Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Csizmazia Zoltán

Csizi

Hány hoki-vb-n jártál életedben9

Hányszoros bajnok a kedvenc csapatod28

Magyarországra jön a világ legjobb dartsosa Magyarországra jön a világ legjobb dartsosa

Michael van Gerwen az Érd Arénában dobál majd.

december 14. 14:47

Kikapott a Juve, a Manchester United, befejeződött a BL-csoportkör Kikapott a Juve, a Manchester United, befejeződött a BL-csoportkör

Megvan a Bajnokok Ligája 16. továbbjutója is, a Lyon idegenben harcolta ki, drámai fordítások az Ajax-Bayern meccsen.

december 12. 23:15

Még soha nem verték meg így otthon a BL-ben a Realt Még soha nem verték meg így otthon a BL-ben a Realt

Igazából tétnélküli meccsen a CSZKA Moszkva intézte el a Madridot. A Roma is vereséggel fejezte be a csoportkört.

december 12. 20:49

Ne felejtsük el, az az Ambros Martín a románok szövetségi kapitánya, aki 2012 és 2018 között a Győri Audi ETO KC csapatát készítette fel, 2016 óta pedig Románia szövetségi kapitánya. Idén lett a román Rosztov kapitánya. Edzőként háromszor nyert a Győrrel Bajnokok Ligáját. A román keretben öt olyan játékos van, aki Magyarországon kézizik. Melinda Geiger, Denisa Dedu és Gabriela Perianu a Siófok, Madalina Zamfirescu a Debrecen, Ana Maria Dragut a Kisvárda játékosa.

A németeket 29-25-re verték, a norvégokat nagyon simán 31-23-ra. A hollandoktól viszont meglepetésre 29-24-es vereség jött, majd jött a spanyolok elleni 27-25-ös siker.

Ha meg is verjük a románokat, minimum három 6 pontos csapat lesz, amelyek között a gólkülönbség dönt. Elődöntősök akkor lehetünk, ha 11 góllal nyerünk Románia ellen miközben a németek megverik a hollandokat, de maximum egy góllal. Ha 11 góllal nyerünk és Hollandia is veri a németeket, akkor még a csoport harmadik helye meg lehet, minden más eredmény azt jelenti, hogy a 4., vagy az 5. helyen fejezzük be a középdöntőt.