Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Brückner Gergő

12 ezer forintot buktam, mert Horvátországban végig bankkártyát használtam 12 ezer forintot buktam, mert Horvátországban végig bankkártyát használtam

Illúzió, hogy a kölföldi kártyahasználat díjmentes, nagyon is megfizethetjük a tanulópénzt.

tegnap, 04:52

Túl sok volt a 300 cég Mészáros Lőrincnek Túl sok volt a 300 cég Mészáros Lőrincnek

A jövőben jobban megoszlanak a feladatok a megbízható NER-üzletemberek között. De azért nem lesz Simicska Lajos a volt felcsúti polgármesterből.

augusztus 15. 13:11

Lesz-e gázunk márciusban? Lesz-e gázunk márciusban?

Az oroszok és az ukránok vitája minket is fenyeget, az alternatív projektek pedig lassan érnek be.

augusztus 14. 18:30

Ezer jüanos (40 ezer forintos) pénzbüntetéssel megúszta az a sanghaji férfi, aki a 25 milliós metropoliszban az unokája játékautójával indult a munkahelyére. Mint a South China Morning Post videóján látszik, az esetről felvétel is készült. A férfi elmondta, éppen unokájával játszott, amikor sürgős ügyben hívták a munkahelyéről. Ezért ő, ahelyett, hogy hazament volna az autójáért, unokája elektromos meghajtású gokartjába pattant és azzal indult a városi forgalomban a munkahelyére. Mivel a mutatvány nagyon veszélyesnek tűnt, több járókelő is értesítette a rendőrséget.

Untitled-2

Hősként ünnepelnek Isztambulban egy 17 éves algériai fiút, Feuzi Zabaatot, aki elkapott egy ablakból kizuhanó 2 éves kislányt, Doha Muhammedet, aki egy menekült szír család gyermeke.

 

Mint a BBC videója megmutatja, szerencsére a  17 éves fiú éppen felfelé nézett, amikor a kislány kimászott a nyitott ablakon és az aszfaltra esett volna. Mivel Zabaat tettét egy videófelvétel is megörökítette, így a képsorok percek alatt bejárhatták a világsajtót.

Egy éve francia állampolgárságot kapott és még Emmanuel Macron francia elnök is meghívta azt a Maliból származó,  22 éves Mamoudou Gassamát,  aki, "Pókemberként" mászott fel emeleteken keresztül, hogy megmentsen egy emeletről kilógó kisfiút.

 

Ryan és Daniel Smith testvérek és üzlettársak. Cégük a Modern Tie (vagyis modern nyakkendő) most egy olyan mágneses nyakkendőrögzítést talált fel, amely egyszerűen, és természetesen cserélhetően rögzíti a legkülönfélébb nyakkendőket, egyetlen mozdulattal.

Screenshot 2019-06-09 at 15.07.41.png

Ha valaki esetleg utál, vagy nem tud nyakkendőt kötni, akkor innentől már nem csak a két klasszikus módszere akad. Vagyis az, hogy egyáltalán nem visel nyakkendőt, vagy amit a férfidivat szentségtöréseként például én szoktam, azaz bekötve tárolja azokat, hanem most már választhatja a mágneses megoldást is.

 

Ugye, hogy nem bonyolult?