Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Csurgó Dénes

újságíró Gazdaság

Megállapodtak a vasutasok béremeléséről

Nem minden vasutasnak emelkedik majd ugyanúgy a bére.

tegnap, 15:38

Négy hónapra bezár az Europark

A tavaly óta Shopmark nevű bevásárlóközpontot áprilistól augusztusig felújítják.

tegnap, 14:35

Mészáros szállodáiban szállnak majd meg a rendőrök Mészáros szállodáiban szállnak majd meg a rendőrök

Ötmilliárd forintot fizet majd ezért a BRFK a felcsúti polgármester egyik cégének.

tegnap, 13:38

Ha bármikor úgy érzi, hogy már kiöregedett abból, hogy valami újnak nekivágjon, kérem, csak nézze meg ezeket a dél-afrikai nagymamákat, akik

70 fölött kezdtek el bokszolni, és imádják!!!
 

Az Al Jazeera televízió rövid videójában megszólaló nagymamák hetente kétszer járnak a kifejezetten nekik tartott edzésre, és mind azt mondják, hogy sokkal egészségesebbek és erősebbek, amióta elkezdtek bokszedzésre járni. Az edzőjük szerint a mamik számára a testedzés mellett amolyan spirituális gyakorlat, mert edzésről edzésre magabiztosabbak. Az biztos, hogy a zsákokat püfölő nagyik arcán mindenképpen látszik az elszántság és a jókedv. 

Az biztos, hogy ha Magyarországon indulnának ilyen edzések, az még a Valtonos biztonsági őröknél is jobban elvenné az ellenzéki fiatalok kedvét a kormányzati tüntetések megzavarásától!

 

 

Egy kedves olvasónk küldte ezt a képet arról, hogy a kazincbarcikaiak életébe már most hogy betört a választási kampány. Ahogy nézem, az áprilisi választáson ebben a városban lesz most a legérdekesebb a verseny, ott ugyanis

Csubakka indul Thürmer Gyula ellen!

Hogy a szőrmók űrszörny pontosan milyen programot kínál a barcikaiaknak, azt egyelőre nem tudni, de megbízhatóságban már ráígért a Munkáspárt vezetőjére. 

Az Egyesült Államokban elég kemény az idei tél: Bostonban tengelyig befagytak az autók, a massachusettsi Cape Codnál megfagytak a tengerben a cápák, Chicagoban éppen -15 fok van

Floridában pedig 5 fok alá süllyedt a hőmérséklet és volt, ahol még hó is esett!!!

Ez az USA legdélebbi államában már elég extrém időjárásnak számít, úgyhogy a Tallahassee városában lakó Kevin Cate gyorsan tervezett is egy "Túléltem a 18-as hóvihart" felirattal.

polo

Cate a USA Today-nek azt mondta, hogy miközben a szinte alig mérhető mennyiségő havat "lapátolta" (inkább söpörte) a kocsibejárójáról, és azon röhögött, hogy ez mekkora óriási hóvihar, eszébe jutott, hogy valamivel meg kellene emlékezni erről a nagy eseményről. A pólók és pulóverek eladásából befolyt bevételt Cate különböző jótékony szervezetek között osztja szét. 

Floridai viszonylatban amúgy tényleg elég kemény a tél, Miami környékén például az 5 fok alatti hőmérsékletet már nem bírják a zöld leguánok, amelyek így megdermedve potyognak le a kertekben a fákról.