Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

A Balaton állandó, csak mi öregszünk A Balaton állandó, csak mi öregszünk

A Fortepan archívumában kétezernél is több régi fotót találni a Balatonról. Akkor és most képek a tó körül.

augusztus 11. 19:23

Csak nehogy csirkés fiúként ismerjen meg a világ Csak nehogy csirkés fiúként ismerjen meg a világ

Szalai Dániel 168 különlegesen fehér üzemi csirkéről készített portrékat, hogy megmutassa: nincs köztük két egyforma.

augusztus 7. 12:27

Végig kellett néznem, ahogyan megölik a gyerekemet Végig kellett néznem, ahogyan megölik a gyerekemet

A mianmari Tula Toliból elmenekült rohingják beszéltek a tömegmészárlásról. Most sincsenek biztonságban a Washington DC nagyságú menekülttáborban.

július 18. 20:16

Majd elballagott, mint egy komótos óriás, akit nem nyűgözött le az előtte felvonuló minikatona és a minihelikopter. Hangosan felkacagtam ennél a fotónál ma reggel. Csodálatos dolog a tárgytávolság és a teleobjektív a hírfotózásban, mert ilyen vicces is lehet a végeredmény. Donald Trump augusztus 13-án megtekintette az amerikai hadsereg bemutatóját a New York-i Fort Drum támaszponton.

New Jersey-ben, a saját golfpályáján fogadta a róla elnevezett motoros társaság tagjait Donald Trump egy közös fotózásra. A Bikers for Trump az elnökválasztási kampány óta kíséri Trumpot, tagjai főleg veteránok, leszerelt katonák - közülük is már csak azok, akik elnézték neki, hogy a kereskedelmi vámok bevezetésének tervére a Harley Davidson például elköltözik Amerikából

A Bikers for Trump nem csak motorozással foglalkozik: rendszeres résztvevői a Trump-párti tüntetéseknek, de a Trump-ellenes megmozdulásokon is fel szoktak vonulni demonstrálni. Nehéz nem párhuzamot vonni Trump motorosai és Putyin farkasai között.

Ami nagyobbnak tűnik, mint a medence, amiben fürdenek. Kínában van ilyen, a világ legnagyobb épületében, ami egyszerre kisváros, bevásárlóközpont, strand, több hotel és sportpályák gigakomplexuma. Majd pont az óriáskivetítő lenne kicsi egy ilyen helyen.