Bertalan
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen319

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

Aggódik az USA a japán-dél-koreai hírszerzési együttműködés felmondása miatt

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter csalódott, a védelmi minisztérium közleményt adott ki.

augusztus 22. 23:52

Vészesen fogy az élelmiszer a Földközi-tengeren veszteglő mentőhajón

A 13 napja Málta és Olaszország között várakozó Ocean Vikingen öt napra elegendő étel maradt.

augusztus 22. 23:24

Meglepő névvel jön az Android következő verziója Meglepő névvel jön az Android következő verziója

A Google dobta a desszerteket, és a Q kódnevet is, Android 10-nek keresztelte az új Androidot.

augusztus 22. 22:32

Nemrég mi is írtunk arról, hogy hiába imádja mindenki világszerte a brit Jamie Olivert, az étteremhálózatát ez sem mentette meg a teljes összeomlástól. A dolog ránézésre eléggé megviselte a sztárszakácsot, aki egy dokumentumfilm miatt most visszatért a legelső éttermébe, ahol őszintén beszélt az elmúlt évek kudarcairól.

jamie.PNG
Fotó: Youtube / Channel4

A 44 éves szakács a 2002-ben nyitott londoni éttermébe ment vissza, ahol elérzékenyülve, könnyek közt beszélt arról, hogy 

  • mennyire naiv volt, és hogy amúgy mennyire nehéz érvényesülni az iparban,
  • meg arról, hogy egy kis étterem irányításában még jó volt, de ezen felül tényleg fogalma sem volt arról, hogy hogy kell irányítani egy vállalkozást.

Ez utóbbi amúgy látszott is, Oliver éttermei elég sok kritikát kaptak a kollégáitól és a betérő vendégektől is, a sztárszakács azonban így is bízott bennük, a magánvagyonából is csomó pénzt ölt bele a megmentésükbe, de azóta már kiderült, hiába.

 

Igen, látszólag ezzel az egészen bámulatos húzással igyekszik belopni magát az emberek szívébe az ózdi Fidesz, akik csütörtökön nem átallottak a párt ózdi polgármesterjelöltjét, Eke István, az egykori polgármester Fürjes Pált, valamint Obbágy Csaba területi képviselőt egy helyre csődíteni, hogy felavassanak egy új

zászlótartót.

69546662 2187429861369324 4816730961184030720 n? nc cat=101& nc
Fotó: Facebook / Fidesz Ózd

A projekt az ózdi Fidesz által szervezett közösségi összefogás eredményeként valósult meg a sajóvárkonyi Szent Miklós püspök templom homlokzatán, méghozzá azért, mert az épület felújítása után az eredeti rúd nem került vissza a helyére.

galvanizált csövet egy emelőkosaras tűzoltóautó segítségével fúrták fel a homlokzatra, végül pedig a lobogót is beletették, ami már tényleg csak a hab volt a tortán. A városi tévé külön anyagot szentelt az átadónak, ezt itt lehet megnézni:

 

(444)

Egy liechtensteini, a svájci másodosztályban játszó csapat ellen. A Vaduz ráadásul jobb is volt, csak akkor kapcsolt rá a Fehérvár, mikor már emberelőnybe kerültek, de hiába volt rengeteg helyzetük, egyikből sem lett semmi.