Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fehér János

Magyar szurkolót verhettek botokkal görög antifasiszták

Az athéni futballmeccs előtt történt az incidens.

3 órája

Veszprémi edző: Be sem megyek az öltözőbe Veszprémi edző: Be sem megyek az öltözőbe

A kéziedző Davis kapusai maguk intézik a cserét, mindig a legjobb védelmet rakja fel a pályára.

3 órája

Befejezi minden idők legjobb női alpesi sízője Befejezi minden idők legjobb női alpesi sízője

Lindsey Vonn a szezon végéig kitart. Nem érdekli, ha nem állítja fel a világkuparekordot.

október 12. 10:31

A futball kiscsapatai mindig bátrabban kísérleteznek, még a mezekkel is, amelyek vagy borzasztó jók lesznek, vagy csak simán borzasztóak. A spanyol harmadosztályban játszó Zamora CF is e két véglet között egyensúlyozik, elég sokkoló mezzel állt elő. A harmadik számú szerelésűkre az emberi érhálózatot és szívet pingálták fel.

A szív közepén pedig ott van a klub címere, hogy a szurkolóknak is üzenjenek félreérthetetlenül.

zamora

Untitled-1

Szerdán került ki a Youtube-ra a Kispál és a Borz szerint is a legkorábbi Kispál és a Borz koncertvideó, amit még 1988-ban vett fel valaki egy orfűi koncerten. A zenekar ekkor négytagú, az ősinek tekinthető felállásban nyomják. Lovasi András ritmusgitáros volt ekkoriban, (mozgása alapján olyan, mintha néha megcsapná az áram), Kispál András cigi és dülöngélés nélkül penget, Ózdi Rezső a basszusgitáros, Bräutigam Gábor dobos meg alig látszik ki a hajából és a felszerelése mögül. Így szólt, disszonánsan, hamiskásan a Forradalmár.

 

A La Flamme Rouge bringás Twitter-oldal posztolt ki egy képet arról, hogy az olasz versenyekre jellemző módon a pénzjutalmak mellett mindenféle hasznos és haszontalan dolgokkal halmozzák el a dobogósokat a szponzorok.

A Gran Premio Bruno Beghellin is többpakknyi élelmiszert kapott az első három helyezett. Az idei Tour de Hongrie győztese, Manuel Belletti, aki itt harmadikként futott be, még víztisztító gépet is hazavihetett.