Júlia, Rita
13 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Földi Gábor

Fega

Pikachu, a detektív senkiből nem fog rajongót csinálni Pikachu, a detektív senkiből nem fog rajongót csinálni

A Pokémon-film csak a nosztalgiára épít, ezért szűz szemmel könnyű elveszi a forgatagában.

május 15. 05:47

Romantikus drámának álcázott Apple-reklám Romantikus drámának álcázott Apple-reklám

Hogyan legyen szerelmes két tini, ha a betegségük miatt soha nem érhetnek egymáshoz? Szívfájdítás kedves fiatalokkal és sok termékelhelyezéssel.

május 13. 05:09

Megmutatjuk a középszintű töriérettségi megoldásait Megmutatjuk a középszintű töriérettségi megoldásait

A középszintű történelem írásbeli vizsgát több tízezren írták meg ma délelőtt. A megoldásokat Repárszky Ildikó, a Fazekas Gimnázium vezető tanára ismertette élő adásunkban.

május 8. 19:56

Egy dél-karolinai állatkertben készült az alábbi videó, ahol a gorilláknak hatalmas esővel kellett szembenézniük. Láthatóan a hátuk közepére kívánták az egészet és pont úgy próbálták szárazon megúszni a helyzetet, ahogy az emberek is tették volna. De a videóban leginkább az arcukat érdemes figyelni, abból rengeteg mindent ki lehet olvasni.

 

A biztonságos közlekedésről kérdezett néhány gyereket a rendőrség. Mire kell fogyelni az autóban? És gyalogosként? Miért fontosak a szabályok? Ehhez hasonló kérdésre adják meg a pontos választ. 

 

A cuki videó azzal a kijózanító üzenettel zárul, hogy egy átlagos napon 70 ember veszíti életét közlekedési balesetben az EU tagállamaiban, ebből ketten Magyarországon halnak meg.

A Trónok harca színészeinek minden évad bemutatója előtt rengeteg interjút kell adniuk. A 8. évad kapcsán nyilván azt a kérdést kapták meg legtöbbször, hogy mit szóltak a lezáráshoz. Az alábbi összeállításban látszik, hogy többen voltak, akik nehezen tudták összeszedni a lelkesedést a válaszadáshoz.

 

Rögtön a videó elején Emilia Clarke láthatóan nem örült annak, ahogy véget ért a történet, de azért azt mondja, hogy ez a legjobb évad, a mellette álló Nathalie Emmanuel sem túl nagy meggyőződéssel mondja a mikrofonba, hogy ez a legjobb. Joe Dempsie arról beszél, hogy a hetedik évadban a karakterfejlődés helyett csak a történet volt a lényeg.

A videó 50. másodpercénél kérdezik meg Kit Haringtont arról, hogy egyetlen szóval jellemezze a finálét és annyit mond, hogy kiábrándító.

Miután a riporter sokkba kerül a választól hozzá teszi, hogy epikus. Valamelyik a kettő közül. Szóval így készüljön mindenki a sorozat utolsó epizódjára.