Viola
-5 °C
-2 °C

Fiantok Dániel

Rózsaszín szívek száma a mellékelt képen10

Egyéb színű szívek száma a képen0

Összellenzéki tüntetés (élő adás, 2.rész) Összellenzéki tüntetés (élő adás, 2.rész)

A túlóratörvény ellen harmadik napja tüntettek a Parlamentnél, aztán spontán felvonulást tartottak a Belvárosban, amit élőben közvetítettünk a facebookon.

december 15. 00:01

Kéktúra: Elveszett világ a Bakonyban Kéktúra: Elveszett világ a Bakonyban

Hungaroszauruszok és Bakonydracók repkedtek és legelésztek komótosan ott, ahol ma a légiirányítás radarja, Zirc apátsága, Bakonybél csillagdája vagy az egykori Hölgykő vár állt. Azaz a mai Magas-Bakonyban. Kéktúra, 23. rész.

november 4. 08:19

Élő közvetítésünk az érdi Duna-partról, ahol a kincseket találták Élő közvetítésünk az érdi Duna-partról, ahol a kincseket találták

A megapadt Duna miatt színarany pénzérmék és különleges fegyverek kerültek elő a folyóból. Élőben közvetítettünk az ásatásról.

október 24. 15:41

Hiába az alacsonyabb bitsűrűség, a bugyutább hangzás, és a retro hangulat: előbb-utóbb így is, úgy is minden a helyére kerül. Mint ma reggel a zászló a Kossuth téren. 8-bites zászlófelvonás:

A használt ruháktól a 75-ös villáskulcsig, és a korhadó játékbabáktól egy francia kastély komplett enteriőrjéig szinte minden kapható a feketetói vásárban. Erdély nyugati szélén, a Sebes-Körös partján már több, mint kétszáz éve rendezik meg a híres kirakodóvásárt.

Hamarosan érkezik egy nagyobb videó is róla, addig egy kis kedvcsináló:

Részlet az élő közvetítésünkből, ahol az Eötvös utca és valószínűleg egész Magyarország utolsó szavazóját kaptuk el: