október 13. 20:17

A németek és a franciák sem üzletelnek tovább fegyverben a törökökkel A németek és a franciák sem üzletelnek tovább fegyverben a törökökkel

A francia külügyminisztérium szerint Törökország az európai biztonságot fenyegeti.

október 12. 22:47

Továbbra sincs semmilyen adat azzal kapcsolatban, hogy hogy áll a szavazás a Baranya megyei Alsószentmártonban. A Nemzeti Választási Iroda honlapja, a valasztas.hu nulla százalékos feldolgozottságot mutat.

Már a szavazás lezárása is csúszott, mivel a falu lakóinak egy nagy része egyszerre akart szavazni – az urnazáráshoz közeledve, ráadásul a szavazó bizottságnak adminisztrációs gondjai akadtak. Este nyolckor még harminc embert várt arra, hogy szavazhasson, de arról már semmi hír nincs, hogy mikor végeztek, és hogy egyáltalán hol tartanak a számlálással.

Az önkormányzati választások részeredményei alapján megtörni látszik a Fidesz uralma, az ellenzék pedig el tudja kezdeni lebontani a jelenlegi "féldiktatórikus" rendszert - mondta Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője. A párt elégedetten fogadta az este érkező eredményeket, mivel Dunaújvárost, Encset is jobbikos polgármester vezeti majd. (MTI)

Este nyolc órakor a Baranya megyei Alsószentmártonban még mintegy harminc választó várt arra, hogy leadhassa voksát. A bizottságnak „adminisztrációs nehézségei adódtak”, ezért is van most csúszás.

Emellett az is gondot jelentett, hogy többen a nap folyamán már próbáltak szavazni, de a „tömeg” miatt valószínűleg úgy döntöttek, hogy a hét órai zárás előtti időszakban térnek vissza, bízva a kisebb „forgalomban”. Sajnos túl sokan gondolkodhattak így, mert estére megint tömeg lett. (MTI)