Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Tomi fő politikai célja, hogy legyőzze Andrist Tomi fő politikai célja, hogy legyőzze Andrist

Az egy éve a NOlimpia-kampánnyal berobbanó Momentumot a politikai munka helyett egy ideje a belső konfliktusai kötik le. Titkos belső levelekből kirajzolódik: története legnagyobb válságát élte át a párt, a legfelsőbb szinteken is zajlott a csata. Fel lehet innen állni áprilisig?

10 órája

Vádat emeltek az ittasan fának csapódó rendőr ellen

Sárospatakon ült részegen kocsiba a rendőr. Az utasa meghalt.

tegnap, 12:27

Handó Tünde kritikusai is bekerültek az Országos Bírói Tanácsba Handó Tünde kritikusai is bekerültek az Országos Bírói Tanácsba

Forradalom, lázadás, taktikai KO Handónak - így értékelték a testületi választás eredményét.

tegnap, 09:35

Végig kitűnően védekezett a magyar csapat, Mikler Roland halmozta a bravúrokat a kapuban, és a védőfalunk is rendre megállította a spanyolokat. Támadásban megint feladtuk a széleket, az átlövőink szép dolgokat mutattak, de sok volt a hiba és az eladott labda. Az esélyesebb spanyolok nem játszottak kiemelkedően, de végig vezetve legyőztek minket 27-25-re. Az utolsó percben még az egyenlítés is közel volt.

A végjáték és a végeredmény tehát szorosabb, a mutatott játék meggyőzőbb volt, mint a dánok ellen. De sajnos továbbra sincs győzelmünk az eb-n, szerdán a csehek ellen nagyon nyerni kellene.

De nehéz lesz.

De nem lehetetlen.

Lehozza a kapust, pedig nem vagyunk emberhátrányban. 7 a 6 ellen támadtunk. Sajnos gól nem lett belőle.