Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Tomi fő politikai célja, hogy legyőzze Andrist Tomi fő politikai célja, hogy legyőzze Andrist

Az egy éve a NOlimpia-kampánnyal berobbanó Momentumot a politikai munka helyett egy ideje a belső konfliktusai kötik le. Titkos belső levelekből kirajzolódik: története legnagyobb válságát élte át a párt, a legfelsőbb szinteken is zajlott a csata. Fel lehet innen állni áprilisig?

16 órája

Vádat emeltek az ittasan fának csapódó rendőr ellen

Sárospatakon ült részegen kocsiba a rendőr. Az utasa meghalt.

tegnap, 12:27

Handó Tünde kritikusai is bekerültek az Országos Bírói Tanácsba Handó Tünde kritikusai is bekerültek az Országos Bírói Tanácsba

Forradalom, lázadás, taktikai KO Handónak - így értékelték a testületi választás eredményét.

tegnap, 09:35

Mindenképp győzni kellett volna a csehek ellen, hogy esélyünk legyen a továbbjutásra, de a jó kezdés után a csehek átvették az irányítást és a vezetést. Elsősorban a védekezésünk nem működött, 33 kapott gól nagyon sok, így a csehek folyamatosan tartva a 3-4-5 gólos különbséget tulajdonképpen nem hagytak esélyt nekünk, 33-27-re győztek. Zdrahala 14 gólja pedig jelzi, hogy nem nagyon tudunk reagálni arra, ha valakinek nagyon megy a játék az ellenfél csapatában.

Hiába voltak biztató teljesítmények és percek az elmúlt három meccsen, a mostani vereség azt jelenti, hogy nem jutunk tovább: pont és győzelem nélkül kiestünk Eb-ről. Vranjes kapitány ugyanakkor előre figyelmeztetett, nem erre a világversenyre tettünk fel mindent, a csapat egy hosszú út előtt áll.

Három perc alatt öt gólt kéne fognunk. Minden mindegy.

Tíz perc sincs hátra, a biztos továbbjutás forgatókönyvét (bár már sok döbbenetes játékot láttunk kézilabdában, de), elbúcsúzhatunk. Ha valahogy sikerülne nyernünk, a következő meccsen a dánoknak kellene szurkolnunk. De a győzelem is bravúr kategória lenne már.