Jolán
2 °C
4 °C

Fehér János

Az oroszlánszívű birkózó lett a nemzet sportolója Az oroszlánszívű birkózó lett a nemzet sportolója

A 68-as olimpiai bajnok Varga Jánost levélben kérték ki szüleitől, hogy világbajnokot neveljenek belőle. Nagy küzdőként, törött bordával nyert először. Sosem maszatolt, döntetlennel is olimpiai aranyat tudott szerezni. Egyet el is csaltak tőle.

36 perce

Lezavarták a totál részeg curlingcsapatot a jégről Lezavarták a totál részeg curlingcsapatot a jégről

Az olimpiai bajnok Fry és társai seprűket törtek, szétverték az öltözőt egy rangos kanadai tornán. 30-40 sör plusz tömény fogyott.

tegnap, 21:39

Gulácsi Péter lemond válogatottban kapott prémiumáról, hogy adakozzon Gulácsi Péter lemond válogatottban kapott prémiumáról, hogy adakozzon

A kapus minden félévben más alapítványt fog támogatni.

tegnap, 12:11

Az AC Milan-játékos Raoul Bellanova a hétvégi meccs után elkapta egy fotóra az öltözőben a juventusos Cristiano Ronaldót. A képet aztán gyanútlanul megosztotta néhány barátjával, akik persze kiszúrták, hogy a háttérben Giorgio Chiellini anyaszült meztelenül van. A fotó persze kikerült a belső körből, és önálló életre kelt, elárasztotta a Twittert. Volt, aki ránagyított, hogy lássa, amit látni lehet, volt, aki egy labdával takarta ki Chiellini ágyékát, és persze jöttek a poénok is. 

 

 Bellanova utólag már csak annyit tehetett, hogy elnézést kért Chiellinitől.  A 18 éves futballista azzal védekezik, hogy nyilvánosan nem is ő osztotta meg a fotót, a többiről pedig nem tehet. 

chiellini

A zsoké Evan Daily a versenyei előtt gyalogosan szereti megnézni, milyen állapotban van a pálya. Meg azért is szoktak sétálgatni a lovasok, hogy a futamukig még néhány dekával könnyebbek legyenek. A hétvégén is így készült a 18 éves zsoké, nyugodtan sétálgatott az írországi Navanban található pálya gyepén. Fülhallgatóval a fülében  zenét hallgatott közben, így sokáig nem vette észre, hogy már megy egy akadályverseny.

 

Daily az utolsó másodpercben észlelte, hogy felé trappolnak a lovak, és még éppen neki tudott iramodni, elkerülve, hogy széttapossák.

104271024 image.png

Az én anyukám is elég korán a kezembe adott egy cigit, hogy még azelőtt megutáljam, mielőtt menőségből rá akarnék gyújtani, de azért az indirekt nevelési módszereknek is lehetnek hátulütői.

cc

Egy indonéz iskolaigazgató, Tati Maelati valószínűleg túllőtt a célon, amikor nyolcéves gyerekeket büntetésből láncdohányzásra kényszerített az irodájában. (Az persze rejtély számomra, hogy miért készült erről videófelvétel).

A másodikos srácokat – akik közül néhányuk olyan gyakorlattal kezeli a cigit, mint egy meglett dohányos – cigiziésen kapták az iskolaudvaron, ezután kerültek az igazgatóhoz. Itt aztán egyik cigiről a másikra gyújtottak.

 

Maelati úgy érvelt, a láncdohányzással csak elrettenteni akarta a fiúkat, remélte, hogy eléggé pocsékul érzik majd magukat és rájönnek, mennyire egészségtelen a cigaretta.

A szülők persze nem értettek egyet ezzel a módszerrel, és bepanaszolták az igazgatót a helyi önkormányzatnál.

(via Viral Press, Metro)