Beáta, Izolda, Lea
1 °C
17 °C

Fiantok Dániel

Rózsaszín szívek száma a mellékelt képen10

Egyéb színű szívek száma a képen0

Betyáros kéktúra a Négycsöcsűtől a Tátikáig Betyáros kéktúra a Négycsöcsűtől a Tátikáig

Csaposnők, betyárok és rablólovagok nyomában a Keszthelyi-hegység hegyormok és várromok között kígyózó ösvényein.

március 17. 10:59

Összefogva tüntetett a teljes ellenzék a Szabad sajtó úton (vágatlan) Összefogva tüntetett a teljes ellenzék a Szabad sajtó úton (vágatlan)

Az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum mellett a Jobbik is részt vett a demonstráción, és minden párt politikusa beszédet is mondott. Végül elfogadtak egy közös értéknyilatkozatot, az úgynevezett „Márciusi kiáltványt”. Teljes élő közvetítésünk,vágatlanul.

március 16. 00:24

Van egy rossz hírem, miniszterelnök úr! Van egy rossz hírem, miniszterelnök úr!

Március 15-én délután a civilek és az ellenzéki pártok által szervezett demonstráción rekordszámú felszólaló állt ki az ellenzéki összefogás mellett. A kétórás rendezvény összes megszólalója öt percben.

március 15. 22:04

Hiába az alacsonyabb bitsűrűség, a bugyutább hangzás, és a retro hangulat: előbb-utóbb így is, úgy is minden a helyére kerül. Mint ma reggel a zászló a Kossuth téren. 8-bites zászlófelvonás:

A használt ruháktól a 75-ös villáskulcsig, és a korhadó játékbabáktól egy francia kastély komplett enteriőrjéig szinte minden kapható a feketetói vásárban. Erdély nyugati szélén, a Sebes-Körös partján már több, mint kétszáz éve rendezik meg a híres kirakodóvásárt.

Hamarosan érkezik egy nagyobb videó is róla, addig egy kis kedvcsináló:

Részlet az élő közvetítésünkből, ahol az Eötvös utca és valószínűleg egész Magyarország utolsó szavazóját kaptuk el: