Jenő
-3 °C
6 °C

Brückner Gergő

Valóban szeretnénk függetlenedni az orosz gáztól Valóban szeretnénk függetlenedni az orosz gáztól

De ez nem csak rajtunk múlik.

november 14. 15:54

Miért kapnak anonim bankkártyát a menekültek? Miért kapnak anonim bankkártyát a menekültek?

Különös hírek terjednek a kormányközeli médiában az ENSZ bankkártyáiról. Utánanéztünk a valóságnak.

november 14. 07:01

Tényleg itt az idő az aranyvásárlásra? Tényleg itt az idő az aranyvásárlásra?

Matolcsyék bevásároltak, és más országok jegybankjai is elkezdtek aranyat felhalmozni.

november 12. 10:55

A hagyományos rózsaszín balettcipők mellett bronz és barna színben is kaphatóak immár a legendás Freed of London balettcipői.

A világ legfontosabb balettcipő-gyártója azért döntött így, mert a klasszikus táncok meglehetősen konzervatív világát kezdik meghódítani a barna, illetve fekete bőrszínű táncosok.

Amint arról az Africanews cikke beszámol, a táncosok igényeihez jobban passzoló cipő nagy elismerés a táncosoknak, akik korábban is sokszor, a bőrszínükhöz jobban illő színes cipőket hordtak, de kénytelenek voltak az eredeti cipőket maguk sötétíteni.

A színes börű balerinák világában az eddigi legnagyobb sikert Misty Copeland érte el, aki azzal írt történelmet, ahogy 2015-ben elsőként lett vezető táncos a top 3 amerikai balett egyikében, az American Ballet Theatre (ABT) történetében erre a megelőző 75 évben nem volt példa.

Akkor érdemes ezt a parkolást választanod. Szombat délelőtt a Clark Ádám tértől a Budai Várba vezető Hunyadi János úton egy svájci rendszámú kisteherautó nemes egyszerűséggel keresztben leparkolt. És, ahogy a képet beküldő olvasónk írta, a budai pedig csak vár, vár, hiába vár.

Semmi különös, csak webkamerát szereltek egy Norvégiát átszelő vasútjárat mozdonyára. Az online közvetítésnek hála, folyamatosan nyomon lehet követni, hogy mit lát az északi mozdonyvezető. Itt lehet gyönyörködni az északi tájban.