Alfréd
-2 °C
2 °C

Hudák Hajnal

újságíró Politika

2017 legzseniálisabb police.hu-s képei 2017 legzseniálisabb police.hu-s képei

Hol húzódik a határ az absztrakt és a valóságos, a művészet és a rendészet között? Hát a rendőrségi helyszínelős képeken, amiknek idén is a legjobbjaiból válogattunk. Nagykép.

2017. december 31. 20:11

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

2017. július 20. 20:22

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

2017. február 8. 09:42

Csodálatos képeket közölt a Balaton Science nevű Facebook-oldal.

A valódi színes műholdképeket a Sentinel-2 műhold készítette január 16-án,  amikor erős déli szélben teljesen felkavarodott a tó vize.

Pénteken a szombathelyi választási bizottság hitelesítette a 6 milliárd forintos csalással vádolt MSZP-s képviselő indulását, a törvény szerint pedig mentelmi jogot kaphat a kampány idejére, bár ebbe még több tényező beleszólhat. Olvassa el itt.

Tanúként hallgatták meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezet két vezetője ellen indult költségvetési csalási ügyben csütörtökön a Szegedi Törvényszéken, a politikus hangsúlyozta, a szövetkezet belső ügyeibe, tevékenységébe nem szólt bele - tudósított az MTI a tárgyalásról.  

Múlt pénteken  derült ki , hogy a már  több mint 6 milliárdos  csalással gyanúsított Czeglédy a szegedi börtönből akar indulni a választásokon. A  Nyugat.hu  szerdán megírta, hogy 700 aláírást gyűjtöttek össze neki Vas megye 1. számú, szombathelyi székhelyű választókerületben, hogy független jelöltként indulhasson, és az indulása pár napon belül lehet hivatalos, ha a helyi választási bizottság legalább 500 aláírást érvényesnek talál, és hitelesíti a jelölt indulását. Ha minden igaz, így kiszabadulhat az előzetesből.