Géza
6 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Fiantok Dániel

Rózsaszín szívek száma a mellékelt képen10

Egyéb színű szívek száma a képen0

Will Brexit reignite tensions in Northern Ireland? Will Brexit reignite tensions in Northern Ireland?

Our report from Northern Ireland where with Brexit looming on the horizon, questions around the border have upset the fragile peace achieved in 1998.

január 14. 16:29

A világ legnagyobb természetes állatkertje A világ legnagyobb természetes állatkertje

Indexes természetfilm Afrikából: a Föld legnagyobb kráteréről, ahol 25 ezer állat él együtt. Az Ngorongo Nemzeti Park 40 éve a Világörökség része.

2019. december 29. 16:07

Hét óra Kéktúra Hét óra Kéktúra

A nagy elődők nyomában haladva kamerával tettük meg a másfélmillió lépést az Országos Kéktúrán a Bakancslista sorozatában. Most megtekintheti az összes részt egybefűzve.

2019. december 24. 23:30

A Kossuth téri ünnepi programok egyik legnépszerűbbike a mászófal, aminek tetején vörös csillagok várnak arra, hogy a tetejéig feljutó gyerekek  leverjék őket. 

Gyerekek, akik keményen küzdik fel magukat a vörös csillagig

Rengetegen vannak a Kossuth téren, de nagy részük turistának tűnik. A legtöbben a Parlament főbejárata közelében vannak,  a katonákkal és az 1956 felirattal fényképezkednek. Régi teherautókra mászkálnak fel a gyerekek, egy régi villamoson pedig kiállítás van az 1956-os sortűz áldozatainak emlékére. A vörös csillag leveréséért még mindig sorba állnak a gyerekek.

Minden év október 23-án ünnepélyesen felvonják az ország zászlaját a Kossuth téren, mi pedig igyekszünk minden évben máshogy tudósítani az eseményről. Ezúttal diorámát szimuláltunk, miniatűr téren, miniatűr katonák vonják fel a miniatűr zászlót.

Felvonták a makett-zászlót a makett-katonák a makett Kossuth téren