Júlia, Rita
13 °C
26 °C

Fábián Tamás

újságíró Politika

Az USA megszakítja közös hadgyakorlatát Dél-Koreával Az USA megszakítja közös hadgyakorlatát Dél-Koreával

Elhárulni látszik az akadály Trump és Kim Dzsongun találkozója elől.

május 18. 18:50

Karácsony Gergely is aláírta Fodor Gábor és Molnár Gyula megállapodását Karácsony Gergely is aláírta Fodor Gábor és Molnár Gyula megállapodását

A nyilvánosságra került iratból az is kiolvasható, hogy a baloldali szövetség lényegesen jobb választási eredményre számított.

május 18. 18:01

Lefüleltek két rakódómunkást, amint bőröndökból próbáltak lopni

Az eset a napokban történt a Liszt Ferenc reptéren.

május 18. 17:22

Nick Thorpe, a brit közszolgálati média magyarországi tudósítója jegyzi a cikket, és kellő alapossággal, minden aspektusból bemutatja micsoda felfordulása lett kishazánkban egy szurikáta tragikus halálából. Talán most már kezdenek megnyugodni a kedélyek, csak nehogy a BBC cikke felkorbácsolja a nemzetközi közvéleményt is! 

Érzelemdús videót készített az Azonnali.hu a parlamentben, ahol arról kérdezték a képviselőket, hogy hiányzik-e nekik a kormányból vagy csak úgy egyébként Lázár János. 

Harrach Péter pedig kerek-perec férfiasan kijelentette, hogy Lázárral jó barátságban voltak, emberileg hiányzik neki. Ritka pillanat ez a hűvös, komor, brutális hatalomtechnikai ügyeskedésekkel átitatott politika világában, tegyük hát el szívünk egy kis titkos rekeszébe, hogy a nehéz időkben elővehessük. 

A videóban egyébként megszólal Halász János frakciószóvivő is, aki elárult egy kulisszatitkot: akár csak Lázár, ő sincs rajta a Fidesz frakció alakulásakor készült csoportképen, de valamiért ez nem jelent meg a sajtóban. Eddig. 

Halász egyébként ugyanazzal indokolta távolmaradását, mint Lázár. Elaludtam, szégyellem is magam - közölte Halász. 

Szóval a Fidesz-frakció csoportképén két ember azért nincs rajta, mert mindketten elaludtak, és mindkettőt Jánosnak hívják. Nagyon érdekes!

A szokásos patthelyzet alakult ki a rendőrsorfal előtt: görögtüzet égetnek, Himnuszt énekelnek, néha új választást követelnek. A legnépszerűbb rigmus most is az Orbán takarodj.

A szervezők hangosbeszélővel járják a tömeget, bejelentették, hogy a tüntetésnek hivatalosan vége.