Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Egyed Anna

annalightx
A legjobb eldugott helyek a Szigeten A legjobb eldugott helyek a Szigeten

Összeszedtük a szerintünk legjobb nem zenei programokat, és azokat a kevésbé ismert helyeket is, ahová mi pihenni mennénk, vagy a tömegtől besokallva menekülnénk.

augusztus 10. 19:48

Zacher Gáborral elemeztük a Mortal Kombat legdurvább sérüléseit Zacher Gáborral elemeztük a Mortal Kombat legdurvább sérüléseit

A verekedős játék iszonyúan véres és brutális, főleg a játékszűz szemeknek. De vajon mit mond ezekre a sérülésekre egy orvos?

május 2. 23:18

Hajléktalanokért koncerteztek a Széll Kálmán téren Hajléktalanokért koncerteztek a Széll Kálmán téren

Élőben közvetítettük az Amnesty International jótékonysági koncertjét Lovasival, Leskoviccsal, Ivan & The Parazollal és Likó Marcell-lel a Széll Kálmán térről.

2018. december 10. 22:03

Doug Nelson és családja békésen horgászott a massachusettsi Cape Codban, éppen kapásuk is volt, amikor egyszer csak felbukkant egy nagy fehér cápa a víz alól, és lekapta az éppen kifogott halukat a horogról. 

"Nagyon megijedtünk tőle" - mondta Doug Nelson a helyi tévének.

A nagy ijedség ellenére sikerült levideóznia a halrablást és feltenni a Youtube-ra. A felvételen látszik, ahogy Nelsonék éppen húzzák ki a zsákmányt, amikor hirtelen kiugrik a vízből a cápa és kevesebb mint egy másodperc alatt ellopja a halat.

 

 

Carcharodon carcharias

A fehér cápát úgy is nevezik, hogy "fehér halál", mivel ez az emberre legveszélyesebb cápafaj. Ragadozó életmódja van, a legnagyobbak hossza meghaladhatja a hat métert, testtömegük elérheti a két tonnát. Az átlagos fehér cápa is legalább 4-5 méter hosszú, testtömege 520-770 kilogramm.

(MTI, ABC News)

Július 22-én lett hatéves II. Erzsébet királynő dédunokája, ennek alkalmából három friss képet tett közzé a királyi család hivatalos instája. A képeket már hagyományosan a hobbifotós Katalin hercegné készítette a kedvenc angol focimezében boldogan vigyorgó szülinapos Őfelségéről.

György herceg 2013-ban jött világra Vilmos herceg elsőszülöttjeként, így ő a harmadik trónörökös az édesapja és a nagyapja után.

Jöjjön a 3 cukiság kép:

 
 
dzsordzs
Fotó: instagram / Kensington Palace

Szombaton szökött el a 3 méter hosszú piton egy nyitott ablakon át Cambridge-ben. A Turin névre (valószínűleg nem) hallgató hidegvérű házikedvenc emberre nem veszélyes, de kisebb állatokra rátekeredhet és megfojthatja őket.

A rendőrség szombat óta kereste a nagy kalandra indult pitont, akit végül a szomszédos kert fájára rátekeredve fedezett fel egy szomszéd.

(BBC)