Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Előd Fruzsina

Mennyiből él egy tűzoltó vagy egy pilóta? Mennyiből él egy tűzoltó vagy egy pilóta?

Tippelje meg 10 különböző pályán mozgó, konkrét ember fizetését.

tegnap, 08:01

Mi lenne Vajna Tímeával, ha a saját lábára kéne állnia? Mi lenne Vajna Tímeával, ha a saját lábára kéne állnia?

A filmügyi kormánybiztos megözvegyült felesége kipróbálta magát üzletasszonyként, mostanáig nem sok sikerrel. Mégsem kellene félteni, még akkor se, ha alig örökölne valamit. Mutatjuk, miért.

január 22. 15:43

Azért ilyen nagy a növekedés, mert most nem lopják el a pénzt? Azért ilyen nagy a növekedés, mert most nem lopják el a pénzt?

Egyszerű, értelmesnek látszó érvelést talált ki a Fidesz arra, hogy miért nem lehet valóság a magyar korrupció magas szintje. A lopás valóban összefügg a növekedéssel, csak nem úgy, ahogy mondják.

január 22. 12:51

Az első programrész végére felszaporodott a tömeg több ezresre, a Várkert bazár teljes hosszán végigértek. Viszont a blokádos blokk után egy erőteljes elszivárgás indult. közben azért errefelé is tartanak emberek, részben kicserélődnek a résztvevők.

Nagy Blanka akkora celeb lett az ellenzéki térfélen, hogy nem tud úgy mozogni a tömegben, hogy ne állítsa meg valaki percenként szelfizni és gratulálni. Beszélgettünk vele egy kicsit, azt mondta, egyedül jött most Budapestre a tüntetés miatt, ahol fel is fog szólalni. Bátorítást többet kap, mint kritikát, élőben még nem is szólt be neki senki. Szerinte mindennél fontosabb lenne most az ellenzéki térfélen az összefogás, a világnézeti különbségek félrerakása.

MicrosoftTeams-image (2).png
Fotó: Előd Fruzsina / Index

A Clark Ádám térre menet beszéltünk az idősebb korosztály képviselői közül is egy házaspárral, akik saját készítésű O1G táblával, sípolva vonulnak. Ők nagyon elégedetlenek a létszámmal, a férfi azt mondta, régebben a Fradi meccsein százezerszer ennyien voltak, pedig akkor csak az Újpestet kellett szidni, nem egy Orbán kaliberű figurát. A sztrájkkal is szkeptikus, ő részt vett egyben pár éve, 50 alkalmazottból négyen sztrájkoltak, "szóval ennyit erről".

Már nem reménykednek abban, hogy meg lehet dönteni demokratikusan a rendszert, és szerintük el fogják csalni a közelgő választásokat, ettől függetlenül örülnének egy közös ellenzéki listának. A férfi még Puzsérra is leszavazna ha muszáj, de elege van, hogy olyanokat rángatnak elő, mint Horváth Csaba. "Elég volt a hülyékből", mondta az MSZP jelöltjére.

MicrosoftTeams-image.png
Fotó: Előd Fruzsina / Index