Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Földi Gábor

Fega

Film készül az egyik legbotrányosabb szépségversenyről Film készül az egyik legbotrányosabb szépségversenyről

Keira Knightley főszereplésével megfilmesítik az 1970-es Miss World-öt, ahol semmi nem sült el jól.

tegnap, 13:48

Az On The Spot készítői szerint nem politikai okokból rúgta ki őket a köztévé Az On The Spot készítői szerint nem politikai okokból rúgta ki őket a köztévé

Egy interjúban meséltek arról mi történt velük május óta és arról is, hogy hol bukkanhatnak fel legközelebb.

tegnap, 05:10

Nicole Kidman még soha nem volt ilyen kemény Nicole Kidman még soha nem volt ilyen kemény

Új filmje előzetesében egy véres bosszúhadjáratra induló rendőrt alakít.

október 17. 17:15

Nem először fordul elő Donald Trump olyan dalt használt a kampányrendezvényén, amit nem lenne szabad. Korábban a Rolling Stones, az Aerosmith és a Beatles dalait is anélkül használták, hogy erre engedélyt kapott volna.

Most Omarr Baker, Prince hagyatékának egyik gondozója írta meg Twitteren, hogy a Trump-rendezvényen jóváhagyás nélkül csendült fel a Pruple Rain.

 

 A Fehár Ház hivatalosan annyit közölt, hogy továbbították a kérést a kampánycsapat felé, akiktől még nem érkezett válasz.

Los Angelesben koncertezett péntek este Drake, a közönségben pedig ott volt napjaink egyik legsikeresebb énekesnője,  Adele is. Erről egy nagyon kedves Twitter-üzenetben számolt be:

Champagne Papi elképesztő volt ma este! Tutira a legjobb előadás, amit láttam, ott a helye a kedvenc koncertjeim között. Óriási szerelem.

 

Erre Drake aztán Instagramon reagált:

Eljött a koncertre ez a nő, akit imádok. Hála az istennek, hogy senki nem szólt nekem erről, mert biztosan MEGBORÍTOTT volna."

Drake egymás után 7 koncertet fog adni Los Angelesben, a Migos-szal közösen. Ő jelenleg a legnagyobb sztár az Egyesült Államokban. 42 hét telt el az idei évből és mindössze 13 olyan hét volt, amikor nem az ő dala vezette a Billboard slágerlistáját.

Anthony Mancinelliről készített portét a New York Times, amiben bemutatják a 107 éves fodrászt, aki már hosszú évtizedek óta dolgozik a New Yorktól egy órányira található szalonjában. 

Megkérdezték arról, hogy mi a titka, azt mondta, hogy nem iszik és nem dohányzik, de az étkezésére nem figyel különösebben, mint mondja mindig is sok tésztát evett, de soha nem hízott tőle különösebben. Valószínűleg mindezt a géneknek köszönheti, ugyanis még mindig elég sok haja van és szemüvegre sem volt soha szüksége. 

Mancinelli Nápolyban született, 8 évesen került az Egyesült Államokba és 12 éves korától, tehát 1923 óta dolgozik fodrászkénta középiskolát sem fejezte be.