Jenő
-3 °C
6 °C

Hegyeshalmi Richárd

Tyler

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻┌П┐(►˛◄’!)

ー═┻┳︻▄ξ(✿ ❛‿❛)ξ▄︻┻┳═一(۶ૈ ᵒ̌ Дᵒ̌)۶ૈ=͟͟͞͞ ⌨

Sóhajtson, aztán köpjön a telefon mellé Sóhajtson, aztán köpjön a telefon mellé

Az IBM Research svájci főhadiszállásán ízelítőt kaptunk az orvostudomány jövőjéből. Online diagnózis, házi tüdőbeteg-gondozó, és mesterséges intelligenciával vizsgált ráksejtek.

november 16. 17:57

A Sony nyílt forráskódú emulátort használ a saját PlayStation mikrokonzoljához A Sony nyílt forráskódú emulátort használ a saját PlayStation mikrokonzoljához

Pedig évtizedeken át harcoltak az emuláció ellen.

november 10. 22:54

Az Apple elismerte, hogy hibás lehet az iPhone X képernyője Az Apple elismerte, hogy hibás lehet az iPhone X képernyője

És 13 hüvelykes MacBookok sem hibátlanok.

november 10. 21:48

A torontói Ekow Nimako elég komolyan veszi a legózást. Gyerekkora óta imádja a képregényeket, a rajzfilmeket, a sci-fit és a fantasyt – és persze az építőkockákat is. Nimako legóból készült alkotásai egyszerre idézik meg H. R. Gigert és a kubizmust, illetve a cyberpunkot és az ősi kultúrákat. Afro-futurizmus – definiál a Vice; fúbazmeg – rebegi az esztétikai zsargonban járatlan műélvező. Nézze, és sírjon:

04
02
05
03
01

(VICE | Ekow Nimako)

Mit keresnének, a maguk módján ünneplik a Halloweent. A Zombie Walkot minden évben megrendezik Brazília második legnagyobb városában, és az idei sem kivétel. Hát ez az oka, hogy nem kerek seggű nők, kongások, koktélárusok és amatőr focisták uralják a világ egyik legszebb strandját, hanem élőhalottaknak maszkírozott brazilok végeznek helyváltoztató mozgást.

 

(AFP Twitter)

Borneói orangutánkölyök született egy párizsi állatkertben, 2005 óta először. A botanikus kert állatkertjében élő Theodora egy hete, október 17-én szülte meg kicsinyét. Theodora harmadszor lett anya, a nőstény kölyök apja, Banggi első alkalommal lett apa. A Java névre keresztelt kicsit szerdán mutatták be az újságíróknak.

„A kölyök jól van, jól szopik. Szerencsések vagyunk, mert a gondozóknak sikerült szoros kapcsolatot kialakítani az anyával, aki maga ment oda hozzájuk, hogy bemutassa csemetéjét”– mondta Dylan Duby, az intézmény állatorvosa.

A borneói orangután a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) vörös listáján a súlyosan veszélyeztetett fajok között szerepel. Kiugrógan magas a populáció kihalásának esélye a természetes élőhelyeinek pusztulása, illetve a vadászat miatt.

Az állatkert azt tervezi, hogy Theodora fogja felnevelni kölykét, ám később Javát egy másik állatkertbe fogják áthelyezni, de ez még tíz évig is eltarthat.

(MTI)