Illés
17 °C
29 °C

Fiantok Dániel

szerkesztő-riporter Videó

Rózsaszín szívek száma a mellékelt képen10

Egyéb színű szívek száma a képen0

Lehet, hogy mégsem kellene jobbra állni a mozgólépcsőn Lehet, hogy mégsem kellene jobbra állni a mozgólépcsőn

Pár éve még azért folyt kampány, hogy mindenki jobbra álljon a mozgólépcsőn. Mára megszokottá vált ez a gyakorlat, amivel páran sokat nyernek, viszont rengetegen vesztenek. De van ennél jobb megoldás? Gondolatkísérlet a metrós KRESZ-ről.

július 4. 21:06

Elsöpörni nem tudta, így horrorshow-t csinált a tüntetésből a keddi vihar Elsöpörni nem tudta, így horrorshow-t csinált a tüntetésből a keddi vihar

Demonstrálók, égszakadás és lassított felvétel. Ennyi bőven elég ahhoz, hogy a békés tüntetés eszement freak show-vá váljon. Az országgyűlés alakulónapján rendezett tüntetést megtörte, de el nem söpörte a vihar.

május 9. 13:24

Orbán nem keresztény, és nem demokrata Orbán nem keresztény, és nem demokrata

Kedd este, az új parlament megalakulása után megint tüntetés volt a Kossuth téren. A kormány ellen tüntettek, de az ellenzéknek is üzentek. Itt lehet visszanézni.

május 8. 18:01

Részlet az élő közvetítésünkből, ahol az Eötvös utca és valószínűleg egész Magyarország utolsó szavazóját kaptuk el:

Élő választási műsorunkban kollegánk bejelentkezett a helyszínről. Itt nézheti vissza:

Nagyon megindult a sor, állítólag nyitottak még szavazóhelyeket bent. Most rendkívüli precizitással megmértük, hogy kb. 20 ember tesz ki kb. 10 métert, és egy ilyen egységnyi ember 1 perc 15 mp alatt teszi meg ezt a tíz métert. Hátravan még kb. 450 méter, azaz 900 ember. Mindent összevetve egy óra lesz ez max.