Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Flachner Balázs

Újságíró Politika

Most különösen jó a Disney-nél dolgozni

125 ezren kapnak ezer dolláros bónuszt, 50 millió dollárt költenek egy oktatási programra.

tegnap, 20:25

Elfogadta az EP szakbizottsága az európai Méz-jelentést

A módosító indítványok közel négyötöde bekerült a kompromisszumos szövegbe.

tegnap, 19:13

A leghülyébb módon buktak le az évszázad magyar hangszertolvajai A leghülyébb módon buktak le az évszázad magyar hangszertolvajai

Többmilliós hangszereket vittek el, aztán a tulajdonosuknak akarták eladni őket.

tegnap, 18:52

Szomorú epizódhoz érkezett a Stilton sajtról híres angliai Stilton városa, nem rendezik meg ugyanis idén az 50 éve létező éves sajtgurító versenyt, mert az érdeklődés hiánya arra enged következtetni, hogy az már sajnos nem menő.

Az elmúlt években állítólag alig néhányan jelentkeztek a versenyre, ennél is nagyobb probléma azonban, hogy senki nem akarja megrendezni azt, az előző csapat ugyanis 2017-ben otthagyta az eseményt, a helyükre pedig nem érkezett senki. Emellett persze az is fontos adalék, hogy sokba került a rendezés, a takarítás és a rendfenntartás sem ment egyszerűen.

A helyiek szomorúan fogadták a hírt, egyikük még azt is megjegyezte, hogy minek van akkor sajtgurítós tábla a város határában, ha ennyire nem érdekli még őket sem az egész. Persze nincs kizárva, hogy valami csoda folytán mégis lesz verseny, ha nem is idén, de jövőre, de egyelőre elég rossznak tűnik a helyzet.

(BBC)

Csak azt kell tennie, mint egy Missouri államban élő egyetemistának, aki fogta magát és miután véletlenül balra húzta a 18 éves Claudiát, megkereste az állam honlapján az összes ilyen nevű embert az egyetemen, ahová a lány jár, és mindegyiküknek írt egy e-mailt, hogy ha esetleg ő lenne az, akit véletlenül balra húzott, akkor légyszi írjon már vissza, hogy "bal" vagy "jobb".

Ha "jobb" akkor elmehetnének fánkozni, vagy valami - tette hozzá a srác, akinek célt is ért a levele, a lány megismerte saját magát, és némi tanácskozás után kitette a levelet Twitterre, ahol rakétaként lőtt ki az egyébként végtelenül aranyos történet, emellett pedig szerencsére azt is hozzátette, hogy igen, mennek fánkozni.

A norvég curlingcsapat minden évben jobbnál jobb mintás gatyákkal kápráztatja el a sport szerelmeseit, amit annyira szeretnek az emberek, hogy még saját Facebook-oldala is van a csapat ruháinak.

Most végre fény derült az idei szerelésre, ami ismét fantasztikus lett, íme:

26815438 1533264900062190 7803316350756588511 n?oh=1927a53923176
Fotó: NBC Sports / Facebbok