Magdolna
18 °C
27 °C

Fehér János

újságíró Sport rovat

A sárga trikós 18 perc előnyt adott a győztes szökevénynek A sárga trikós 18 perc előnyt adott a győztes szökevénynek

Egy rövid emelkedőn is szétszakadt a favoritok sora. Háromesélyessé vált a Tour de France.

tegnap, 22:39

Szlovákia elfoglalta a Tourt, Sagan futóversenyre késztette a drukkereket Szlovákia elfoglalta a Tourt, Sagan futóversenyre késztette a drukkereket

A sárga trikósnál is jobban imádják a szlovák sprinterkirályt. Másfél órát vártunk rá a szurkolókkal a szakaszgyőzelme után.

tegnap, 12:10

Huszonegy pokoli kanyar, ami a mennybe vezet Huszonegy pokoli kanyar, ami a mennybe vezet

Az Alpe d'Huez a bringásoknak szenvedés, a drukkereknek a legnagyobb buli. A Tour de France fontos hegye felejthető síterepként indult, ma minden kanyar győztesek nevét őrzi. A Froome-utálat nem csillapodott. Riport.

július 20. 16:07

A vb hajrájában vagyunk, így aztán jönnek a legek. A Reuters sportszerkesztőségének tagjai is összállították a legjobb vb-csapatot:

  • szövetségi kapitány: Didier Deschamps (Franciaország)
  • kapus: Hugo Lloris (Franciaország)
  • védők: Sime Vrsaljko (Horvátország), Harry Maguire (Anglia), Diego Godín (Uruguay), Lucas Hernandez (Franciaország)
  • középpályások: Paul Pogba (Franciaország), Luka Modric (Horvátország), N'Golo Kante (Franciaország), Eden Hazard (Belgium)
  • csatárok: Edinson Cavani (Uruguay), Kylian Mbappé (Franciaország)

Az angolok elég hatékonnyá váltak a pontrúgásokban, de azért még vannak hiányosságaik. A Talksport szerint mezőnyből csak 0,9 a meccsenkénti kapura lövési átlaguk. A horvátok és Kolumbia ellen például egyszer sem lőttek kapura.

A lap szerint csak Irán volt gyengébb az angoloknál ebben az összevetésben. Az alacsony szám arra utalhat, hogy hiányzik a kreativitás a csapatból.

A brazil csatár Instagramján posztolt a vb-döntő előtt, egykori barcelonás csapattársának, a horvát Ivan Rakiticnek és a PSG-ben vele együtt játszó Kylian Mbappénak is üzent. Hogy ha már egyikük ellen sem játszhat a döntőben, akkor szurkol nekik, és büszke rájuk, hogy eddig jutottak. Mbappét ráadásul az "én Golden Boy-omnak nevezte", ami azért is furcsa, mert korábban arról is szóltak hírek, hogy a PSG-ben Dani Alvesszal együtt rendszeresen zaklatják a francia csatárt.