György
14 °C
24 °C

Földes András

újságíró Politika

Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország? Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?

A vidék jól döntött, hogy a gyűlöletpropagandára szavazott. Ezért óriási a Fidesz felelőssége.

április 9. 15:39

Kipróbáltuk a síelést, ahol a lavina, és nem a lejtő a kihívás Kipróbáltuk a síelést, ahol a lavina, és nem a lejtő a kihívás

Soha ennyiszer nem látta elesni újságíróinkat. A sítúrázás olyan helyekre viszi az embert, ahol nem elég a megszokott pályatudás.

március 31. 15:58

A tengeri frontvonal – Európa titkos háborúja A tengeri frontvonal – Európa titkos háborúja

Nézze meg a teljes filmet, ahogy Afrikáig hajózunk viharban, majd a vaksötét tengeren hánykolódó embereket mentünk. Feltűnnek az EU-támogatta fegyveresek, az ember, akinek fogva tartói levágták a fülét és egy nagyon bizarr szilveszter éjjel. 18 éven felülieknek.

március 18. 10:09

Az adója egy jelentős részét olyan emberek költik el beláthatatlan dolgokra, akiket még névről sem ismer, úgyhogy most egyedülálló lehetőségként arcra eldöntheti, hogy legalább az 1 százalékot kinek és milyen célra adja.

Az alábbi videóban sajátos szemszögből mutatja meg néhány civil, hogy az adó nem csak stadionokra fordítható, hanem lehet belőle időseket gondozni, rászorulókat élelmezni, tüzet oltani, vagy beteget szállítani. A film nem titkolt célja, hogy meggyőzze az állampolgárokat valamelyik cél támogatásáról. 

A szokásos tüntetésvégi koreográfia annyiban változott, hogy most Kárpátia-polós fiatalok kántáljak, hogy Oktogon, Oktogon.

A tavalyi demonstrációkról ismert módon a 30 alatti tüntetők az Oktogonnál gyűltek össze, ahol bulivá alakult a vonulás, fél egykor olyan 500-an lehettek. Újdonság, hogy spontán dj-zes helyett egy teherautóról megy a zene.

A politikai töltetből annyi maradt, hogy a táncosok Mocskos Fidesz szlogent kiabálva ugrálnak a technóra. A rendőrök ezúttal is kivárásra játszanak, és nem zavarják a bulit. Lezárták a körutat és az Andrássyt, autók és villamosok nem járhatnak, amíg tart a buli.