Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Egy képviselővel bővülhet az LMP frakciója Egy képviselővel bővülhet az LMP frakciója

Úgy tűnik, a csepeli győztes Szabó Szabolcs a megszűnő Együttől az LMP-hez igazol.

április 20. 19:55

Lázár: A Miniszterelnökséget befejeztem, a kormányon kívül is van élet Lázár: A Miniszterelnökséget befejeztem, a kormányon kívül is van élet

Orbán Viktor hétfőre kérette magához Lázárt, aki már most jelezte, visszatér a választókerületébe. Utódjának üzeni: "112 kormányinfót tartottam, hajrá!"

április 20. 10:58

Nem lesz bojkott, nem félek Orbántól Nem lesz bojkott, nem félek Orbántól

Nem tart az LMP szakadásától Szél Bernadett, aki személyesen indított fegyelmit a Hadházyra támadó Sallai Róbert Benedek ellen. A visszalépők megbüntetésével nem ért egyet, de a visszalépések katyvasszá tették a kampányt. Szerinte az MSZP és a DK LMP-ellenes kampányt folytatott, de beismeri a saját hibáit is. Új stratégiát ajánl pártjának.

április 20. 06:43

A fagyi visszanyal klasszikus esete történt Ambrus Attilával. A Bors írt arról, hogy közvetve lopás áldozata lett az egykori viszkis rabló. A róla szóló mozifilm DVD-változatát ugyanis még a megjelenés előtt feltöltötte valaki az internetre. A kár több millió forint.

LAB 6072
Fotó: Labancz Viktória / Viasat3

A dolog idáig nem is meglepő, minden filmnél számítani lehet arra, hogy percek alatt megjelennek a kalózkiadások és az internet végtelen mély bugyraiban is gyorsan elkezd terjedni bármilyen filmes alkotás.

A meglepő Ambrus Attila reakciója, a lapnak ugyanis az egykori viszkis rabló egy sopánkodással telített sóhajtozást adott elő:

Ilyen világot élünk!

Ambrus Attila ennek ellenére megtalálta a kalózkodásban a pozitívumot. "Ha egy filmet feltesznek egy online oldalra, biztosan nem azért teszik, mert az olyan rossz."

Újabb fordulatot tartogatott Kelemen Anna választási részvételre buzdító kampánya. Az egykori pornósztár még a kampányban döntötte el, hogy elindul a Belvárosban a fideszes Hollik István ellen, majd hogy ne aprózza az ellenzéki szavazatokat, inkább stratégiát váltott.

29791771 2043936495820639 1737282419754532864 n

Arra buzdította a választókat, hogy menjenek szavazni, és nyereményjátékot is indított ennek érdekében. Fődíjként pedig magát ajánlotta fel. Vagyis hogy a választásokon részt vevő szavazók közül kisorsol közülük valakit, akivel eltölt egy forró estét.

Rengeteg férfi jelentkezett, Anna pedig állta a szavát, és kisorsolta a budapesti N. Zsoltot –írta a Bors, amely részletesen beszámol a történtekről. Innentől jönnek ugyanis a fordulatok.

A randevú időpontját sem volt egyszerű egyeztetni. A szerencsés nyertes áttetette a csütörtökre megbeszélt vacsorát vasárnap estére, ám végül azon sem jelent meg, csak egy szál vörös rózsát meg egy levelet küldött az estebéd helyszínére Kelemen Annának címezve.

Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok

– írta Zsolt. „Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A »gyáva« nyúl, örök csodálattal: Zsolt." Ez áll a levélben, amelyből egy szót sem volt szívünk kihúzni.

„Félnek tőlem a férfiak. Ennek nem a személyem, hanem a nevem az oka. A péniszméregetés csak a neten megy, élőben nem olyan nagy a szájuk” – kommentálta Kelemen Anna a Borsnak N. Zsolt megfutamodását. Ám a virágot köszöni, és a levelet aranyosnak tartja.