Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Földi Gábor

Fega

Kiszabadult a börtönből a férfi, akinek az ügye miatt elindultak a hongkongi tüntetések Kiszabadult a börtönből a férfi, akinek az ügye miatt elindultak a hongkongi tüntetések

Chan Tong-kai pénzmosás miatt volt börtönben, de Tajvanon a barátnője meggyilkolása miatt körözik.

1 órája

Rátermett embernek tartja Borkait a szerb államfő Rátermett embernek tartja Borkait a szerb államfő

Több magyarországi ügyről is elmondta a véleményét Aleksandar Vucic.

3 órája

3200 forintot és egy mobiltelefont lopott egy négyfős társaság

Egy zöldséges üzletet raboltak ki, ahol megverték az éjjeliőrt is. A rendőröknek sikerült elfogni őket.

3 órája

A belga Gust’eaux étteremnek azzal sikerült bekerülnie a nemzetközi hírekbe, hogy egy teljesen új technológiával biztosítanak ingyen ivóvizet a vendégeiknek. Az új berendezésüknek köszönhetően képesek újrahasznosítani a wc-k és a mosogatók vizét. 

Állítólag a rendszer olyan jól működik, hogy a tisztított vizet utólag kell még ásványi anyagokkal dúsítani. A vizet kínálják a vendégeknek, de készítenek belőle jégkockát, illetve ebből a vízből főzik a kávét is. 

 

Ha szeretne hozzászólni a selejtező alakulásához vagy a közvetítésünkhöz, akkor kattintson az Index Sport Facebook-oldalára.

 

Mielőtt elkezdődne a meccs, szavazzon az Index Sport Facebook-oldalán, és mondja el nekünk: ki lesz az Eb-selejtező győztese? Mivel a döntetlen is a magyar csapat számára lenne bravúr, így ha úgy érzi, ez a végeredmény várható, akkor Dzsudzsák Balázsra kattintson.

 

 További érdekességekért is megéri követni az Index Sportot a Facebookon.