Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Brückner Gergő

A boszorkánytrió gyilkolt, gyújtogatott, védelmi pénzt szedett Ausztriában A boszorkánytrió gyilkolt, gyújtogatott, védelmi pénzt szedett Ausztriában

És akkor az osztrák bandavezér révületbe esett, és az atya elmondta neki, hogy kitől mennyi pénzt szedjen be. A magyar bandatag pedig gyilkolt.

december 10. 11:52

Letelepedési kötvényesek: 16 igénylést utasítottak el a program során Letelepedési kötvényesek: 16 igénylést utasítottak el a program során

Nem könnyű kiszűrni a nemzetbiztonsági kockázatot, és nem publikus, hogy miért akad fenn valaki.

december 6. 09:34

A Mészáros-csoport harmadszor varázsol A Mészáros-csoport harmadszor varázsol

Informatikai cége már tízszeres áron forog. Íme a csodálatos pénzteremtés receptkönyve.

december 6. 07:29

Valóságos birodalom-egyesítésre készülnek India leggazdagabb családjai. Szerdán megházasodik ugyanis Isha Ambani és Anand Piramal. Előbbi India leggazdagabb emberének, a jemeni születésű, és ma már 40 milliárd dolláros cégbirodalommal rendelkező Mukesh Ambaninak a lánya. A családi vagyon elsősorban olajiparból, finomítókból ered. Utóbbi pedig Ajay Piramalnak, az azonos nevű gyógyszer-birodalom vezetőjének a fia. Ez a család azért "szegényebb", csak 4,9 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.

A lagzin mindenki ott lesz, aki csak számít a térségben, az ünnepség már megkezdődött és száz magánrepülőgép szállította a vendégeket az India északnyugati részén található Udépur városba, Rádzsasztán állam egyik félmilliós nagyvárosába.

A helyszínen van már például Hillary Clinton korábbi amerikai elnökjelölt is, akit két évtizedes barátság fűz a dollármilliárdoshoz, Beyoncé fog magánkoncertet adni, és az eseményen megjelennek India leggazdagabb emberei, legbefolyásosabb politikusai és Bollywood csillagai is.

A méregdrága esküvőt a szegény államban sok kritika is éri, különösen azért, mert a gazdag családok már az eljegyzésből is fényűző partit csináltak, akkor a Comói-tónál, a l Villa D'Este szállodájában tartottak 600 fős bulit.

Különös botrány tartotta lázban az elmúlt napokban az izlandi médiát. A reykjavíki Landspítali Kórház úgy döntött, hogy egy 92 éves néni ágyát egy mozgássérült vécében helyezi el. Az ágy éppen elfért, és a néni még egy csengettyűt is kapott, szóljon nyugodtan, ha szüksége van valamire.

fr 20181122 099961
Fotó: Facebook

A beteg hölgy lányát, Berglind Sigurðardóttirt azonban a csengő sem hatotta meg, felháborodott az elhelyezésen, lefotózta a gusztustalan vécé-kórtermet és kiposztolta a képet a Facebookon. Közben könnyek között tette fel a kérdést:

vajon egy miniszter anyját is így helyeznék el?”

A fiatalabb Sigurðardóttir akciója eredményes lett, miután az izlandi média felkarolta a jogos felháborodást, a kórház intézkedett és a néni elhagyhatta az illemhelyet. Állítólag miután a hölgy visszatérhetett egy kórterembe, szinte azonnal javult az állapota.

A hagyományos rózsaszín balettcipők mellett bronz és barna színben is kaphatóak immár a legendás Freed of London balettcipői.

A világ legfontosabb balettcipő-gyártója azért döntött így, mert a klasszikus táncok meglehetősen konzervatív világát kezdik meghódítani a barna, illetve fekete bőrszínű táncosok.

Amint arról az Africanews cikke beszámol, a táncosok igényeihez jobban passzoló cipő nagy elismerés a táncosoknak, akik korábban is sokszor, a bőrszínükhöz jobban illő színes cipőket hordtak, de kénytelenek voltak az eredeti cipőket maguk sötétíteni.

A színes börű balerinák világában az eddigi legnagyobb sikert Misty Copeland érte el, aki azzal írt történelmet, ahogy 2015-ben elsőként lett vezető táncos a top 3 amerikai balett egyikében, az American Ballet Theatre (ABT) történetében erre a megelőző 75 évben nem volt példa.