Ábrahám
17 °C
29 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Alsógatyás sajtlopásba is keverték, mégis legyőzte a Fideszt Alsógatyás sajtlopásba is keverték, mégis legyőzte a Fideszt

Nagy lejárató kampányt folytattak ellene, a helyi Fidesz-képviselő nyilvánosan becsmérelte, Kósa Lajost is bevetették a kampányban. Az ellenzék és Márki-Zay Péter által támogatott Hegedűs Péternek mégis sikerült megnyernie a polgármester-választást Balmazújvárosban. Hogyan zajlott a harc a Fidesszel?

tegnap, 07:01

Lemondott az NVB elnöke, és villámgyorsan megválasztották az utódját

Egy kisebb közjáték történt: az ellenzékiek az összes tagot elnöknek javasolták a választási bizottságba.

augusztus 14. 16:29

A Jobbik csendben besegít a baloldal jelöltjének A Jobbik csendben besegít a baloldal jelöltjének

Nem indít a Jobbik polgármester-jelöltet Rákospalotán, az MSZP és a DK által is támogatott Németh Angéla esélyei növekedtek.

augusztus 14. 14:04

Viharos gyorsasággal kézbe vette az irányítást a HírTV-n az új vezetés. Kirúgták Kálmán Olgát, megszüntették azonnal az Egyenesent és Csintalan Sándor műsorát.

Eredetileg délután egytől Kálmán Olga műsorát ismételték volna, ám már ez az ismétlés sem mehetett értelemszerűen adásba.

Az új vezetők pedig nyilván Liszkay Gábor tanácsadásával gyorsan kitalálták, mivel foltozzák be a műsorrenden keletkezett tátongó lyukat.

Leadják Orbán Viktor tusványosi beszédét.

Ki tudja, lehet, hogy a HírTV-n a következő napokban ,hetekben leadják az összes olyan fideszes beszédet, nyilatkozatot, bejelentést, amely a G-nap óta történt.

Orbán Viktor megválaszolt pár kérdést, ezzel vége is rendezvénynek. Hamarosan jelentkezünk egy összefoglalóval, miről szólt Orbán beszéde, és ennek mi a jelentősége.

Orbán azt mondja, "szeretnénk jövőre a Néppárttal indulni", ám az Európai Néppártot láthatóan egymástól távol lévő pártok alkotják. A kormányfő viszont szeretné, ha áthidalhatóak lennének a távolságok. "Belső kompromisszumok árán össze kell adni az erőnket"

A bent maradás felé, nem a kilépés felé hajlik a gondolkodásunk

-  mondta Orbán, aki szerint a lojalitás fontos dolog, "mi nem megyünk el a Néppártból, csak elzavarni lehet minket".

Orbán egy korábbi beszélgetést elmesélve azzal zárta, hogy megfogadja Helmuth Kohl tanácsát: "ami rossz a magánéletben, az rossz a politikában is."