Hella
16 °C
28 °C

Fábián Tamás

újságíró Politika

Hadseregnyi ember védte Orbánt attól, hogy kérdezhessük Hadseregnyi ember védte Orbánt attól, hogy kérdezhessük

Azt mondta, hogy nekünk még fociügyben sem hajlandó válaszolni.

2 órája

Tízezrek tiltakoznak Macron gazdasági reformja ellen Tízezrek tiltakoznak Macron gazdasági reformja ellen

A francia elnök közölte: nem állítják meg a tüntetések.

tegnap, 16:48

48 ember meghalt egy ugandai közlekedési balesetben 48 ember meghalt egy ugandai közlekedési balesetben

Ugandában rengeteg súlyos baleset történik.

tegnap, 15:19

A fotón Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja látható, amint éppen valaki megborotválja (?) a párt kétnapos székesfehérvári tisztújító kongresszusán. Ungárék ma jelentették be, hogy a politikus újabb médiumban szerzett részesedést

A MTI-ben kiadott fotók alapján egyébként nagyon jó a hangulat, amire annyiban van oka a pártnak, hogy a Fidesz után ők szerezték a legtöbb új szavazót az előző választásokhoz képest. Másrészt viszont az LMP is vastagon benne volt abban, hogy harmadszorra is kétharmaddal tudott nyerni a Fidesz, tehát talán mégsincs olyan sok okuk örülni. 

Nick Thorpe, a brit közszolgálati média magyarországi tudósítója jegyzi a cikket, és kellő alapossággal, minden aspektusból bemutatja micsoda felfordulása lett kishazánkban egy szurikáta tragikus halálából. Talán most már kezdenek megnyugodni a kedélyek, csak nehogy a BBC cikke felkorbácsolja a nemzetközi közvéleményt is! 

Érzelemdús videót készített az Azonnali.hu a parlamentben, ahol arról kérdezték a képviselőket, hogy hiányzik-e nekik a kormányból vagy csak úgy egyébként Lázár János. 

Harrach Péter pedig kerek-perec férfiasan kijelentette, hogy Lázárral jó barátságban voltak, emberileg hiányzik neki. Ritka pillanat ez a hűvös, komor, brutális hatalomtechnikai ügyeskedésekkel átitatott politika világában, tegyük hát el szívünk egy kis titkos rekeszébe, hogy a nehéz időkben elővehessük. 

A videóban egyébként megszólal Halász János frakciószóvivő is, aki elárult egy kulisszatitkot: akár csak Lázár, ő sincs rajta a Fidesz frakció alakulásakor készült csoportképen, de valamiért ez nem jelent meg a sajtóban. Eddig. 

Halász egyébként ugyanazzal indokolta távolmaradását, mint Lázár. Elaludtam, szégyellem is magam - közölte Halász. 

Szóval a Fidesz-frakció csoportképén két ember azért nincs rajta, mert mindketten elaludtak, és mindkettőt Jánosnak hívják. Nagyon érdekes!