Klaudia
-4 °C
2 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Most, hogy nyakunkon a Facebook legnagyobb adatlopási botránya, nézzen körül a saját fiókjában is Most, hogy nyakunkon a Facebook legnagyobb adatlopási botránya, nézzen körül a saját fiókjában is

Csináljon egy tavaszi nagytakarítást a facebookos alkalmazásai között. Megmutatjuk, hogyan kell.

7 órája

Bőröndben cipeli a gyerekét egy apa az ostrom alá vett Kelet-Gútában Bőröndben cipeli a gyerekét egy apa az ostrom alá vett Kelet-Gútában

Ha egy képben kéne összefoglalni, mit jelent menekülni, ez lenne az.

tegnap, 12:38

Fejbe lőtte a 13 éves nővérét egy 9 éves fiú egy játékkonzol miatt Fejbe lőtte a 13 éves nővérét egy 9 éves fiú egy játékkonzol miatt

Amerikában is példa nélküli az eset.

tegnap, 09:50

"Bármikor vehetünk egy másikat Ebay-en, és itt lesz már keddre." - nyilatkozta a virginiai Tudományos Múzeum igazgatója a lopásról. Nagyjából 1500 dollárt ért az a teniszlabda-nagyságú vas-nikkel meterorit, amit még (valamikor) az elmúlt héten lopott el valaki(k) a múzeumból.

A rendőrség, azért, keresi a tettes(eke)t.

saxs97llhuetaz1fjhem

xdf

Minden mesterséges intelligencia csak annyit tud, amennyit tanítunk neki. Egy gépi képfelismeréssel kísérletező művész három dolgot mutatott meg a képalkotó AI-nak: a virágokat, a hullámokat és a tüzet. Aztán, egy webkamerával kísérletezve arra volt kíváncsi, hogyan értelmezi a gép a látottakat, ha azoknak semmi közük a fent említett három fogalomhoz.

A gépnek ilyenkor az a feladata, megpróbálja a saját ismeretei alapján rekonstruálni a látottakat, ebben az esetben tehát hullámokkal, tűzzel és virágokkal leutánozni, ahogy kábeleket rakosgat a gazdája az asztalon, vagy törölközőt hajtogat.

Az eredmény: lenyűgöző.

lkjh

A nap internetes szenzációja a 87 éves Concha Garcia Zaera, aki pont olyan képeket rajzol, mint amik minden nagymamánál lógnak a falon kifakulva. Ő viszont, Microsoft Paintben alkot, ahol pixeleként rajzol meg minden egyes formát. Azokból a képeslapokból merít inspirációt, amiket a férje küldött neki egykoron.

Március 9-én még csak háromszáz követője volt, de hamar felkapta az internet. Ma már 108 ezren csodálják a képeit csak az Instagrammon.

Mi ez, ha nem művészet!?

grandmother-microsoft-paint-art-concha-garcia-zaera-spain-14