Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Videojátékhoz lesz hasonló az autózás Videojátékhoz lesz hasonló az autózás

Óriási kijelzőn nézhetünk bele az otthoni hűtőbe, és hangvezérlés is lesz a jövő autójában. A CES-en néztük meg a sofőröknek készülő csúcstechnikát.

január 20. 09:30

Tetszhalott Donyeck a háború árnyékában Tetszhalott Donyeck a háború árnyékában

Egykor Ukrajna leggazdagabb városa volt, most az oroszbarát szakadárok központja. Meg is látszik rajta.

január 14. 01:20

8 kütyü, amit azonnal hazavittünk volna a CES-ről 8 kütyü, amit azonnal hazavittünk volna a CES-ről

Szelfiző kutyákat, kutyaméretű mozgó projektort, okos pálinkafőzőt és biciklis laptopállványt láttunk a világ legnagyobb kütyükiállításán.

január 13. 21:00

lkélk

A norvég vasúttársaságnál néha élőben közvetítik az utakat a mozdonyból. Pláne, amikor ilyen lenyűgözően békés tájakon haladnak keresztül. A felvételeket bármikor vissza lehet nézni Youtube-on, úgyhogy, ha nincs jobb dolguk: 

VrChat-seizure

Remélem, nem végzem Német Tamás videós sorozatában ezután a cím után, de én tényleg kikerekedett szemekkel néztem végig ezt a videót.

A VR-chat egyik résztvevője, egy piros robot, hirtelen összeesett a csetszobában (mármint: a virtuális avatar esett össze, követve a gazdája mozgását), miután az esetet bemutató Kotaku szerint a játékosnak rohama támadt játék közben. A Drunkenunicyclis néven csetelő férfi mozgáskövető szenzorokat is viselt a VR-sisakhoz, az avatarja így pontosan utánozta a mozgását, miközben a földön fekve rángatózott és levegőért kapkodott.

A szoba többi szereplője: a villogó kislány, a pokemonok, a csontváz, a meztelenül táncoló férfi, a törpe és a többiek köréje gyűltek, és próbálták kitalálni, mi lehet a baja. És ha baja van, mihez kezdhetnének vele, azon kívül, hogy végignézik, hogy talán meg is hal előttük.

Tényleg, teljesen szürreális ez az egész. Esküszöm, ha ez egy Black Mirror-epizód lenne, már adnám is rá a 10 pontos értékelést.

Szerencsére a roham nem tartott sokáig és a játékos felkelt. A videó többi részében pedig azt hallhatják, ahogy az egész közösség a játékos körül állva próbál tanácsokat adni neki, hogy vegye le a sisakot, és pihenjen egy kicsit.

Olyan, mintha egy jégből készült kürtős kalácsban mászna ez a két sziklamászó, akik egy ötven méter mély gleccseralagútban haladnak felfelé. A képződményt, amiben turistaútvonalat is kialakítottak a fizetős mászóknak, az olvadó víz formálta ilyen alakúra a Mont Blanc szomszédságában.