Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Fehér János

újságíró Sport rovat

69 fokos hőségben, ájulás határán játszottak az AusOpenen 69 fokos hőségben, ájulás határán játszottak az AusOpenen

A játékosok hosszabb szünetet és a meccsek későbbre halasztását kérik a szervezőktől.

tegnap, 13:53

LeBron hát mögötti köténypassza csapattársát is váratlanul érte

A Cleveland nagy előnyt adott el, de nyert.

tegnap, 10:53

Túl erős vagyok, ez is a hibám Túl erős vagyok, ez is a hibám

Miklós Edit rendkívüli izomzata is sérülésének egyik oka volt. Lelkileg nehéz feldolgozni ezt a sérülést.

január 18. 11:35

A Dimension Data országúti bringása, Louis Mentjes egy fotóval bebizonyította, hogy a legprofibb mezeknek is vannak gyengeségeik. Hiába tökéletes a párologtatás, ha az UV-sugarak is elég könnyen áthatolnak az anyagon. 

meintjes

A Tour de France-nyolcadik Meintjes edzés után készített képet a felsőtestéről, a pulzusmérőjének mellkaspántja és a nadrágjának kantárja körüli részeken rákvörösre égett. 

A Twitterén már ő is azt írta, zöldfülű hibát követett el. Nem árt naptejet használni a mez alatt is.

 

Már önmagában az különös, hogy miért akart egy 53 éves nő profi meccsen bunyózni, de ha Japánban vagyunk, végül is nincs min csodálkozni.

A korábban politikusként is működő Kandori Sinobu (Shinobu Kandori) 2000-ben vívta utolsó MMA-meccsét, most a A RIZIN Fighting World GP-n akarta folytatni karrierjét, de még a gongszóig sem jutott el. A mérlegelésen porrá zúzták az álmait.

Ellenfele, a brazil Gabi Garcia nem kevesebb, mint 12 kilóval lépte túl a súlyhatárt, így törölték a meccset. Emlékeznek? Lakatos Pált tíz dekáért vágták ki az atlantai olimpiáról. Felfoghatatlan, hogy valaki ennyire nincs tisztában a súlyával. Még egy túlzabált karácsonyt sem okolhat ezért.

 

Kandori érthetően kiborult és ordítozva hagyta el a termet. Garcia meg elég sokáig fel sem fogta, mi történik. A legnagyobb nyugalommal ácsorgott a mérlegen.

A Dallas Marathon utolsó fél kilométerére Chandler Self teljesen elkészült az erejével, képtelen volt rendesen futni, újra és újra összecsuklott, orientációs zavarai lettek. Az akarat azonban vitte előre. Meg Ariana Luterman is, aki egy maratonváltó tagjaként közelített a célhoz. Ő nyúlt Self hóna alá és emelte fel a földről, hogy végül átszakíthassa a célvonalat.

Self fel sem fogta mi történik vele, már az orvosi sátorban kérdezte meg: „Nyertem?"

 

A kérdése jogos is volt, mert idegen segítséget fogadott el, ami a szabályok szerint tilos. A versenyigazgató végül Selfnek adta az első helyet, mert a közvetlen riválisai legalább két percre voltak tőle. Marcus Grunewald szerint Self valószínűleg segítség nélkül is beért volna előttük a célba.

(via Runnersworld)