Viola
-6 °C
-2 °C

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen279

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

Meghalt Grendel Lajos, Kossuth-díjas író

Súlyos betegség után kedd este hunyt el. 70 éves volt.

tegnap, 23:05

Sokkal régebbi lehet a madártollak eredete, mint azt eddig gondoltuk Sokkal régebbi lehet a madártollak eredete, mint azt eddig gondoltuk

A dinoszauruszok és a pteroszauruszok közös ősénél már 250 millió éve kifejlődhettek az első tollak.

tegnap, 22:25

Kelet-Magyarországon létesít gyárat az Airbus Helicopters Kelet-Magyarországon létesít gyárat az Airbus Helicopters

2021-re lesz kész, jövő év elején az is kiderül, pontosan hol lesz majd.

tegnap, 21:17

Lett neki ugyanis saját szócikke, amelyből kiderül, hogy az O1G egy 2018-ban indult mozgalom, a szimbóluma pedig 2018 decemberében tűnt fel először, és azóta a tüntetésekkel terjed.

o1g.PNG
Fotó: Wikipedia

A cikk írásakor éppen 7 változtatás várt ellenőrzésre, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mennyire lesz bő lére eresztve mondjuk egy hét múlva az O1G-saga. Ha addig nem törlik. 

Lazán kapcsolódik, hogy az orbanegygeci.hu-t amúgy nem engedték bejegyeztetni a napokban, az o1g.hu viszont már tavaly december óta regisztrálva van, csak egyelőre még nem él.

Valószínűleg ők is eléggé meglepődtek amúgy azon, hogy miután síelés után a GPS-re bízták magukat, hamarosan ismét a sípályán kötöttek ki, ahol amúgy 80 métert haladtak, mielőtt a mély hóban végleg megfeneklettek volna.

A két magyar amúgy a kapruni szállására igyekezett eljutni, a végzetes hóba ragadás után pedig telefonon hívtak segítséget, ami hamarosan meg is jött, a helyi tűzoltók képében. Az autót egy csörlővel sikerült is kihúzni a pályáról, a tűzoltók pedig utána még a helyes utat is elmagyarázták, így pedig már sikerült is hazakeverednie a síelőknek.

piste.5833774
Fotó: FF-Mühlbach

Ez se lehetett túl jó élmény, de legalább nem jártak úgy mint három amerikai januárban, akik a Waze miatt hajtottak rá egy befagyott tóra.

(via)

Mármint rendezőként, természetesen, nem '56-os forradalmárként. A 444 szúrta ki, hogy Dózsa ezúttal a hétfői tüntetést szakértette meg az ELÉG nevű Facebook-oldal egyik posztja alatt, ahol azt bizonygatják nagy hévvel, hogy az MTVA-székházban történtek valójában egy színjáték részét képezik.

Magát a posztot tényleg kár lenne elemezni, de a sokat tapasztalt Dózsa kommentjével együtt azért már nehezen lehetne elmenni mellette, ő ugyanis úgy értékelte a dulakodással tarkított hétfői napot, és főleg a földre fekvés felelősévé avanzsált Bangóné Borbély Ildikót, hogy

És tehetségtelen, mint az összes statiszta bandája .Én mint rendező lerúgdosnám (sic!) őket a színpadról!!!!!

A kemény szavak után valószínűleg tutira többször meggondolja majd az ellenzék, hogy a jövőben milyen módon kívánja kifejezni a nemtetszését, hiszen mégiscsak egy történelmi jelentőségű figuráról van itt szó.

tumblr pjxl5r7JrP1s4ew3vo1 1280
Fotó: Tumblr / kepeslajoska