Alfréd
-2 °C
2 °C

Előd Fruzsina

újságíró Gazdaság

Tiborcz köre versenyez Gerendaival a Kolosy téri piacért Tiborcz köre versenyez Gerendaival a Kolosy téri piacért

És van egy harmadik esélyes is, így egyáltalán nem biztos, hogy a Sziget-alapító óriássörözős terve lesz a befutó.

február 18. 08:21

Új jegesteával váltja ki a Nestea-t a Coca-Cola Új jegesteával váltja ki a Nestea-t a Coca-Cola

Hosszú együttműködésnek lett vége a Nestlé és Coca-Cola közt, külön utakon folytatják a cégek a tudatos üdítőfogyasztók meghódítását.

február 16. 05:29

Tanterem-felújítás: bűnszövetkezetet gyanít a NAV Tanterem-felújítás: bűnszövetkezetet gyanít a NAV

A NAV rengeteg visszaélést talált, de egymásnak passzolgatják az ügyet az osztályok. Évek óta nem akar lezárulni a nyomozás, az ügyet az OLAF is vizsgálja.

február 14. 11:56

Csütörtök este a II. kerületben vitáztak a Közös ország Mozgalom meghívására a kerület ellenzéki országgyűlési jelöltjei, az eseményről a Mérce számolt be. Ennek alapján az este legérdekesebb kijelentése a momentumos Benedek Márton szájából hangzott el, miután Gulyás Márton megkérdezte a jelöltektől, koalícióra lépnének-e egy Orbán Viktor nélküli Fidesszel, ha ez szükséges a stabil kormányzóképességhez.

A többi jelen lévő jelölt (Niedermüller Péter - DK, Ungár Péter - LMP, Mihalik Zoltán - Együtt) kategorikusan kizárta a Fidesszel való együttműködést, Benedek azonban azt mondta: 

egy Orbán nélküli Fidesszel abban az esetben lehet koalícióra lépni, ha ez a koalíció a liberális demokrácia, a demokrácia intézményrendszereink, a független intézményrendszerek visszaállítására jönne létre.

Ebben az esetben az új alkotmányos konszenzust a végén népszavazással erősítenék meg. 

 

27867033 1650222731727030 4467693625640037077 n
Fotó: Hegyvidéki Manufaktúra

Az Orbán Viktor-gyertya megalkotói, a Hegyvidéki Manufaktúra zseniális új termékkel rukkoltak elő szerdán a Facebookon:

 

Igen, ez egy persely, Mészáros Lőrinc, a nemzet aranytojást tojó vállalkozója fejéről mintázva. Szerencsére az alja kivehető, úgyhogy nem kell összetörni ezt a páratlan iparművészeti alkotást, ha összegyűlt a nyaralásra félretett összeg. Elengedhetetlen kelléknek tűnik minden magyar háztartásba, bár arról egyelőre nem írt a Manufaktúra, hogyan, hol és mennyiért lehet majd megvásárolni.

A kampányidőszakban új rovattal gazdagodott az önkormányzati kiadású Csepeli Hírmondó: a városrész népszerű politikusa, Németh Szilárd kedvenc receptjeit fogják rendszeresen közölni a választásokig hetente megjelenő lapban

Nem is fűznénk hozzá többet, beszéljen helyettünk a rezsibiztos-szóvivő-konyhatündér első receptje, a kolbászos tepertőkrém.

Forrás: Csepeli Hírmondó
Forrás: Csepeli Hírmondó

Jó étvágyat!

(hvg.hu)