Alfréd
-2 °C
2 °C

Flachner Balázs

Újságíró Politika

Visszatértek Európába az orosz huligánok: halál Visszatértek Európába az orosz huligánok: halál

Egy rendőr szívrohamot kapott a Bilbao-Szpartak előtti huligánütközetben.

10 órája

Jól ráijesztett az Arsenalra a svéd menekültcsapat Jól ráijesztett az Arsenalra a svéd menekültcsapat

Otthon simán kikapott az Östersunds, Londonban közel jártak a továbbjutáshoz.

tegnap, 23:35

Idén is jótékonykodhat, ha teniszütőre licitál

Dominika Cibulkova dedikált ütőjét lehet megszerezni, a befolyt összeg egy alapítványhoz kerül.

tegnap, 20:52

Szerdán, a Copa Libertadores U20-as elődöntőjén ez be is bizonyosodott, miután az Independiente del Valle ecuadori védője, Angelo Preciado annak használta a meccs után kitörő csetepatéban. 

Az urugayi River Plate játékosai közül öten is nekimentek a játékosnak, ő azonban gyorsan kirántotta a földből a szögletzászlót és elkergette támadóit. Emlékezzenek erre, ha legközelebb egy focipálya közelében éri önöket atrocitás, tuti lesz ott egy jó szögletzászló.

(FTW)

Tényleg, a Queen of the South FC-nél van egy kis para a kapusokkal, miután a 19 éves tartalékkapusukon átgázolt egy tehén, az incidens során pedig megsérült a válla.

Alapvetően amúgy nem lenne probléma, hogy átgázolt egy tehén szegény Sam Hendersonon (legalábbis a csapatnak nem), csakhogy a kezdő kapusuk combsérüléssel bajlódik és még hetekig nem térhet vissza, ezzel a sérüléssel azonban nincs kizárva, hogy csak a cserekapus maradt bevethető, úgy viszont a csapat nem szívesen akar játszani.

A csapat megerősítette, hogy a játékos megsérült, valamint hogy egyelőre nem tudni, hogy játszhat-e majd, szóval nem tudtnak mást tenni, mint reménykedni, hogy Henderson felépül szombatig.

(BBC)

Hihetetlen, hogy ilyen egyáltalán létezik, pedig vidéken elég gyakori Kínában, hogy temetéseken, esküvőkön és újévi ünnepléseken sztriptíztáncosok is vannak, ráadásul elég régóta létező jelenségről van szó, a kínai hatóságok először 2006-ban próbáltak meg véget vetni neki, aztán 2015-ben újra nekiugrottak, így az idei akció már a harmadik lesz a sorban.

A három eshetőségből a temetés a legérthetetlenebb, de van rá magyarázat, rögtön több is. Az egyik szerint ezzel lehet bevonzani az embereket a temetésekre, a nagy létszám pedig jószerencsét hoz a halottnak a túlvilágon, a másik szerint meg az erotikus előadásokkal a termékenységnek tisztelegnek.

Ezt még talán el is lehetne fogadni, de a média általában ezeket a performanszokat is okolja a vidéki családok hanyatlásáért és növekvő materalizmusáért, ami korábban annyira nem volt jellemző az országban, a hiúság és a sznobizmus pedig lassan felváltja a tradíciókat.

A mostani prevenciós kampányban állítólag pénzzel ösztönzik majd az embereket arra, hogy jelentsék be az ilyen eseteket, az meg, hogy mennyire lesz ez eredményes, majd idővel kiderül.

(Telegraph)