Endre, Elek
17 °C
30 °C

Földi Gábor

Fega

Gyakornok Kult

George Clooney biceg, de jól van George Clooney biceg, de jól van

Levideózták a színészt, miután megérkezett Rómába.

tegnap, 16:45

Drakula mindenütt legyőzte Dwayne Johnsont Drakula mindenütt legyőzte Dwayne Johnsont

Itthon és Amerikában is sokkal többen nézték a mozikban Hotel Transylvania harmadik részét, mint a Felhőkarcolót.

tegnap, 16:14

Az év legnézettebb műsora lett a vb-döntő Az év legnézettebb műsora lett a vb-döntő

Minden negyedik magyar tévénéző a francia-horvát meccset nézte.

tegnap, 15:01

mkkp
Fotó: Olvasónk, Máté

Új díszítést kapott az Andrássy út egyik, használaton kívüli újságos bódéja. Olvasónk, Máté osztotta meg a képeket Twitteren, amin látszik, hogy az egyik bódén több, képzeletbeli címlap jelent meg, amik egy alternatív 2022-ből származnak.

A Figyelő címlapján a "Legbefolyásosabb Soros-bérenc óvodásokat" gyűjtik össze, a Nők Lapja 2022 legszebb bajszait gyűjti össze, a Buci Maci pedig azt mutatja meg, hogy "Hogyan ismerd fel a migránsbácsikat".

Nem tudni, hogy az akció mögött ki áll, de ha tippelni kellene, akkor a Kétfarkú Kutya Pártra esne a választásunk, az egyik címlapon ugyanis Kotkodács szerepel, aki a kampányban lett ismert, mert ő ment be a köztévébe, ahol percekig kotkodácsolt, a műsorvezető legnagyobb örömére. 

 

Frissítés: Valóban az MKKP állt a címlapok mögött, ráadásul egy országos akcióról van szó és több vidéki városba is eljuttatják a fiktív címlapokat.

 

landscape-1531671678-doctor-who-series-11-trailer-jodie-whittake
Fotó: BBC

A Ki vagy doki? című BBC sorozat 11. évada történelmet ír, mert először fogja a kultikus karaktert egy női színész játszani. A foci-vb döntőjének szünetében a BBC leadta az első teasert az új évadhoz, amiben először látható Jodie Whittaker a szerepben. 

Az előzetes három másik új karaktert is bemutat: Bradley Walsh, Tosin Cole és Mandip Gill csatlakozik új karakterként a sorozathoz. 

 A 11. évad első része extra hosszú lesz, amit 9 darab 50 perces epizód követ, amit idén ősszel mutat be a BBC.

 

Július hetedikén nyílt meg a Nemzeti Galériában a Frida Kahlo kiállítás, ami iránt óriási az érdeklődés, már több, mint 10 ezer ember volt rá kíváncsi. Az Indexen is írtunk a tárlatról, ami nagyon jól foglalja keretbe az életművet. 

A nagy érdeklődésre reagál a galéria is, és július 16-tól kezdve a tárlat a szokásos nyitva tartáson felül hétfőn is megtekinthető lesz.

A festőnő születésének 111. évfordulóján megnyílt kiállítás, benne 26 festmény és 9 rajz, november elejéig látogatható.