Valér
4 °C
8 °C

Fábián Tamás

újságíró Politika

Az egész világ hallott a sorosos disznóról, csak a fideszesek nem Az egész világ hallott a sorosos disznóról, csak a fideszesek nem

Képviselőket kérdeztünk a világ leghíresebbé vált disznóvágásáról. Vannak, akik szerint ízléstelen, de vannak, akik szerint a SOROS nem azt jelenti, hogy Soros. És mi lett volna, ha Orbánt írnak a disznóra?

december 11. 19:32

Senki sem akarja annyira az atlétikai vb-t, mint Orbán Senki sem akarja annyira az atlétikai vb-t, mint Orbán

Magyarország jó esélyekkel pályázhat a 2023-as vb-re, ellenfél egyelőre nincs a láthatáron. Döntés várhatóan jövő ősszel lesz. Ha nyerünk, szükség lesz egy atlétikai stadionra, miután 2019-ben átadják a Puskást.

december 11. 07:48

A semmiből jött a csodafegyver a Jobbik ellen A semmiből jött a csodafegyver a Jobbik ellen

Az Állami Számvevőszék eddig egyszer sem tudta feltárni a pártok kampánycsalásait, mondván kötve van a keze. Aztán hirtelen megtáltosodtak, és már arról van szó, hogy a NAV lefoglalja a Jobbik vagyontárgyait. És fellebbezni sem lehet ellene.

december 8. 17:42

Hamarosan megkezdődik a Fidesz tisztújító kongresszusa. Nyilván mindenkit az izgat most, hogy újraválasztják-e Orbán Viktort a Fidesz elnökének, és hogy ő lesz-e a Fidesz miniszterelnök-jelöltje a 2018-as választáson. 

Arra még kicsit várni kell, hogy ez kiderüljön, addig is a hangulatról annyit, hogy a kongresszusra érkező pár ezer küldöttet egy-egy Magyar Idők várja a székén, címlapon egy "ütös" Gulyás Gergely-interjúval. A Fidesz frakcióvezető kerek-perec kijelenti: a Fidesz készen áll a választási küzdelemre! 

Bónusz: a küldöttek védjük meg Magyarországon feliratú Fidesz-táskát is kapnak. 

Pár napja futott körbe egy videó a repülőn megismerkedő idegenekről, akik annyira megörültek egymásnak, hogy a kelleténél intimebb fokozatra kapcsoltak az utazásuk során. 

Eddig úgy néz ki, hogy bár nem követtek el bűncselekményt, 800 dolláros pénzbüntetésre számíthat a 48 éves nő és a 28 éves férfi, akikre egyébként az utastársaik is panaszkodtak. 

Az USA Today most azt írja, hogy az FBI-nál befogadták az ügyet, foglalkoznak vele, bár azt egyelőre senki sem tudja, hogy milyen eredménnyel zárulhat a pár elleni eljárás. 

Találkozhatott ugyanis Varga Mihállyal, Magyarország nemzetgazdasági miniszterével. Bár a kép érzésem szerint a futballista kérésére készült, még csak a miniszter osztotta meg

gerrard
Fotó: Peter Zador / facebook.com/vargamihalykepviselo

A háttérben látható felirat alapján a kép itthon készült, valószínűleg egy utánpótlás focitornán, Gerrard ugyanis jelenleg a Liverpool U18-as csapatát trenírozza.