Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76

Egy spanyol királynő miatt változtak meg a sakk szabályai Egy spanyol királynő miatt változtak meg a sakk szabályai

Az 1400-as évek végéig a királynő az egyik leggyengébb bábu volt, aztán jött Kasztíliai Izabella.

tegnap, 05:19

Nem vénnek való játék Nem vénnek való játék

A Fortnite pár hónap alatt lett az internet első számú kedvenc videojátéka. Megérdemelten, mert minden elemében tökéletes. Mármint tökéletesen lopkodták össze más játékokból.

március 22. 17:01

Pornóoldalakra menekülnek a YouTube-ról a fegyveres videók

A Google elkezdte törölni a fegyverrajongók videóit, akik új otthont találtak.

március 22. 10:16

Ha esetleg nem tudott volna nyugodtan aludni a válasz nélkül, a Times of Israel egy híres ortodox rabbira hivatkozva azt írja, a klónozás során elvész az állati identitás, így a hús kósernek minősül a zsidó étkezési előírások szempontjából. Sőt, a hús jellegét is elveszíti, így a szabályozása még lazább lesz, például lehet hozzá tejterméket fogyasztani.

(Valójában a poszttal konteóhívő olvasóink kedvében szerettünk volna járni, ezért van benne egyszerre génmanipuláció és zsidók. Nagyon szívesen!)

Jeff Bezos Amazon-vezér, aki egy ideje a világ leggazdagabb emberének számít a cége részvényeinek szárnyalása folytán, szóval ez a jóravaló fickó a MARS robotikai konferenciáról jelentkezett be Palm Springsből ezzel a fotóval:

Igen, jól látja, a négylábú robot mellette a Boston Dynamics robotkutyája, ami pár hete azzal lett az internet kedvence, hogy tök ügyesen tud ajtót nyitni, és a frászt hozni mindenkire, aki a Black Mirror legutóbbi évadából látta azt a részt.

Hogy Bezos csak vicceskedik azzal, hogy ez az új házikedvence, vagy tényleg vett/kapott egyet, egyelőre nem tudni.

(via)

NOTHINGTO-HIDE-796x417.png

Az úriember a képen Jelle de Graaf, a holland Kalózpárt vezetője, akinek a pucér fotói láthatók mostanában Amszterdam-szerte. Arról ne nyissunk vitát, hogy ez esztétikusabb-e, mint nálunk a minden sarki óriásplakáton feltűnő Soros György, főleg, hogy itt de Graaf önszántából került a plakátokra: azt üzeni a meztelenségével - és a biztonság kedvéért a kezében tartott papírlapon is -, hogy nincs semmi takargatnivalója. Van a poszterből rajzfilm-padlizsán nélküli verzió is, ha kíváncsiak rá, erre tessék.

És ha most elképzelt bárkit a magyar politikai mezőnyből hasonló plakátokon, hát, izé, szóval a következményekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Későn szóltunk, mi? Bocs.

(via)