Aliz
6 °C
14 °C

Földi Gábor

Fega

Továbbra is csak Freddie Mercury kell a magyaroknak Továbbra is csak Freddie Mercury kell a magyaroknak

A Bohém rapszódia árnyékában a Nyitva az év második legnépszerűbb magyar filmje lett.

november 12. 17:37

Házi készítésű játék is lesz a Toy Story 4-ben

Megérkezett az első teaser és elárulták, hogy miről fog szólni a film.

november 12. 15:41

Az egymilliárdos sci-fi után színházban rendez Pálfi György Az egymilliárdos sci-fi után színházban rendez Pálfi György

A szombathelyi színházban állítja színpadra Shakespeare egy korai darabját.

november 12. 13:04

2019-ben európai turnéra indul Michael Bublé, akivel kapcsolatban néhány héttel ezelőtt elterjedt a hír, hogy esetleg visszavonul, de ezt azóta cáfolták. Az énekes új albumával elég sok helyre megy el Európán belül, de a szórásból ezúttal Magyarország kimarad. Aki viszont szeretné elcsípni az énekest, annak nem kell messzire utaznia, szeptember 21-én ugyanis Bécsben fog fellépni.

 

A főleg dzsesszfeldolgozásairól ismert kanadai énekes a 2003-ban megjelent első albumával tört be a toplistákra, ahonnan azóta sem nagyon lehet kirobbantani. Legnagyobb sikereit a 2005-ös It's Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible cíművel aratta, 2009-es, Crazy Love lemeze 3 nap alatt az amerikai lista első helyén kezdett, és persze volt karácsonyi albuma is. A most megjelenő, Love című lemeze lesz a tizedik. 

Túl sok részlet nem ismert az ügyben, de az Instagramjára feltöltött sztorik alapján úgy tűnik, hogy Gigi Hadid szupermodell éppen Magyarországon van. Korán reggel osztott meg egy képet a Lánchídra néző szállodai szobájából és azt a szöveget írta mellé, hogy máris szerelmes lett a városba, pedig kevesebb, mint 24 órája van itt.

IMG 7794.PNG
Fotó: Instagram

stream img

November elején még nem mutatták be a legtöbb karácsonyi szezonra szánt reklámot, de Angliában már készült egy, amit az internet imád, de a tévében nem lehet majd látni.

Ezt az Iceland szupermarketnek készítették és egy rövid rajzfilmről van szó, ami nagyszerű érzékkel mutatja be az orángutánok helyzetét. Először az állat egy kislány szobájában okoz felfordulást, majd fordul a kocka és az állat meséli el, hogy azért van itt, mert emberek tolakodtak be az erdejébe, ahol a hatalmas gépeikkel mindent elpusztítanak.

A pálmaolaj kitermelés miatt 40 év alatt kétharmadával csökkent a borneói orángutánok száma, amik így a kihalás szélén állnak. A cég küzd a pálmaolaj használat ellen, terveik szerint 2018 végére már egy olyan termék sem lesz a polcaikon, amiben pálmaolaj található. Ennek részeként akarták felhívni a pálmaolaj termelés negatív hatásaira a figyelmet.

 

Azonban a reklámot tévében nem fogják adni Angliában, mert a testület, aminek minden reklámot engedélyezni kell, mielőtt adásba kerülhetnek,úgy döntött, hogy a reklám túlságosan sok politikai üzenetet tartalmaz, ezért megtiltották, hogy a csatornák leadhassák. Az Iceland így interneten osztotta meg a videót, illetve a tényt, hogy nem kapott engedélyt az igen hatásos filmjük, amit Emma Thompson narrál.