Iván
9 °C
22 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma5769

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)185,73

Az idiótát játszó zseni legyőzi a háttérhatalmat Az idiótát játszó zseni legyőzi a háttérhatalmat

Bemutatjuk minden összeesküvés-elméletek öregapját, amivel az amerikai alt-right legsúlyosabb arcai megmagyarázzák a világot, és a Trump elnöksége körüli fura dolgokat. Mindenki fedezékbe, közeleg a Vihar.

június 22. 07:31

Már 120 politikust öltek meg Mexikóban a választási kampányban Már 120 politikust öltek meg Mexikóban a választási kampányban

És a szavazásig még mindig van másfél hét.

június 21. 21:14

10 ezer embert rúgnak ki a T-Systemstől

Az elbocsátások nagy része a német anyacéget érinti. A 230 nemzetközi fiókcéget 20-ba szervezik össze.

június 21. 18:48

Thaiföldön videózták le, hát, épületes látvány, az tuti:

Amerikában éppen teljes fordulatszámon pörög a balhé a szüleiktől elszakított menekült gyerekek kapcsán, a sztori röviden annyi, hogy Trump betiltotta, hogy szétszedjék a családokat, ami miatt a rajongói ünneplik, pedig hát az egész családszétszakításos szabályt is ő hozta. A first lady, Melania Trump most a kedélyeket csillapítandó, elment a mexikói határ közelébe meglátogatni a menekült gyerekeket, de ezt sem sikerült tökéletesen megnyugtatóan.

Az elnök felesége ugyanis egy árban dicséretesen visszafogott (39 dolláros), de eléggé félreérthető feliratú kabátban ment a gyerekek közé, az volt a hátára írva: "I really don't care. Do U?", vagyis "Engem aztán tényleg nem érdekel, hát téged?". A Fehér Ház szóvivője igyekezett leszögezni, hogy ebben semmi rejtett üzenet nem volt, a CNN viszont emlékeztet arra, hogy a volt szupermodell Melania különösen odafigyel az öltözködésére, és egy sor külföldi protokoll-látogatásán aratott nagy sikert a vendéglátói kultúrája felé finom tiszteletadást mutató ruházatával, például a Távol-Keleten, Franciaországban, Olaszországban vagy Szaúd-Arábiában. Elég életszerűtlen, hogy ezek után felkapjon egy olyan kabátot egy ilyen fontos médiaeseményre, és el sem olvassa, mi van rá írva. Igaz, az ellenoldali olvasat - miszerint ez direkt beszólás volt - legalább ennyire értelmetlen.

Hát ilyen dolgokon pörögnek az amerikaiak mostanában ahelyett hogy azt figyelnék, hogy lökik a szakadék szélére az argentinokat a horvátok.

Pedig az első két helyre a legfanatikusabb rajongótáborral bíró Battlestar Galactica - Dr. Who párost hozták ki, de mindhiába, ezerrel megy megy a hőzöngés azon, hogy mi hányadik, és ezt ugyan hogy képzelik, hogy előzheti meg ez a Star Trek azt a Star Treket, és különben is, nem értenek hozzá, egyáltalán nem tisztelettel, egy volt olvasó.

Mindenesetre idetesszük a top10-et, a többiért erre tessék.

  1. Battlestar Galactica
  2. Dr. Who
  3. X-Akták
  4. Star Trek: Next Generation
  5. Star Trek
  6. Lost
  7. Westworld
  8. Stranger Things
  9. Black Mirror
  10. The Expanse