Eszter, Eliza
15 °C
28 °C

Hudák Hajnal

újságíró Politika

2017 legzseniálisabb police.hu-s képei 2017 legzseniálisabb police.hu-s képei

Hol húzódik a határ az absztrakt és a valóságos, a művészet és a rendészet között? Hát a rendőrségi helyszínelős képeken, amiknek idén is a legjobbjaiból válogattunk. Nagykép.

2017. december 31. 20:11

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

2017. július 20. 20:22

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

2017. február 8. 09:42

Jó hírről számolt be a Duna-Ipoly Nemzeti Park a Facebookján (illetve ők osztották meg Árvay Márton bejegyzését): megkerült Örs, a jeladós kígyászölyv, akivel két hónapja megszakadt a kapcsolat, és utoljára a szír-izraeli-libanoni hármashatár közeléből kaptak róla GPS-adatokat.

 

Többhetes várakozás után már minimális esélyt láttak rá, hogy előkerül, hiszen a libanoni orvvadászok több mint kétmillió vonuló madarat lőnek le évente. 

örs
Fotó: Árvay Márton

A tegnapi rutinellenőrzés során viszont friss koordinátákat láttak róla, Örs az elmúlt két hónapot Szíriában töltötte, és pár napja útnak indult, folytatja tavaszi vándorlását. A török határt átlépve pedig újra térerő közelébe került. 

Örs útvonala itt követhető nyomon.

A Deák téren gyülekeztek az Újpest-szurkolók szerda délután, az Újpest - Puskás Akadémia Magyar Kupa döntője előtt, nem kis feltűnést keltve.

Kollégánk, Dávid ezt a fotót küldte a helyszínről:

Ezt pedig olvasónk küldte be nekünk Instagramon a másik oldalról fotózva: 

 

A mérkőzést szerda este nyolctól tartják a Groupama Arénában.  Az Újpest FC a jubileumi 10., míg a Puskás Akadémia FC a történelmi első diadalára készül - írja róla az MTI.  A felfordulás miatt egy darabig nem érintette a Deák teret a 9-es, a 105-ös és a 16-os busz sem.  

A debreceni rendőrök megtudták, hogy a városban két férfi új pszichoaktív anyagot árul, majd május 22-én otthonaikban el is fogták a férfiakat - írja a Police.hu. A 32 éves Cz. Miklósnál és a 30 éves B. Zsoltnál a házkutatáson kábítószergyanús zöld növényi származékot és készpénzt is lefoglaltak. A két férfi helyi iskolák közelében is árulta a kábítószert. A rendőrök azt írták, a férfiak gondosan odafigyeltek a dizájnerdrog elrejtésére, az egyik lakásban ebben az ártatlannak tűnő plüsspingvinben találták meg: 

pluss
Fotó: Police.hu