Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Domschitz Mátyás

Sárga mellényes tüntetés: Macron minimálbér-emelést jelentett be Sárga mellényes tüntetés: Macron minimálbér-emelést jelentett be

Az üzemenyagadót már eltörölte a kormány, most magasabb béreket ígérnek.

december 10. 21:02

Itt a vizes vébé beszámolója: bruttó 780 ezres havibér, 10,2 milliárd reklámköltés, mindössze 806 milliós jegybevétel Itt a vizes vébé beszámolója: bruttó 780 ezres havibér, 10,2 milliárd reklámköltés, mindössze 806 milliós jegybevétel

És összesen 806 milliós jegybevétel. Majdnem 100 milliós veszteséget termelt a vizes vébét szervező cég.

december 10. 19:19

Andy Serkis, A Gyűrűk Ura és A hobbit filmek Gollamját játszó színész készített egy Theresa May paródiát, amiben a gyűrű miatt megőrült Gollam hangján beszél a brit miniszterelnök.

A két toronyban van az a jelenet, ahol a személyiséghasadásos Gollam magával vitatkozik. Egyszer határozottan kijelenti, hogy meggyilkolja Fordót és Bilbót Samut, máskor meg jámboran visszakozik. Na, ebben a paródiában ugyanezt játsza el Serkis, csak itt a brexit az ő drágaszága.

Aki ennél egy kicsivel mélyebb elemzésre kíváncsi a brexit jelenlegi állásáról, annak ezt a cikkünket ajánljuk.

A Spice Girlsből ismert Melanie Brown, ismertebb nevén Mel B, azaz Scary Spice szombat éjjel egyik barátjánál aludt egy emeleti hálószobában, mikor az éjszaka közepén felébredt és megpróbált lejutni a földszintre. Az énekesnő lezuhant a lépcsőn, eltörte több bordáját és elvágta a kezét, a súlyos sérülései miatt azonnal műteni kellett – számolt be a Mel B vágó hírről a TMZ.

Az énekesnő többször került be a bulvársajtóba a droggal és alkohollal kapcsolatos visszaélései miatt, de az ügyvédje kijelentette, hogy a balesetben semmilyen kábítószernek nem volt szerepe.

Scary Spice annyira megijesztette a Spice Girls többi tagját a balesettel, hogy Posh Spice (ismertebb nevén Victoria Beckham) kivételével énekestársai egyszerre látogatták meg a kórházban, ahol összeálltak egy csapatfotóra is. (Mármint hárman álltak közülük, ugyanis Mel B inkább feküdve maradt, valószínűleg a törött bordái miatt.)

 

A fotó nem csak aranyos, de marketing értékkel is bír, ugyanis a lánycsapat (Posh Spice nélkül) 2019 nyarán hosszú évek után újból turnézni fog Nagy-Britanniában.

A magyar UNICEF és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden a gyermekek világnapja alkalmából rászabadított rá néhány gyereket Budapesten a II. kerületi tűzoltóságra.

Szerencsére pont volt kéznél néhány gyerekméretű tűzoltóruha, úgyhogy a megfelelő munkavédelmi felszerelésben lehetett dilizni (meg ismerkedni kicsit a tűzoltók munkájával).