Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Dezső András

újságíró Politika

Nem lesz kormányfőjelöltje a Momentumnak

Mert abból szerintük már van elég. De elárulták, mit találtak ki helyette. És megvan a listájuk is.

január 15. 12:30

Varsó az Interpol segítségével akarja kideríteni, hol van 1600 náci őr

Az ügyészek azt gyanítják, hogy ennyien még életben lehetnek az egykori lágerőrök közül.

január 15. 10:54

A Blikk így ír Kern András betegségéről: "Bár lényét mindig körüllengi egyfajta derű, és brillírozik a vidám szerepekben, a Kossuth- és Jászai-díjas művész, Kern András (69) élete nemcsak móka és kacagás."

Ahhoz képest, hogy december vége fele járunk, viszonylagos meleg van. Délelőtt plusz 3 és 8 fok között lesz a hőmérséklet, de sok helyen már hajnalban is plusz fokokat mértek. 

A meteorológusok szerint szerda délelőtt a ködfoltok északon maradhatnak meg tartósabban, emellett változóan felhős lesz az ég, a Dunántúlon várható a legtöbb napsütés. Csapadék nem lesz. Délután kezdetben némi napsütésre számíthatunk, majd nyugat, északnyugat felől erős felhősödés kezdődik. Északkeleten a szélvédett részeken emellett borongós, párás idő lesz.

Kora délután 7, 12 fok várható.

Demény, a celeb eb, akit közel 60 ezren követnek, már régen segít bajba jutott társain, állatvédelmi szervezetekkel közösen. De ezúttal nem állatokon, hanem idős embereken segítenének. Az Eszkuláp Egyesület felhívásában olvasható, hogy sok idős ember nem fűt, nem eszik, sokuknak családja sincs. Rajtuk szeretnének segíteni, ehhez keresik támogatóikat, de várják azok jelentkezését is, akiknek tudomásuk van rossz körülmények között élő, idős emberekről.

"Segítsetek, hogy nagyot szóljon ez a december. Most az emberekért, az idős, szociális ellátáson, figyelmen kívüli idősekért. Egy átmelegedős karácsonyért" - írják