Géza
6 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Dull Szabolcs

Két budapesti MSZP-s polgármester átáll Gyurcsányékhoz Két budapesti MSZP-s polgármester átáll Gyurcsányékhoz

Váratlan ellenzéki átrendeződés a fővárosban: Kiss László óbudai és Szaniszló Sándor pestszentlőrinci polgármester is átlép a DK-ba. Az MSZP morzsolódása és Gyurcsány erősödése azt is jelenti, hogy alaposan átalakulhatnak a fővárosi erőviszonyok.

február 20. 14:08

Vitézy szerint jól jár vele a főváros Vitézy szerint jól jár vele a főváros

A BFK újonnan kinevezett vezetője mondta el fővárossal kapcsolatos terveit. Az élő interjúnk legfontosabb részei.

február 5. 19:28

A teljes interjú Vitézy Dáviddal A teljes interjú Vitézy Dáviddal

Élő adásunk eheti vendége Vitézy Dávid volt, akit nemrég neveztek ki a Budapesti Fejlesztési Központ élére. De egyáltalán mi ez a központ és miért jó? Vitézy ezzel valójában árnyékpolgármesterré vált? Miért nem indult el a főpolgármesteri székért?

február 5. 18:52

Sok örömet okozott a magyar csapat az elmúlt bő másfél hétben, több bravúrt is bemutattak a magyar játékosok. Egy lépés még hiányzott ahhoz. hogy felejthetetlen legyen ez az Eb: a svédeket és/vagy a portugálokat kellett volna legyőzni. Ma azonban rommá vertek minket a portugálok, 34-26-ra győztek.

Ezen a meccsen semmi nem jött össze, védekezésben betliztünk, a támadásaink nehézkesek voltak, és végig hátrányban játszottunk. Az elődöntő is összejöhetett volna, így viszont elúszott az olimpiai selejtező is. Elfáradtunk a menetelés végére.

A négy gólon belüli vereséghez is csoda kellene most már, mert a tűz nem látszik a magyar szemekben, és már csak öt perc van hátra. 

Teljes a magyar tanácstalanság a kispadon és a pályán is.