Ábrahám
17 °C
29 °C

Flachner Balázs

Újságíró Politika

Elaléltak a tinilányok Shawn Mendestől Elaléltak a tinilányok Shawn Mendestől

A még mindig csak 20 éves énekes telt házra pakolta a Szigetet. MØ energikus volt, Little Dragon uncsi, Chat Faker izgalmas. Sziget, hétfő.

augusztus 14. 11:48

Dua Lipáról senki sem tudta levenni a szemét Dua Lipáról senki sem tudta levenni a szemét

Liam Gallagher 35 fokban is nagykabátban lépett fel Oasis-dalokkal, majd a King Gizzard & the Lizard Wizard mutatta meg, hogy milyen a pszichedelikus zene 2018-ban. Sziget, 5. nap.

augusztus 13. 12:24

Lana del Rey beszelfizte magát a magyarok szívébe Lana del Rey beszelfizte magát a magyarok szívébe

Késsel-villával kajáltuk be a műsorát, pedig néha alig lehetett hallani. A Shame biztonságí őröket köpdösött, Scarlxrd hergelte a közönségét. Sziget, 3. nap.

augusztus 11. 10:09

A brazil születésű olasz középpályás szombaton mutatkozott be a Chelsea-nél a Huddersfield ellen, egy tizenegyesből pedig rögtön be is talált, de ennél sokkal fontosabb kiemelni azt, hogy 

a sípcsontvédőjén a saját kutyájának a képe volt!!!!

DkUlmwEXgAAD rK
Fotó: Twitter / Chelsea FC

Hát mennyire aranyos már!

(Twitter)

Nemrég mi is írtunk Ashrita Furmanról, aki újabb elképesztően fontos Guinness-rekordot állított fel azzal, hogy 26 görögdinnyét vágott szét egy szamurájkarddal a saját hasán.

Akkor nem hittem, hogy lesz ennél értelmetlenebb dolog, amihez dinnye kell, meg has, de szomorúan örömmel jelentem, hogy mégis van, méghozzá a The Lost Breed nevű gyúrós csapat jóvoltából, akik valamiért úgy érezték, hogy jó ötlet

dinnyéket szétcsapkodni egyikük hasán.

Ennél debilebb már csak az lehetne, ha egymás fejét dobálnák kókuszdiókkal, mondjuk persze akkor nyilván nem látszana, hogy nagyon izmosak.

 

Amerikában (lehet, hogy Európában is, de hirtelen egy ilyet sem tudok felidézni) eléggé elterjedt, hogy a meccs utáni interjúk közben a csapattársai nyakon öntik valamivel a játékost, akit éppen faggat a riporter.

Jobb esetben vizet, rosszabb esetben a legtöbb nagy amerikai ligát szponzoráló Gatorade fura színű italait öntik a szerencsés nyakába, az azonban viszonylag ritka, hogy egy vödörnyi Gatorade a játékos helyett a riporteren landoljon.

A St. Louis Cardinals csütörtöki meccse után ennek lehettek szemtanúi a tévénézők, a riporter éppen Jose Martinezzel beszélgetett, mikor egyszer csak a semmiből megérkeztek a játékos csapattársai egy vödör Gatorade-del, amit aztán

olyan pontosan öntöttek a riporter nyakába, hogy nehéz ELHINNI, hogy nem ez volt a tervük a kezdetektől fogva.

080218 martinez gatorade.gif
Fotó: MLB

A riporter amúgy igazi hősként befejezte az interjút Martinezzel, a teljes videót itt lehet megnézni.

(MLB)