Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Hernádi Levente

lvnte

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

A Karib-tenger kalózai valójában Madagaszkár mellett laktak A Karib-tenger kalózai valójában Madagaszkár mellett laktak

Ezer kalóz élt összezsúfolva egy pici szigeten. A sziget kalóztemetője a mai napig látogatható.

2018. december 28. 05:17

Kezünkben a Föld - az év legjobb természetfotói Kezünkben a Föld - az év legjobb természetfotói

Az év természetfotósa pályázat legjobb képei látványos lenyomatát adják a minket körülvevő természet sokszínűségének, de a varázslatos látvány egyre komolyabb figyelmeztetést is hordoz.

2018. november 6. 18:33

Nem a szokásos címlapfotót hozták össze a fegyvertartás körüli vitáról szóló, most induló sorozatukhoz a Time magazin szerkesztői. 

45068299 1981202948594940 6887128579105095680 n

A fotó szó szerint rá sem fért a címlapra, de ez még nem minden. Tartozik hozzá egy külön oldal, ahol az egész kép megelevenedik: minden szereplő gesztikulál, és kiderül, hogy nem csak statisztákat tereltek össze egy hatalmas fotóhoz. Minden szereplő egy-egy külön megszólaló az újságból, mindenki egy személyes történeten keresztül érvel pro-kontra a fegyvertartásról. Az újság pusztán a közös asztal a vitához. Szép.

Markolhattok belőlük néhány kedvenc helyünkön (ingyenes)! Ha mellénk álltok, és hordjátok a kitűzőinket, mi nagyon fogunk örülni neki, mert

Minket támogattok vele.

Ezeken a helyeken keressétek (Budapesten), igyekszünk pótolni, ha elfogynak: Kisüzem, Nappali, Görzenál, Béla Bar Budapest, Láng Téka, MrSale Café, Nos a Hely.

ps.: küldjetek nekünk #nincsmasik fotókat Instagramon, mi meg tovább osztunk titeket!

Egy emberként borult le csütörtök délelőtt a szerkesztőségünk a technikai kísérletezés oltára előtt. Lázár János forgatható, 360 fokos panorámavideó formátumban tette közzé a Facebookon a hódmezővásárhelyi fogadóóráját a hivatalos oldalán.

Ez elég menő! De, nem lennék meglepve, ha a felvétel hamarosan elérhetetlenné válna. Amíg elérhető, itt meg is nézhetik:

 

 A videóban a közelről forgatott jelenetek miatt másodpercenként furcsább és furcsább torzításokat fedezhet fel, ha forgatni kezdi a kamerát. Ez nem feltétlenül Lázár János vagy a videósának a hibája, hanem egy technikai sajátosság, a szűk tárgytávolságok és a monitor lapos volta miatt lekorlátozott képernyő vizuális együttállása. VR-sisakkal valószínűleg más lenne az élmény, de akkor nem találkozna ilyen jelenetekkel:

Screenshot at Sep 13 11-20-13.png
Screenshot at Sep 13 11-21-18.png

meg ilyenekkel:

lazar.PNG
lazar4 (1).png