Móric
14 °C
17 °C

Előd Fruzsina

Bejártuk a budapesti kínaiak zárt világát Bejártuk a budapesti kínaiak zárt világát

Egy jogi kiskapun keresztül érkezett az első batyuzós tömeg, az utóbbi években a letelepedési kötvény adott újabb lendültet. Kik ők, honnan jöttek? Hol élnek? Hányan vannak? Mit csinálnak? Mit gondolnak Magyarországról? Bemutatjuk a magyar kínai közösséget.

szeptember 16. 19:06

Wan Hao Étterem és Karaoke Wan Hao Étterem és Karaoke

Az étterem része is igazi ritkaság, de a privát szobákban kezdődik az igazi szórakozás.

szeptember 15. 10:20

Dabao Jiaozi Dabao Jiaozi

szeptember 15. 10:17

2000 dollárt fizet Jeff Bezos cége a színésznőnek, akinek kétéves labradorját, Hectort elütötte egy futárjuk kézbesítés közben.  Az állat túlélte ugyan a gázolást, de csak hajszál híján, és drága műtétekre volt szükség a megmentéséhez. 

Az állatorvosi számla összesen 2000 dollárra rúgott. A techcég először visszautasította a költségek kifizetését, de végül miután a család jogi lépéseket helyezett kilátásba, gyorsan belement, hogy állja a cechet. 

(The Guardian)

Tömeges esésimitációval tiltakoztak biciklisek a rákosrendezői vasúti átkelő borzalmas állapota miatt szombat délután a CivilZugló Egyesület szervezésében.

Az I Bike Budapest Facebook-bejegyzése szerint ez az a hely, ahol csak 1-200 méter aszfalt kéne egy már ma is napi ezer bringást kiszolgáló útvonal járhatóvá tételéhez, de a MÁV mégsem aszfaltozza le a meglehetősen forgalmas átkelőt.

Az állomás így egy fontos, csak több kilométeres kerülővel kiváltható bringautat vág ketté Zugló és Angyalföld (az Örs Vezér tere és Árpád-híd) között. Az akciótól azt remélik, végre felhívja a vasúttársaság figyelmét a vállalhatatlan állapotra. 

 

A 33 éves énekesnő Instagramján vallott arról, hogy 2014-es Sheezus turnéján escort-lányokkal szexelt. A poszt szerint azért Allen azért használt prostituáltakat, mert "magányosnak és elveszettnek" érezte magát, és bár nem büszke a dologra, nem is szégyelli. A turné alatt az énekesnő még házasságban élt Sam Cooperrel, akivel végül 2016-ban váltak el, van két közös gyerekük.

 

Az énekesnő a bejegyzésben leszögezte, manapság már nem szokása ilyesmit tenni, mármint szexért fizetni. A posztot egyébként azért tette közzé, mert az erről szóló részlet kiszivárgott a készülő könyvéből, és az információ várhatóan hamarosan megjelenik a Daily Mailben, ezt akarta megelőzni saját bejegyzésével. 

(The Independent)