Gerzson
-3 °C
2 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

A Jobbik ízléstelennek tartja, hogy egy jobbikos azt írta a disznóra: Victor A Jobbik ízléstelennek tartja, hogy egy jobbikos azt írta a disznóra: Victor

Arra viszont nem válaszolt a párt, hogy kizárja-e a képviselőjét a Facebook-posztért.

tegnap, 12:26

Habony Árpád is feltűnik az MSZP kampányvideójában Habony Árpád is feltűnik az MSZP kampányvideójában

Egy másik videóban a csap megszólal, hogy Soros. Szarkasztikusnak ígért sorozatot indított a párt Fideszvilág címmel.

tegnap, 09:48

A Tesco biztonsági őre elvette a Momentum ajánlóíveit, és elszaladt velük A Tesco biztonsági őre elvette a Momentum ajánlóíveit, és elszaladt velük

A Momentum az áruház parkolójában gyűjtött aláírásokat. Kérdés, kell-e ehhez engedély. A Tesco elnézést kér.

február 20. 14:46

A Demokratikus Koalíció (DK) arra kéri az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet (EBESZ), hogy fordítson különös figyelmet a határon túli magyarok levélben leadott szavazataira. 

A DK ügyvezető alelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, hogy az alapvető személyes adatok birtokában anélkül lehet regisztráltatni bármelyik határon túli magyar választót, hogy ő erről tudomást szerezne. Molnár Csaba hozzátette, hogy a szavazólapokat sem kötelező a választók saját lakcímére kipostázni, mert a regisztráció során bármilyen más címet meg lehet adni, ezért az érintettek később sem tudják meg, hogy ha  visszaéltek a személyes adataikkal.

A szabályozás nem zárja ki azt, hogy "a Fidesz határon túli leányvállalataként működő RMDSZ akár így gyárthasson Magyarországra levélszavazatokat" - fogalmazta meg gyanúját a DK kampányfőnöke.  (via MTI)

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a mai napon szövetségi megállapodást írt alá a Magyarországi Szociáldemokrata Párttal (MSZDP) - közölte az MSZP-Párbeszéd. Karácsonyt ugye támogatják a Liberálisok, a Balpárt és az Európai Baloldal – Munkáspárt-2006, amely szervezetek közös jellemzője, hogy nem mérik a kutatások vagy 0 százalék körül állnak.

"A Változás Szövetsége ezzel újabb fontos lépést tett a magyar baloldal legjobb hagyományainak felújítása érdekében" - írta a közlemény, amely beszámolt arról, hogy Karácsony Gergel és Hasilló László, a Szociáldemokrata Párt elnöke arról írt alá megállapodást, amelynek alapja, hogy a magyar baloldal visszatér a klasszikus szociáldemokrata hagyományokhoz.

Elindul a választásokon Szombathelyen Szakály Gábor, aki a szombathelyi Fidesz frakcióvezetője volt 2010-től. A 2013 őszén kirobbant drogbotrány után azonban távozott a közéletből - írta a Nyugat.hu. A körzetben Hende Csaba indul a Fidesz-KDNP színeiben. 

És hogy milyen pártot képvisel Szakály? A Hajrá Magyarország! pártot, amelyet 2017 februárjában alapította meg Kőszegen. Egyik alapítója és elnöke az a Racker Béla, aki korábban az MDF-ben politizált, majd 2014-ben az Új Magyarország Párt jelöltjeként indult.