Konstantin
10 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Cseke Balázs

12 éves gyerekével kampányolt egy Momentum-aktivista

A párt zárt Facebook-csoportjából került ki a fotó. A vezetőség nem tudott róla, azt ígérik, többet ilyen nem fordul elő.

tegnap, 14:52

Nem könnyű, ha az ember szemébe mondják, hogy minden cigány lop Nem könnyű, ha az ember szemébe mondják, hogy minden cigány lop

A romagyilkosságok után létrehozott Uccu alapítvány a legnehezebb feladatra vállalkozott: párbeszédet teremteni a roma és nem roma fiatalok között.

május 19. 11:17

Túl sokan vagyunk már, akiket vérig sért a kormány Túl sokan vagyunk már, akiket vérig sért a kormány

Kövér László homofób megnyilvánulásai ellen tüntettek a Kossuth téren. Azt mondták, Kövér László nem érdemel irgalmat, távozzon a közéletből.

május 18. 20:34

Több országban, így például az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában is ma ünneplik az anyák napját. Harry herceg és felesége, Meghan Markle is megemlékezett erről hivatalos Instagram-oldalukon, a közzétett fotón a hétfőn született kisfiúk, Archie csupasz lába látható, a gyermek egy fehér kendőbe van bugyolálva.

 

Mint írják, ez Meghan első anyák napja. Mivel a sussexi hercegné Los Angeles-ben született, nem meglepő, hogy ma ünneplik. Egy idézetet is mellékeltek a fotóhoz, ami magyarul nagyjából így szól: "Az édesanyám volt az én első országom, az első hely, ahol valaha éltem".

A fotót már jóval több mint egymillióan kedvelték és a kommentelők közül többen azt is megjegyezik, hogy a háttérben Harry herceg elhunyt édesanyjának, Diana hercegnének a kedvenc virága, a nefelejcs látható.

Az átadóról készült összefoglalónkat itt lehet elolvasni.

A sajtónyilvános bejárás véget ért, a metró visszaindult Újpestre, hogy aztán 13 órától már a nagyközönség számára is használható legyen.