Vilhelmina
11 °C
28 °C

Hudák Hajnal

A múlt század legszebb elrontott képei A múlt század legszebb elrontott képei

Az élet a legnagyobb Photoshop-művész, az alábbi válogatásunk ezt az állítást bizonyítja.

július 22. 23:35

2017 legzseniálisabb police.hu-s képei 2017 legzseniálisabb police.hu-s képei

Hol húzódik a határ az absztrakt és a valóságos, a művészet és a rendészet között? Hát a rendőrségi helyszínelős képeken, amiknek idén is a legjobbjaiból válogattunk. Nagykép.

2017. december 31. 20:11

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

2017. július 20. 20:22

Ünnepélyes keretek között átadták szerdán Alsóörsön Gáborecz István faszobrász alkotását, a fából készült, 300 kilós, Harley-Davidson Fat Boy típusú motoron utazó alakot, ami Alsóörs és a motoros közösség igaz barátságát szimbolizálja. A faszobrász már tavaly elkészítette a motort, most pedig egy motorost is gyártott rá. Íme, a mű:

STIHL OpenRoadFest szoboratadas IMG 3533
Fotó: Picasa

Alsóörs közel 20 éve ad otthont a Harley-Davidson Open Road Festnek, ezért hálából készítették a szobrot, ami a Strand sétányon található. 

„A Harley-Davidson és a STIHL közel állnak egymáshoz. Mindkét márka egyet jelent a teljesítménnyel és a teljesítmény által nyújtott szabadsággal” – mondta Dobai Attila, a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója az avatáson. 

Önnek tetszik a szobor?

 • 729
  Ezért inkább nem kellett volna kivágni ezt a fát
 • 699
  Igen
 • 281
  Nem
 • 146
  Nem tudom

Hogy ne csak mindig a rossz példákat lássuk, amikor a szirénázó mentők nem tudnak haladni a forgalomban, ezért az Országos Mentőszolgálat most kirakott egy videót a Facebookjára, amin azt mutatják meg, hogy hogyan kell helyesen lehúzódni az út szélére, ha jön a mentő: 

 

Azt írják, kedden profi módon segítették a Kerepesi úti dugóban araszolók a beteghez siető mentők haladását, a videón látható ennek a szabályos módja.

(ez nem pixel, hanem eső)
(ez nem pixel, hanem eső)

Egy félbevágott PET-palack majdnem megölte Borz Benőt, a borzot - tudtuk meg a Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat Facebookjáról.

 

A borz feje beleszorult egy PET-palackba, emiatt lezuhant egy hasadékba, de lelkes fiatalok megtalálták, segítséget kértek. 

A kutatószolgálat önkéntese a borz segítségére sietett, és a fiatalok is bekapcsolódtak a mentésbe, így Borz Benő kiszabadult szorult helyzetéből, és újra élvezi a szabadságot. 

Borz Benő pedig ezt üzeni: ha valamit beviszel az erdőbe, akkor azt vidd is onnan ki!

bronzbeno.png