Eleonóra
-2 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Bozzay Balázs

Népszava: Jakab Péter folytatja a tisztogatást a Jobbikban Népszava: Jakab Péter folytatja a tisztogatást a Jobbikban

Az elnök szerint személyi- és szervezeti megújulásra van szüksége a a pártnak.

8 perce

A Bayern München legyőzte a sereghajtót A Bayern München legyőzte a sereghajtót

Lewandowski duplázott.

1 órája

Társadalomtudósok: A nemzeti konzultáció súlyos vétség a társadalmi béke ellen Társadalomtudósok: A nemzeti konzultáció súlyos vétség a társadalmi béke ellen

A társadalomtudósok is elfogadhatatlannak tartják a nemzeti konzultációt, aláírásgyűjtésbe kezdenek.

2 órája

Andrej, a fiatal omszki taxisofőr rendesen beparázott a koronavírustól, ezért katonai gázálarcban, és az egész testét befedő védőfelszerelésben fuvarozta az utasait, írja a Siberian Times.

Kicsit ideges voltam, hogy mi lesz az utasok reakciója, de mindenki nevetett, amikor meglátott

- mondta Andrej, aki azt is megjegyezte: bár jól látott a gázálarcban, tíz méter után mindig levette, hogy ne kockáztassa a biztonságos vezetést. Egyébként az utasok többségétől extra borravalót kapott.

 
Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Keith Richards október óta nem gyújtott rá, legalábbis erről beszélt egy rádióinterjúban, szúrta ki a 444

A lap felidézi, hogy a Rolling Stones élő legendája egy évvel ezelőtt egy interjúban még azt mondta, a dohányzásról nehezebb lejönni, mint a heroinról

Lejönni a heroinról olyan, mint a pokol, de legalább csak rövid ideig vagy a pokolban. A cigi viszont mindig ott van, mindig tudod csinálni. Csak felveszel egy szálat, rágyújtasz, és nem is gondolsz rá.

Richards a piálást is igyekszik visszafogni, elmondása szerint evés mellé néha megiszik egy pohár bort vagy egy-két sört, de ennyi.

Olvasónk egy a koronavírus gócpontjának tekintett Vuhantól több ezer kilométerre lévő tartományban él, de a kínai hatóságok ott is nagyon szigorúan ellenőriznek. Az olvasónk által küldött képen az látszik, ahogy az egyik út mellett kialakított ellenőrzőpontnál védőfelszerelésbe öltözött emberek mérik meg az utazók testhőmérsékletét. A beszámolók szerint akinél lázat jelez a műszer, azt azonnal kórházba viszik.