Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Földi Gábor

Fega

Gyakornok Kult

Charlize Theron dobja piacra a marihuánát Charlize Theron dobja piacra a marihuánát

A Gringo című filmben senki sem ért ahhoz, amit csinál. Magyar nyelvű előzetes az Indexen.

január 18. 13:09

Fidesz-közeli üzletembereknél költött a közmédia 2017-ben Fidesz-közeli üzletembereknél költött a közmédia 2017-ben

A legnagyobb nyertesek között Kálomista Gábor, Győri Tibor és Bayer Zsolt is ott van.

január 17. 17:10

Tavaly el akarták távolítani, idén levélben köszönti a miniszterelnök Tavaly el akarták távolítani, idén levélben köszönti a miniszterelnök

Jordán Tamás 75 éves lett, ami mellett Orbán Viktor sem mehetett el szó nélkül.

január 17. 16:09

A nagysikerű Honest Trailers sorozat legújabb epizódjában a tavalyi év egyik legnagyobb filmsikere került terítékre, a Stephen King regényéből készült Az.

 

A videó elismeri a filmnek, hogy Pennywise tényleg roppant félelmetesre sikerült, viszont a gyerekeket elég egyforma módon igyekszik legyőzni, ráadásul az sem derül ki, hogy most a bohócnak meg kell ennie a gyerekeket vagy elég neki a félelmük. De még így is, soha rosszabb Stephen King adaptációt.

Korábban beszámoltunk róla, hogymegvolt Donald Trump amerikai elnök orvosi vizsgálata. A Ronny Jackson által közölt adatok azonban sokakban kételkedést váltottak ki. 

A Fehér Ház hivatalos orvosa azt mondta, hogy az elnök 190 centi és 108 kiló, vagyis épphogy túlsúlyosnak számít. Ránézésre mindenképp többnek tűnik, pláne azok után, hogy alig végez testmozgást és előszeretettel fogyaszt gyorséttermi vagy zsíros ételeket.

 

James Gunn, A galaxis őrzői filmek rendezője azt írta ki Twitterre, hogy 100 ezer dollárral támogatja Donald Trump kedvenc jótékonysági alapítványát, ha rááll egy ellenőrzött mérlegre egy független orvos előtt.

 

Gunnt rögtön meg is támadták, hogy a testsúlya miatt szégyeníti meg az elnököt. Erre a rendező azt reagálta, hogy szó sincs erről. A lényeg azon van, hogy mióta az elnök elfoglalta hivatalát, folyamatosan kitalált információkat oszt meg tényként.

 

(HuffPo)

Mióta az 1980-as moszkvai olimpián az adidas öltöztette az orosz csapat tagjait, szép kultusza lett a márkának az országban. Ez lett a jelképe annak, hogy az ország beengedi a hátsó ajtón a hanyatló kapitalizmus termékeit. Ez a mai napig nem kopott ki, miután pedig Gosha Rubchinkiy legújabb kollekciójában is utal erre a kultuszra, az egyik modell úgy döntött, hogy még jobban fel kell dobni a megjelenését.