Emánuel
3 °C
13 °C

Hudák Hajnal

Képek, amik olyan rondák, hogy már szépek -  2018-as rendőrségi fotók Képek, amik olyan rondák, hogy már szépek - 2018-as rendőrségi fotók

Idén is alig vártuk szokásos, éves Police.hu-s fotóválogatás eljövetelének idejét, hiszen nem tudjuk őket soha megunni.

2018. december 31. 20:05

Barkácsország barkácsdivatja: ez volt az Ez a divat Barkácsország barkácsdivatja: ez volt az Ez a divat

Az ország egykor egyetlen divatmagazinja 1949-től 1993-ig működött. Eleinte a konfekciódivat népszerűsítése volt a fő cél, a háziasszonyok a korabeli csináld magad-ötletek miatt vették, de a szocializmus végére nemzetközi színvonalú lappá vált. Válogatás a Fortepan-kiállítás divatképeiből.

2018. október 7. 20:00

A múlt század legszebb elrontott képei A múlt század legszebb elrontott képei

Az élet a legnagyobb Photoshop-művész, az alábbi válogatásunk ezt az állítást bizonyítja.

2018. július 22. 23:35

Zöldbe borult a világ Szent Patrik napja alkalmából vasárnap, mindenhol ezzel a színnel ünnepelték a néhai püspököt, Írország védőszentjét. Az egyik leglátványosabb elem volt, hogy Chicagóban idén még a Chicago folyót is zöldre festették (állítólag környezetre nem káros anyaggal). Tekintse meg galériánkat, hol, hogyan ünnepelték eme jeles napot: 

Eleinte katolikus ünnep volt a Szent Patrik-nap, de mára már mindenhol egy színes karnevállal ünneplik, amiben a zöld szín és a sörözés dominál. Szent Patrik napján a térítő püspök 461. március 17-én bekövetkezett halálára emlékeznek, Budapesten is tartottak felvonulást. 

Budapest és Tatabánya között, az M1-es autópálya belső sávjában figyelt fel az alábbi videón látható életveszélyes mutatványra a Kemma.hu olvasója:

 

A felvételt a napokban rögzítették. Egy személyautó egy másikat vontat, és más járműveket is megelőznek.

Ez azért is rossz, mert a hatályos KRESZ szerint elromlott járművet vontató autóval legfeljebb 40 km/órával lehetne haladni, valamint elromlott járművet fokozott óvatossággal, lehetőleg kis forgalmú úton és időszakban kell vontatni, autópályáról és autóútról pedig az elromlott járművet vontató járművel a legközelebbi lehajtásra szolgáló úton, illetőleg útkereszteződésben le kell térni. 

A Kemma arra hívta fel a figyelmet az eset kapcsán, hogy a veszélyes helyzeteket elkerülendő érdemes inkább autómentőt hívni, ami biztonságosan elszállítja az elromlott autót. 

von.png

Fat Joe már nem is kövér - lepődött meg legújabb Instagram-posztjában pályatársa, 50 Cent, aki a vékony Fat Joe-kép láttán már rohan is a fitnessterembe: 

 

Régen még illett a New York-i rapperre a Fat Joe név, például ezen az archív videón is, amikor Jennifer Lopezzel duettezett:

 

De úgy tűnik, már egészségesebben táplálkozik, nem divat a 90-es évek dagirapper stílusa. Az 1970-es születésű Jose Antonio Cartagenának a Wikipédia szerint a legelső művészneve Fat Joe da Gangsta volt, először tehát a gangstát hagyta el. Vajon a fat marad?

joe.png