Sára, Márió
-5 °C
2 °C

Fehér János

Lindsey Vonn visszatért, de a top 10 sem jött össze neki Lindsey Vonn visszatért, de a top 10 sem jött össze neki

A havas napok hiányoznak a sízőnek.

tegnap, 15:27

Minek a kirúgás, ha megdöbbentően nagyot is tud dobni egy kapus Minek a kirúgás, ha megdöbbentően nagyot is tud dobni egy kapus

Az iráni Beiranvand kézzel mutatott be egy jó 60 méteres indítást.

tegnap, 11:15

Mourinho: Nem megyek nyugdíjba, a topfutballhoz tartozom Mourinho: Nem megyek nyugdíjba, a topfutballhoz tartozom

Élete nagy sikerének a Manchester Uniteddel elért második helyét tartja.

tegnap, 09:20

Az Australian Open egyik labdaszedője egy kicsit megbolondította a meccs előtti pénzfeldobást, és máris a net egyik új szenzációja lett.  Három másodpercnyi értelmetlen mozdulatsorral megkapta a 15 perc hírnevet. 

 

A srác Nisikori Kej és Kamil Majchzrak meccs előtt volt pénzfeldobó is, mielőtt az érmét elpöckölte volna, rúgott egyet a levegőbe, majd megpördült saját tengelye körül. Ne csodálkozzunk, ha hamarosan kiderül, hogy egy új őrületet indított el ezzel, és megalapítják a Hülye Pénzfeldobások Minisztériumát.

A Hvg.hu írta, hogy a hazafelé tartó demonstrálók közül többen beálltak a 2-es villamos pályájára, így a villamosnak meg kellett állnia. Pár perc után azonban már mehetett is tovább.

A BKK egyébként 18.15-kor közölte, hogy újra a teljes útvonalán jár a 2-es.

A budapesti demonstrációval párhuzamosan több vidéki városban is tartottak tüntetéseket a túlóratörvény ellen. A Mérce szerint Tatán és Esztergomban is közös vonulást szerveztek, Komlón kétszázan mentek el a Momentum eseményére. 

Szolnokon a zsinagóga közelében nagyjából ötszázan demonstráltak a Szolnoki többség nevű mozgalom felhívására. Békéscsabán és Debrecenben is százak mentek az utcára.

A hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter is demonstrációt szervezett.