Endre, Elek
16 °C
28 °C

Előd Fruzsina

újságíró Gazdaság

A világ pénze ömlik bele, és hol van még a vége A világ pénze ömlik bele, és hol van még a vége

A futball már nem is annyira sportág, inkább az egyik leggyorsabban növekvő iparág.

július 15. 09:53

Fekete lyukba ömlöttek a kutatásra költött százmilliárdok Fekete lyukba ömlöttek a kutatásra költött százmilliárdok

Lehangoló képest fest a hazai innováció állapotáról egy új uniós jelentés, nem fejlődtünk semmit 2010 óta. Lehet, hogy Pálinkásra a CEU miatt orroltak meg, de szolgáltatott bőven szakmai okot is az elküldésére.

július 5. 10:00

1

Bekapcsolva maradt a miniszterelnök beszéde után a mikrofon szombaton a Nemzeti Közszolgálati Egyetem budai Várban rendezett tisztavató ünnepségén, így a Hír TV felvételén elég tisztán hallani, amint Orbán Viktor megjegyzést tesz az egyik végzősre.

 

Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt.

- mondta a miniszterelnök időszámításunk szerint 2018-ban, amikor szinte már nehezebb tetoválás nélküli, mint tetovált huszonévest találni az országban.

(via 444)

Idén is lesz Ubikfarm, az ország egyik legcukibb fesztiválja, ahol egy tó partján, szabadon ténfergő háziállatok társaságában lehet bulizni.

A másodjára megrendezett minifesztivál pénteken kezdődik és egész hétvégén tart. Tömegre nem kell számítani, és az időjárásjelentés szerint szombatra az esőfelhők is elvonulnak, szóval ideális program lehet mindenkinek, aki zene- és természetközelben töltené a hétvégéjét. Ráadásul az egész csak egy órára van vonattal Budapestről, Vértesszőlősön.

  • Nappali programajánló: tóba láblógatás, csónakázás, kecskesimogatás
  • Estére pedig beindul a buli, úgyhogy  ( ^ ᴗ ^ )

Félreérthetetlen jelzést kapott a köztudomásúan hanyatló nyugati civilizáció, hogy ez így nem mehet tovább. Ausztriában egy homoszexuális hattyúpár (!) terrorizálni kezdte a gyanútlan turistákat, akik az élőhelyük körül sétáltak a tóparton. 

A botrányos vízimadarak - melyeket névtelenséget kérő forrásaink szerint Soros György utasítására telepítettek az országba álcivil szervezetek - az ausztriai Grundlsee tavon raktak fészket annak ellenére, hogy fiókájuk nyilván nem lehet. A fészket állítólag tojáspótlék gyanánt műanyagkupakokkal hordták tele a perverz állatok, és aztán úgy védték őket az arra tévedőktől, mintha valódi utódok lennének. Tavaly nyáron még csak agresszív pózolással próbálták elriasztani a csónakokat és a gyalogosokat, idén viszont Franz Steinegger grundlsee-i polgármester szerint már odáig jutottak, hogy 

rávetették magukat az úszókra, akiket megpróbáltak vízbe fojtani.

Annyi életösztön még maradt az osztrákokban, hogy a buzilobbinak ezt az erőszakos elfajulását már nem tűrték, eltávolították a tóból a homoszexuális hattyúkat, akik a helyi vadszakértő szerint azért lettek ilyen agresszívak, mert a párkapcsolatban az egyik hím elnyomja a másikat. 

 

Az európai civilizáció így egyelőre megmenekült, de ne legyen kétségünk afelől, hogy a Soros György pénzéből az összes hagyományos érték elrothasztásán munkálkodó liberálisok legszívesebben militáns, homoszexuális vízimadarakat telepítenének az összes felszíni vizünkbe, úgyhogy mindig résen kell lenni. 

(via 444)