Gábor Zoltán

Hamarosan kiderül, miben sántikál a Google Hamarosan kiderül, miben sántikál a Google

Októberben lerántják a leplet az új termékeikről.

40 perce

Egyre biztosabb, hogy 200 megapixeles kamerával jön a Galaxy S23 Ultra Egyre biztosabb, hogy 200 megapixeles kamerával jön a Galaxy S23 Ultra

Napról napra több a kiszivárgott részlet a Samsung még be nem jelentett csúcskategóriás mobilja körül.

tegnap, 08:13

Hajszál híján tökéletes! Leteszteltük az iPhone 14 Prót Hajszál híján tökéletes! Leteszteltük az iPhone 14 Prót

Kívül-belül megnéztük, mit tud a legújabb iPhone.

szeptember 24. 17:34

Mindent felzabált.

Váratlan fordulat következett be az egyesült államokbeli Connecticutban élő kétéves Cyrus születésnapi buliján, miközben ugyanis a háttérben épp a Dzsungel könyvének egyik ikonikus zenéje szólt, a valódi Balu is megjelent, és mindent tönkretett. 

A szülők a gyereket azonnal biztonságos helyre szállították, a muffinokat azonban már nem tudták megmenteni, azokat egytől-egyig megette az éhes feketemedve.

 

A műsor idejére a távkapcsolat mellett döntöttek, és az sem biztos, hogy vállalnak közös gyermeket.

Herceg Erika nevével még ez év májusában ismerkedhetett meg a nagyérdemű, miután egy sajtótájékoztató keretében az RTL bejelentette , hogy az X-Faktor 11. évadában Csobot Adél megüresedett helyére a kárpátaljai énekesnő ül majd be.

Szeptember első hetén kezdetet is vette a tehetségkutató legújabb évada, minek okán a Hot! magazin készített interjút az újdonsült mentorral: kiderült, már hosszú ideje boldog párkapcsolatban él, a műsor idejére pedig a távkapcsolat mellett döntöttek. 

Örült, hogy hívtak, mert tudja, milyen fontos számomra, hogy dolgozzak. Én utazgatok hozzá, mert nagyon elfoglalt, aztán jövök a mentoráltjaimhoz és csak rájuk fogok koncentrálni. A párommal egy ideig távkapcsolatban leszünk. Ez csak erősítheti a szerelmünket. Nem félek, mert ha valaminek szét kell mennie, szétmegy anélkül is

– válaszolta Herceg arra a kérdésre, hogy párja könnyen elengedte-e a műsorba. Később az anyaság és a gyerekvállalás kérdése is felmerült, melyekről a következőképp az énekesnő: 

Jelen pillanatban nem foglalkoztat az anyaság, és ez lehet, hogy így is marad. Tudom, hogy 34 évesen kevés az időm, de ha a Jóisten megadja, örülni fogok. Ő lenne a legszerencsésebb gyerek a világon, mert sok szeretet tudok adni. Ugyanakakkor félek tőle, mert tudom, hogy akkor már csak a gyermekem létezne számomra, mindig ő lenne az első

– fejezte be.

Rendkívül kivételes eset lenne, ha összejönnének, a modell ugyanis már két évvel túllépte a 25-ös határt.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, nemrégiben ismét lecsapott a Leonardo DiCaprio és a 25-ös csapdája, a színész ugyanis látszólag továbbra sem hajlandó olyannal együtt járni, aki 25 évnél idősebb, így legutóbbi modell barátnőjével, Camila Morronéval való szakítása mögött is ez állhat.

A legfrissebb pletykák azonban úgy néz ki, cáfolják ezt a feltételezést, DiCaprio újdonsült barátnője ugyanis nem más, mint a 27 éves modell, Gigi Hadid lehet. A páros a People magazin egyik forrása szerint még csak most ismerkedik, Leo azonban egyértelműen kivetette már hálóját a nála kereken húsz évvel fiatalabb szépségre.