Móric
14 °C
17 °C

Földi Gábor

Fega

A YouTube is nagyon szeretne Oscart nyerni A YouTube is nagyon szeretne Oscart nyerni

A Netflix és az Amazon után ők is beszállnak a filmes versenybe, egy Susan Sarandon főszereplésével készült drámával.

szeptember 11. 05:22

Megteltek a mozik a rémisztő apáca miatt Megteltek a mozik a rémisztő apáca miatt

Az egész világot meghódította a Romániában játszódó horror.

szeptember 10. 15:37

Óceánjáróról ugrott a tengerbe egy német énekes Óceánjáróról ugrott a tengerbe egy német énekes

Daniel Küblböck a német Megasztárban futott be.

szeptember 10. 12:49

Múlt héten kedden egy férfi megpróbált bejutni Jamie Oliver londoni otthonára, ám nem volt szerencséje, mert épp otthon volt az egész család.

Erre a férfi megpróbált elmenekülni, de Oliver utána rohant, és sikerült elkapnia, a szomszédai segítségével pedig fel is tudta tartani a férfit, míg meg nem érkezett a rendőrség. 

Személyi sérülés nem történt, a férfit azóta is őrizetben tartja a rendőrség. 

(SkyNews)

40321165 467877583714667 123281650342690816 n
Fotó: Mozinet

Kevesebb, mint egy hónap és bemutatják a magyar mozikban az Oscar-díjas Nemes Jeles László második filmjét, a Napszálltát. Ennek örömére a készítők Facebookon mutatták be a film legújabb plakátját. 

A Jakab Juli főszereplésével készült filmet nagy várakozás előzi meg, világpremierje a velencei filmfesztiválon lesz, ahol az Arany Oroszlánért versenyezhet majd, de az is nagy megtiszteltetés, hogy ilyen erős mezőnybe beválogatták. Ezenkívül szerdán az is kiderült, hogy a Napszállta ott lesz a londoni filmfesztivál versenyprogramjában is.

 Szeptember 20-án érkezik a magyar mozikba a Johnny English újra lecsap. Ez egy kémfilm paródia Rowan Atkinson főszereplésével, amiből két részt korábban már bemutattak. Ebben a világ megmentését egy arra teljesen alkalmatlan ügynökre bízzák. Ezúttal hackertámadás leplezi le az összes aktív angol ügynököt, ezért a félnótás Johnny English az egyetlen, aki bevethető marad. Ahhoz, hogy sikerrel járjon, ki kell művelnie magát olyan modern technológiákból, mint például a VR, ami nem megy túl nagy sikerrel. Bár az előzetesből látszik, hogy tulajdonképpen semmi más sem. 

Korábban már mutattunk egy előzetest a filmből, most egy valamivel rövidebb kedvcsináló érkezett, eddig még nem látott jelenetekkel.

A filmben benne lesz még a Kvantum csendjéből ismerős Olga Kurylenko, továbbá Jake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy, Nick Owenford és Samantha Russell is.