Ervin
14 °C
22 °C

Dezső András

újságíró Politika

Olyan embereket akar maga köré Orbán, akikkel szívesen dolgozna együtt Olyan embereket akar maga köré Orbán, akikkel szívesen dolgozna együtt

Ezt állítják egybehangzó forrásaink a kormányalakításról. De még képlékenyek a dolgok. Bennfentes információk a kormányalakításról.

április 24. 13:38

Felcsút hét bő éve Felcsút hét bő éve

Mészáros Lőrinc 2011-ben lett Felcsút vezetője, most leköszön. A falu kapott stadiont, kisvasutat, a helyiek pedig vaddisznót és tűzifát. Lemondásával eltűnhet a nyilvánosság elől a milliárdos.

április 24. 13:38

Fenyő-gyilkosság: Kunczét is kikérdezték a rendőrök Fenyő-gyilkosság: Kunczét is kikérdezték a rendőrök

Fenyő János bizalmasa korábban azt állította, hogy a médiacézár Gyárfás-dossziét adott át Kuncéznak.

április 24. 11:37

Icuka a CBA-ból. Nagyon ismerős valahonnan. Csak ez sokkal thrasebbnek tűnik.

"Amikor kocsmában ittam, addig játszottam a gépeken, amíg pénz volt a zsebemben, a kaszinókban pedig azon is túl, mert volt hitelem. Sokszor fordult elő, hogy amit a fellépésekkel megkerestem, ahogy volt, oda vittem" – mondta a Blikknek MC Hawer abban a cikkben, amiről kiderült: a mulatós zenész nem csak alkoholbeteg, de szerencsejáték-függő is. Számítása szerint összesen 200 millió körüli összeget bukott el. "A legcsúnyább veszteségem egymilliós volt, és ebből fél misit hitelbe buktam, ami azért volt nagyon kellemetlen, mert két hétbe telt, mire kiegyenlítettem" - mondta.

Mindenét elveszítette. Végül egy panellakása maradt, de ezt is el akarják venni tőle. Három éven át kell havi 200 ezer forintot kell törlesztenie a végrehajtóknak.

És hogy miért állítja azt, hogy a kormány mentette meg? Hét évvel ezelőtt a kormány annyira megemelte a játékadót, hogy a pénznyerő automaták száma 22 ezerről 2 ezerre csökkent, 2012 októberében pedig a parlament elfogadta a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény módosítását, amelynek értelmében csak játékkaszinókban lehet pénznyerő automatákat üzemeltetni.

 Ne most mosson kocsit és ne most pucoljon ablakot! - ezt tanácsolja Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ szerint szerdáig nagyon nagy mennyiségű szaharai port tartalmaz majd a légkör, és mivel kisebb csapadék is több helyen előfordulhat a következő két napban, hamar kárba veszhet a tisztításba fektetett pénz és munka. 

Vasárnap este érkezett a poros-homokos légtömeg első hulláma, és amint az az aeroszol-előrejelzési animáción látszik, a keddi nap végéig felettünk is marad, sőt, a homok koncentrációja kissé tovább nőhet. "Az animáción kékes árnyalatú a tengeri só, zöldes a szárazföldi szerves anyag, pirosas pedig a sivatagi homok eredetű aeroszolt (kisméretű, lebegő részecskét) tartalmazó légtömeg" - kommentálták az elég látványos videót.