Ágnes
-1 °C
2 °C

Csonka Anna

újságíró Politika

Szavak, amiket elsőre sosem tudok elütés nélkül leírniPoltika, sajtótájkoztató

Ehhez képest a végzettségeimPolitológus, újságíró

Íme a legmenőbb orosz Instagram Íme a legmenőbb orosz Instagram

A pszkovi Dmitrij Markov nem szexi témákat fotóz, hanem az orosz nyomort: összebújva szunyókáló hajléktalanokat, fiatalkorú bűnözők birkózóedzését, apát mozgássérült gyerekével. De a világ megőrül a képeiért.

2015. november 11. 00:26

Kisfiúkat lincseltek, halálra ítélték őket

A brutális bangaldesi gyilkosságok miatt több ezren tüntettek. Hat embert ítéltek halálra.

2015. november 8. 20:15

929 Lufthansa járatot törölnek a sztrájk miatt

113 ezer utas szívja meg az egynapos sztrájkot. Budapesti járatokat is töröltek.

2015. november 8. 18:17

Olvasónk, Olivér még csütörtökön fotózta ezt a képet a Száva utcai adótoronyban. A szmoghelyzet akkor még nem is volt annyira súlyos, mint vasárnap, amikor nyolc mérési ponton haladta meg a riasztási határértéket a szálló por szennyezettségi szintje és szmogriadót is elrendeltek, de a látvány már akkor is elég ijesztően hat.

IMG 0094
Fotó: Olvasónk: Olivér

Olivér több képét a szmogról ide kattintva tudják megnézni.

Hülyére izgulja magát azon, hogy mennyi idő elteltével lehet visszaírni az előző esti randinak?
Legszívesebben mindig azonnal válaszolna, vagy éppen hogy lehetetlenül sokáig gondolkozik a frappáns válaszon?

Óriási megkönnyebbülés lesz akkor önnek a txtwar.com szolgáltatása, amelyet 444 szerint Albert Chang adatelemző az ismerősei nyomására készített, mert állandóan a nyakára jártak, hogy számolja ki nekik, mikor kell visszaírniuk az aktuális csajnak vagy pasinak.

Állati egyszerű amúgy a képlet, lényegében ha mindketten jól néztek ki és bejöttök egymásnak, akkor nem sokat várni, ha viszont ő jobban néz ki, mint te, akkor érdemes megváratni. De ezen többé nem önnek kell agyalnia, csak adja meg az adatokat a txtwarnak, és majd jól kiszámolja ön helyett!

A Bigbirdnek elnevezett pelikánfióka egy hatalmas vihar után maradt árván Tanzániában. Szerencséjére egy helyi szafaripark dolgozói megtalálták, felnevelték, és először repülni, majd halászni tanították meg. Ez nem volt egy egyszerű művelet, mert a pelikánok elég sajátos technikával kapják el halakat, és mivel nagy csoportokban élnek, általában a felnőttek tanítják meg őket erre. Bigbird próbálkozásairól egy igazán szívbemarkoló videó készült:

 

(via Slate)