Ervin
12 °C
28 °C

Földes András

Gyanús, hogy a Srí Lanka-i terrort nagyon máshol találták ki Gyanús, hogy a Srí Lanka-i terrort nagyon máshol találták ki

Az első látásra ismerős merénylet közelről zavarba ejtő. A trópusi szigeten eddig a buddhisták voltak a radikálisak, a muszlimok pedig a pofozózsák szerepét kapták.

április 24. 10:39

Százmilliókból alakítana kalandparkká védett területeket a kormány Százmilliókból alakítana kalandparkká védett területeket a kormány

Bár nincsenek magas hegyeink, de magashegyi kalandparkokba tolna 300 millió forintot az állam. Az eddig szigorú természetvédelem vigyázzba állt, amitől elszabadultak a vállalkozók: a Gellért-hegyre már tervezik a pályát.

április 14. 19:56

Ezekkel a képekkel akarták összezavarni a valóságot a 2000-es években Ezekkel a képekkel akarták összezavarni a valóságot a 2000-es években

Hogy miért nem lepődünk meg ilyesmiken? Mert közben már nem a virtuális valóságban, hanem a valóságban kételkedünk.

április 5. 23:48

A vonatot nem könnyű megtálalni a Kökin, pedig BKV-bérlettel ingyenes, amúgy egy jegy, és negyedóra alatt a Nyugatiban lehetünk.

A BKK info vezetője szerint az autósok rosszabbul jártak a metrófelújítással, nekik akár 20-30 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

25 perc alatt értünk át a Kökiről a Nagyvárad térre. Eseménytelen út volt átlagos mennyiségű utassal a fedélzeten, nem volt tömegnyomor. Nagyobb várakozás (2 perc) a végállomásnál volt, ahol feltorlódtak a buszok, és várni kellett, hogy kinyissák az ajtót, és leszállhassunk.