Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Flachner Balázs

Játékok száma Steamen279

Ahány ebből valaha fel volt telepítvenem merem megnézni

José Mourinho a világ ellen José Mourinho a világ ellen

15 év alatt kivel veszett össze, szólt be, tett rá megjegyzést, végtelen a névsor. Benítez felesége, Ronaldo, a Chelsea-doktornő, Casillas a napról napra hosszabb listán. A vihar most is állandó.

tegnap, 21:30

Wimbledonban is jön a döntő szettes rövidítés

Újabb GS-torna int búcsút a maratoni meccseknek.

tegnap, 14:01

Döntött a szövetség, jön a 32 csapatos kézi-vb

2021-től nyolccal több csapattal rendezik majd meg a világbajnokságokat.

tegnap, 13:42

Olvasónk küldte nekünk az alábbi képet azzal a felütéssel, hogy ez az abszurditás új szintje, és hát tényleg, nehéz elképzelni, hogy valakinek ez jutott eszébe, mikor arra kérték, hogy találjon ki valami trendi és fiatalos marketingstratégiát egy vécéhez.

Mondjuk az biztos, hogy nem egyszerű a fürdőszobák különféle használati tárgyait népszerűsíteni, de az szerintem valahol elég kínos, hogy van, aki szerint a fiatalabb generációkat azzal lehet megfogni, ha feltételezzük, hogy az esti mulatozás után

reggel rendszeresen okádnak csapzottan, meztelenül a fürdőszobájukban.

Hirtelen amúgy nem tudom eldönteni, hogy vajon a gigantikus Oreo, vagy az azték naptárak replikáiba rejtett metamfetamin az izgalmasabb, de az biztos, hogy jelen esetben az utóbbiról van szó: az amerikai hatóságok a héten hozták nyilvánosságra, hogy még júliusban egy Hawaiiról Kaliforniába tartó szállítmányban

közel 12 kiló metamfetamint találtak az 500 éves műtárgyak replikáiba rejtve.

4500723 101718-kabc-11pm-azted-meth-vid
Fotó: abc7.com

A csempészek amúgy ugyanebben a szállítmányban még további 5 kiló drogot akartak bejuttatni az államba, csak azokat őrölt kávéba rejtették el. Az ügyben kilenc embert tartóztattak le.

Nem tudom, hogy bárki szeretne-e ilyet tenni, de kétségtelenül lehetséges: a Warriors kosarasai az Oklahoma City Thunder elleni szezonnyitón kapták meg a bajnoki címért járó gyűrűiket, az egészben pedig az a pláne, hogy

az NBA történelmében először meg lehet fordítani a gyűrűk tetejét.

Ha tehát Steph Curry éppen megunta az egyik oldalon lévő zafírok bámulását, akkor elég lesz csak megfordítania a panelt, és máris gyönyörködhet a túloldalon található gyémántok látványában, ami kétségtelenül rendkívül hasznos időtöltésnek tűnik.

giphy.gif
Fotó: Twitter / @warriors

A drágakövekből amúgy mindkét oldalon 74 van, és a csapat előző idényben elért győzelmeinek számát hivatottak szimbolizálni (mármint a rájátszással együtt ugye). A gyűrű tetejét teljesen le is lehet csavarni, alatta a Warriors szlogenje olvasható.