Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Hanula Zsolt

Olvasatlan emailek száma5769

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)185,73

A marketing történetének leghülyébb akciója: bónusz repülőjegy a porszívó mellé A marketing történetének leghülyébb akciója: bónusz repülőjegy a porszívó mellé

Az ajándék hatszor annyiba került, mint maga a termék. 300 ezren jelentkeztek érte, bele is pusztult a cég, ami korábban a porszívók királya volt.

augusztus 16. 04:58

Miért nincs a hotelekben fogkrém a fürdőszobában? Miért nincs a hotelekben fogkrém a fürdőszobában?

Sampon, tusfürdő, testápoló, hajkondicionáló meg egy csomó egyéb piperecucc bezzeg van. Miért pont a szájhigiéniára tesznek magasról?

augusztus 9. 05:13

Az antik márványszobrok eredetileg színesek voltak Az antik márványszobrok eredetileg színesek voltak

Aztán jöttek az évszázadok viszontagságai, a reneszánsz, és egy német fickó, aki megmondta a tutit arról, mi a szép és esztétikus.

augusztus 7. 04:56

A szürreális meccs Ausztráliában zajlott le, a cápa egy hétkopoltyús tehéncápa volt, aminek, lássuk be, elképesztően menő neve van, annak ellenére, hogy valójában nincs is hét kopoltyúja, csak hét kopoltyúnyílása, amiből a cápáknak általában öt van. A pitbull egy sima pitbull volt, kopoltyú nélkül. A kutya gazdája, bizonyos James White éppen horgászott, és ki is fogott egy 180 centis cápát, mert hát, mint mondtam, Ausztráliában vagyunk, és arrafelé szemrebbenés nélkül ilyesmik tudnak történni, ha az ember horgászik. Miközben próbálta a horgot kiszedni a cápa szájából, az addig vergődött, míg belemélyesztette a fogait White bokájába. Na erre érkezett a felmentő sereg, Darby, a pitbull, a maga 45 kilójával, és addig harapta a cápát, míg az elengedte a gazdit, visszaküzdötte magát a vízbe.

Az orvosok szerint a kutya ezzel konkrétan megmentette a gazdája lábát, mert megelőzte az artériája súlyosabb sérülését.

(via)

Maru-Flattened-Under-Door.gif?w=640

Maru és Hana két japán macskaceleb, mármint a szó legnemesebb értelmében, szimplán arról híresek, hogy híresek, Instagramon például 266 ezren követik őket, ami jól mutatja, milyen csodálatos világban élünk / mennyire itt az ideje az Apokalipszisnek (a nem kívánt rész törlendő). Akárhogy is, a gazdájuk most arra volt kíváncsi, milyen kis résen hajlandók átpréselni a testüket csak azért, mert kíváncsiak, mi van a túloldalon. Annyit mondok, az igazi móka 10 centinél kezdődik.

Ellie Pell 27 éves amerikai ultramaratonista a minap megnyerte a Green Lakes Endurance Run 50K nevű versenyt a New York állambeli Fayetteville-ben, ez egy 50 kilométeres táv szó szerint árkon-bokron és hegyen-völgyön át. A győztes idő 3 óra 58 perc volt, a végén még hajrázni is volt ereje, a végét 7 perc alatti mérföldekkel húzta meg, ami nagyjából négy és fél perces kilométereket jelent, tessék csak megpróbálni tetszőleges futópályán, hát nem az a tempó, amit az ember egy normál maraton utáni bónusz 8 kilométeren még vidáman lekocog, pláne terepen.

marathon.png

Na de a lényeg: Pell bő 8 percet vert a legjobb férfi indulóra, Richard Ellsworthre – vagyis majdnem két kilométerre volt még a céltól, amikor Pell beért. És nagyjából ekkor derült ki, hogy a szervezők nem számoltak női győztessel: két trófea készült, egy a verseny nyertesének (aki nyilván férfi lesz), és egy a legjobb női versenyzőnek. Pell felajánlotta, hogy ragasszák le a női trófeán a „1st place female” szövegből a „fe” részt, és adják oda Ellsworthnek, de a szervezők ragaszkodtak hozzá, hogy vigye csak haza mind a két díjat, a férfi győztesnek majd utólag csináltatnak egy harmadikat.

(via Runners World)